Mehmet Kaya 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Film yaptırırken elimizde kalmamıştı. Kelebek camda olanı da usta temizlemişti. Nedense. Allah iyiliğini versin Cemal usta. Filmin altından hoş olurdu. Yakında görüşürüz nasipse. Yakıcam sizi... Hocam cam filmi camın dışına stiker camın içine yapılıyor Yani sorun yok Evet sorumun cevabına gelelim. "Bu toplantının en önemli özelliği nedir?" Bu toplantıda 1-Sadık ve Serhan Abimler Ali hocamlarda misafir oldu. 2-Sadık ve Serhan abimler birlikte geldiler. 3-Şehir içinde Fatih hocamlarla birlikte aynı arabada gezdik. 4-Gençler şehir içinde aynı arabada gezdiler. 5-Hüseyin kardeşimiz Şahin abimlerle birlikte geldiler. 6-Alper abim bizde kaldı. Cuma akşamı Ali kardeşimde çaya gittik. Buradan şu sonuç çıkıyor. Bu seferki toplantıda samimiyet tavan yaptı. Çok iyi kaynaşacak ortamlar oldu. Birer aile olduk.Ben Ali kardeşimin evine giderken hiç çekinmeden kardeşimin evine gidiyormuşum gibi oluyor. Sadık ve Serhan abimler yıllardır birlikte yaşamışlar gibi. Bu toplantı için yazacaklarım çok daha fazla ama kelimelere dökemiyorum Bu toplantıyı diğer toplantılardan farkı bence bu. Çok daha fazla samimi (ailelerle) ortam oluştu. Hepinizin yüreklerine sağlık. 11 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Cam filmi içeriden diye kalmış aklımda. Değilse daha iyi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Cam filmi içeriden diye kalmış aklımda. Değilse daha iyi. Cam filmleri genelde dışarıdan yapılır hocam. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Hocam cam filmi camın dışına stiker camın içine yapılıyor Yani sorun yok Evet sorumun cevabına gelelim. "Bu toplantının en önemli özelliği nedir?" Bu toplantıda 1-Sadık ve Serhan Abimler Ali hocamlarda misafir oldu. 2-Sadık ve Serhan abimler birlikte geldiler. 3-Şehir içinde Fatih hocamlarla birlikte aynı arabada gezdik. 4-Gençler şehir içinde aynı arabada gezdiler. 5-Hüseyin kardeşimiz Şahin abimlerle birlikte geldiler. 6-Alper abim bizde kaldı. Cuma akşamı Ali kardeşimde çaya gittik. Buradan şu sonuç çıkıyor. Bu seferki toplantıda samimiyet tavan yaptı. Çok iyi kaynaşacak ortamlar oldu. Birer aile olduk.Ben Ali kardeşimin evine giderken hiç çekinmeden kardeşimin evine gidiyormuşum gibi oluyor. Sadık ve Serhan abimler yıllardır birlikte yaşamışlar gibi. Bu toplantı için yazacaklarım çok daha fazla ama kelimelere dökemiyorum Bu toplantıyı diğer toplantılardan farkı bence bu. Çok daha fazla samimi (ailelerle) ortam oluştu. Hepinizin yüreklerine sağlık. Mehmet hocam yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum,ama bence bu toplantıyı diğerlerinden ayıran en büyük özelliği,emeklerin yenmeden fotoğraflanması olmuş 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 yooo, biz kendi evimize gitmiştik. Pardon ben yanlış hatırladım ;) Mehmet hocam yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum,ama bence bu toplantıyı diğerlerinden ayıran en büyük özelliği,Yemeklerin yenmeden fotoğraflanması olmuş Alper Abi vardı abi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Evet dolu tabak fotosu ilk olmuş neredeyse. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Evet dolu tabak fotosu ilk olmuş neredeyse. Millet önce gelenlerle karnını doyurmuştu :D Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 Aralık 2012 Yazar Paylaş 3 Aralık 2012 (düzenlendi) Evettt, dinlendik, yattık uyuduk, uyandık artık yorum zamanı; Sabah 06:00'da marşa bastım. 5 dakika sonra Muhammed kardeşima aradı, yola çıktığımı söyleyince o bile şaşırdı. Birazdan yakalarım seni demiştim. Bir baktım tünellere kadar gelmişim. Tünelde yakaladım. Muhammedin arkasından giderim derken, telefonum çaldı, arayan Muhammed; "Ne arkamdan taciz edip duruyorsun kardeşim, geç git, ben yavaş yavaş gelirim." notu üzerine korna yapıp ayrıldım takipten. Mehmet Hoca aradı, Narlı gişelerin oradayım diye, devam edin yetişemem dedim gittiler, Sağolsunlar G.Antep kuzey gişelerde beni beklemek üzere telefon açtılar, Telefonu kapadıktan sonra tekrar aradım ve malum soru sonrası "kapat" cevabını verip kapattım, Alper ve Mehmet arabadan inip beni karşılamaya karar vermişler. Tam 08:00'de AVM otoparkına girdiğimizde Ali Hoca da yeni gelmiş parkediyordu aracını. Derken cemaatin hepsi toplandı ve en büyük bomba Semih'in focus difüzörüydü. Günün bombası olmaya aday bir difüzör olmuş, "Development by Sivas, Made by Semih " Beyran içmeye gittik, aracı parkederken Kangoo taksinin önünü neredeyse traş edip alacakken, Alper'in uyarısı ile son anda frene bastım. Allahtan taksici de usta adammış, bir manevra ile kurtardı durumu. Allah işini gücünü rastgetirsin. Beyran dediler, paçaymış, yetmedi içinden de pirinç pilavı çıktı. Bildiğin fason üretim. Tekrar buluşma yerine geçtik ve herkes geldikten sonra Müzeye gidildi. Müze nedir dedik ve Erdal Hoca, Ben, Muhammed çay içmeye gittik, Tavla bile oynadık, Baktım Erdal Hoca sıkıntılı, biraz gevşettik oyunu. Akabinde alışveriş dediler, Bakırcılar, hurdacılar çarşısına götürdüler. Canımız sıkıldı, Boğazdan anlayan Alper kardeşim ile Güllüoğlu'na kaçtık. Hüseyini de ektik. 8 dilim sıcak baklava ağır geldi. Servet Aydın da Menemen tabağıyla baklava mı olur deyince koptuk. Arzu ablam bana kırılmış, Baklavayı bensiz yediniz, bir de getirmediniz diye, bir koşu baklava bulduk. Abla saygılar... Toplantıdaki organizasyon sorunu; Ali Hocaya acayip sinirlendim. Bir yere giderken tek sinir olabileceğim şey lojistik düzensizliğidir. O da başıma gelince Ali Hoca'yı yemek esnasında uyardım. Organizasyon kötü, berbat diye, yemekten sonra hesaplaşırız dedim. Hesaplaştık. Hocamın omuzu düşmediyse sorun yok. Ellerinize, kollarınıza yüreklerinize sağlık, bizimkisi latife. Biz dost görmeye gittik oraya. (Desem de inanma aç kalsaydım o zaman görürdünüz siz. ) Yalnız sorun olan şu ki, 8 dilim baklavanın üzerine ne çorbadan ne yemekten birşey anlayamadım. Üst üste 3 tane soda limon tükettim. Meyve servisine doğru benim mide sinyali verince, acısını meyveden çıkardım. Kahve de güzeldi hani. Her güzel şeyin de bir sonu vardır dedik, Arkadaşlarla vedalaşıp, yola düştüm. Osmaniye Bahçe civarı uykum gelince çektim arabayı park alanına, 30 dk civarı uyudum ve saat 19:10 civarı eve vardım çok şükür. Görmekten özellikle mutlu olduğum biri varsa o da Aleyna idi. Kimse kusura bakmasın. Yine neşesiyle, çektiği fotoğraflarıyla bizi 15 dakikada şenlendirdi sağolsun. İyi ki geldin güzelim. Bir de safrasız Şahin Abi gördüm. Her ne kadar motor yağ da yaksa, o kadar yolu çıkmış gelmiş sağolsun. Akşam dönüşü mesaisi olmasına rağmen o kadar yolu gelen Arzu ablama da teşekkür ederim. Bir daha gaf yapmam abla affet. Semih'e ayrı bir üzüldüm. Bir ara yol yardım anısını anlatırken, Önce kulakları kızardı, sonra komple kızardı, baktı başa çıkamıyor en son kuzen'e bağladı. Vel hasıl çok güzel, kaliteli, keyifli, harika zaman geçirdik. Vesile olandan da, katılanlardan da Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin. 3 Aralık 2012 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 10 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 (düzenlendi) Bende çok az fotograf var, unuttum genelde çekmeyi 3 Aralık 2012 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 İremle okadar güldük ki abicim... Seni çok seviyoruz (bu fotoğrafı görmeyenlerinde görmesi için alıntısının kalmasını rica ediyorum moderatörlerimizden ) 2 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Eyvallah abicim... Bilmukabele... Difüzör için takıldığıma kızmadın değil mi? Takılınılmayacak gibi değil ki vesselam. Hayal edilen: Akşam karanlığında garajda 1 saatte yaptığım: Şimdi bu taslağı biraz değiştirip tekrar uygulayacağım. Bu çok aceleye gelmişti. Yine beğenmezseniz sadece siyah boya kalır 3 Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 (düzenlendi) Hocam cam filmi camın dışına stiker camın içine yapılıyor Yani sorun yok Evet sorumun cevabına gelelim. "Bu toplantının en önemli özelliği nedir?" Bu toplantıda 1-Sadık ve Serhan Abimler Ali hocamlarda misafir oldu. 2-Sadık ve Serhan abimler birlikte geldiler. 3-Şehir içinde Fatih hocamlarla birlikte aynı arabada gezdik. 4-Gençler şehir içinde aynı arabada gezdiler. 5-Hüseyin kardeşimiz Şahin abimlerle birlikte geldiler. 6-Alper abim bizde kaldı. Cuma akşamı Ali kardeşimde çaya gittