Ali Eren 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Süper gezi! Türkiye'nin en iyi lezzet duraklarına gitmişsiniz. Mozaik müzesi ve bakırcılar çarşısı ile benzersiz baharatları düşününce hafta sonu gezisi için bence bir numaralı adres Gaziantep. Sizlerle olmak isterdim. 2 yıl kadar önce şirketten arkadaşlarla ziyaret etmiştik ve Karşıyakalı Halil Usta'nın lezzetleri hala aklımızdadır. Yine bekleriz,biz buralardayız. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Bu arada Mehmet Kaya tam bir detay insanı... Gaziantep'ten aldığım baklava, salça, kuru vs'nin olduğu kutuda sergilediği işçilik aşağıda... Bantı, ipi, taşıma aparatı vs hepsi Mehmet'in eseri... :bravo: Abi yüksek lisans yaptık bu konuda. Birde araba sesi dinelmede :D Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Ona psikolojik bozukluk deniyor... Not: Birde araba sesi dinelmede-->Bir de araba sesi dinlemede Paronayaklık denir yani Dedim düzeltecek mi ? Şaşırtmadın beni Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Son sayfasına kadar zevkle okudum. Gaziantep toplantısı çok güzeldi. Emeği, gayreti, sabrı için Özellikle Ali hocama ve hazırlık ekibine teşekkür ediyorum. Direk İslahiye ye geçince yazma şansım olmadı. 1 saat kadar oldu eve geleli. Kalabalık bir şehirde büyük gurup olmak zormuş onu anladım. En kısa güne gelmesi şanssızlıktı belki. Neredeyse 2-3 ay önce planlanmıştı. Final kısmı foruma uygundu kuzuya bağladık. Çeşit bol muhabbet koyu ne yediğimizi sofradan kalkınca anladım. Mide fesadı geçirdim. Bundan sonraki etkinliklerde bol bol soda içerim aralarda. ( Ahmet Kiriş biliyor bu işi ) velhasıl güzel bir gündü. Pazar günümde güzel olunca hafta sonu harika oldu. Buna ihtiyacımız varmış. Tekrar teşekkürler ... 7 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Balonlu ehtiyarlar. Bunu atma demiştiniz abi kıyamadım çok tatlı çıkmışsınız abilerim. Yumuşak yumuşak oynuyorduk nerden çekip de koydun be Hüseyin'cim , ellerine sağlık, beraber olmak güzeldi..... 3 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Yok abi resimler çok güzel. İyi etmiş çeken de ekleyende. 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Yumuşak yumuşak oynuyorduk nerden çekip de koydun be Hüseyin'cim , ellerine sağlık, beraber olmak güzeldi..... Herdaim abicim sizlerlede... 2 Yorum bağlantısı
Anıl Kandemir 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Yine harika bir organizasyonla , yine Ford buluşması değil Aile toplantısı olduğumuzu gösterdik , Başta Organizasyonu yapan Ali Abi , kimseyi tanımamasına rağmen sıcakkanlılığı ile bizlere evsahipliliğin hasını yapan Erdal Abiye ve katılan tüm kardeşlerime ve abilerime teşekkür ederim Resimler gelmeye başlamış , kaydetmeden yorumlara bakayım sonra düşüncelerimi aktarırım dedim ama ,her yorumda 1 sayfa daha ilerliyoruz maşallah . Bu arada Ali Abi şimdi beni aramışsın yoldaydım çekmedi herhalde , rahatsız etmeyeyim dedim bu saatte , ordamısın ? 4 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Arkadaşlar bu toplanıda çok önemli bir ayrıntı ve fark var. Sizce nedir? Acaba nedir meraklandım şimdi... Bir stikerim bile yok.... duyrulur. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Acaba nedir meraklandım şimdi... Bir stikerim bile yok.... duyrulur. Hocam stiker sorun değil Cevap alayım biraz 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Çok güzel toplantıydı çooooook..... :bravo: 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Hocam stiker sorun değil Cevap alayım biraz Sorun olan soruydu zaten. Arabalardan fazlaca konuşulmamış olması olabilir mi? 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Yine harika bir organizasyonla , yine Ford buluşması değil Aile toplantısı olduğumuzu gösterdik , Başta Organizasyonu yapan Ali Abi , kimseyi tanımamasına rağmen sıcakkanlılığı ile bizlere evsahipliliğin hasını yapan Erdal Abiye ve katılan tüm kardeşlerime ve abilerime teşekkür ederim Resimler gelmeye başlamış , kaydetmeden yorumlara bakayım sonra düşüncelerimi aktarırım dedim ama ,her yorumda 1 sayfa daha ilerliyoruz maşallah . Bu arada Ali Abi şimdi beni aramışsın yoldaydım çekmedi herhalde , rahatsız etmeyeyim dedim bu saatte , ordamısın ? Yüreğine sağlık Anıl kardeşim. Ben seni forumda göremeyince merak ettim. Sonra da daha Adana'ya geçmediğini yolda olabileceğini tahmin ettim. Bu arada hala bir avatar resmin yok hatırlatayım. Acaba nedir meraklandım şimdi... Bir stikerim bile yok.... duyrulur. Sticker kolay abi, ilk görüşme de ellerimle yapıştırırım. Sorun olan soruydu zaten. Arabalardan fazlaca konuşulmamış olması olabilir mi? Bu arada Fatih Hocam sen neden hala kulüp üyesi değilsin? Yönetime duyurmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Film yaptırırken elimizde kalmamıştı. Kelebek camda olanı da usta temizlemişti. Nedense. Allah iyiliğini versin Cemal usta. Filmin altından hoş olurdu. Yüreğine sağlık Anıl kardeşim. Ben seni forumda göremeyince merak ettim. Sonra da daha Adana'ya geçmediğini yolda olabileceğini tahmin ettim. Bu arada hala bir avatar resmin yok hatırlatayım. Sticker kolay abi, ilk görüşme de ellerimle yapıştırırım. Bu arada Fatih Hocam sen neden hala kulüp üyesi değilsin? Yönetime duyurmak lazım. Yakında görüşürüz nasipse. Yakıcam sizi... Yorum bağlantısı
Anıl Kandemir 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Yüreğine sağlık Anıl kardeşim. Ben seni forumda göremeyince merak ettim. Sonra da daha Adana'ya geçmediğini yolda olabileceğini tahmin ettim. Bu arada hala bir avatar resmin yok hatırlatayım. Sticker kolay abi, ilk görüşme de ellerimle yapıştırırım. Bu arada Fatih Hocam sen neden hala kulüp üyesi değilsin? Yönetime duyurmak lazım. Valla Abi avatar koymaya çalışıyordum bakayım ne yazılmış dedim sen bahsetmişsin Kabul etmiyor ettirecem 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Ben hep yanınızdayım. Farketmez kulüp yada dışarısı. Okulda bile bize kulüp vermiyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Film yaptırırken elimizde kalmamıştı. Kelebek camda olanı da usta temizlemişti. Nedense. Allah iyiliğini versin Cemal usta. Filmin altından hoş olurdu. Yakında görüşürüz nasipse. Yakıcam sizi... Yak bizi Fatih Hocam yak. Kelebek camların filmini söker yeniden filmletiriz abi, büyük stickerıda ön camda sağ üst köşeye yapıştırırız. Valla Abi avatar koymaya çalışıyordum bakayım ne yazılmış dedim sen bahsetmişsin Kabul etmiyor ettirecem Resim boyutu 150*112 olsun Anıl. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Film işi sıkıntı oldu iyice. Maraş emniyet taktı bu işe. Enişte denk gelmezse sıkıntı. Yorum bağlantısı
Ali Eren 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Çok güzel toplantıydı çooooook..... :bravo: Sizin gibi abilerimiz gelir de güzel olmaz mı o toplantı. :bravo: Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Bi lokma var sanki de modu, kulüpçüsü yığılmışsınız yine buraya. Hadi millet hadiiii, yatın.! Yahut gidin nöbet kulübesinde uyumak üzere olan Ruhan Hoca'yı uyandırın. Nöbetçimiz uyuyor, baskın yiyeceğiz sizin yüzünüzden... Yediğimizle idare ediyoruz artık. Sonraki toplantıya kadar. Sanal kuzu dolmaları yiyoruz şu an. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Kandemir 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 (düzenlendi) Çok şükür 1-1.5 saat önce Adana'ya attım kendimi , yoksa çatlayacaktım ortadan , toplantı sona erdikten sonra baklava beni kesmemişti gittim ,1 porsiyon baklava yedim , tamam artık bu iş bitti derken içimden bir şeytan dürtüsünün ardından gece 11-12 gibi Stadın altındaki Arabanlı Ahmet Ustaya gittim 2 dürüm ciğer yedim Ciğeri yerken Alper Abi aklıma geldi biraz zor geçti boğazımdan ama aklıma çözümü geldi hemen bir ayran söyledim edit: ekleme 2 Aralık 2012 tarihinde Anıl Kandemir tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ali Eren 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Çok şükür 1-1.5 saat önce Adana'ya attım kendimi , yoksa çatlayacaktım ortadan , toplantı sona erdikten sonra baklava beni kesmemişti gittim ,1 porsiyon baklava yedim , tamam artık bu iş bitti derken içimden bir şeytan dürtüsünün ardından gece 11-12 gibi Stadın altındaki Arabanlı Ahmet Ustaya gittim 2 dürüm ciğer yedim Ciğeri yerken Alper Abi aklıma geldi biraz zor geçti boğazımdan ama aklıma çözümü geldi hemen bir ayran söyledim edit: ekleme Maşallah Anıl, neymiş bu sendeki memleket hasreti. Yorum bağlantısı
Anıl Kandemir 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Bendeki Yemek hasreti oldu Abi , Akşam yemeğini çıkarmıştım hayatımdan , öğlenide geçiştiriyordum 1 gün daha dursam evin yolunu şaşırırdım Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 başka zaman başka bir yer de inşallah... İnşallah Sadık abi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts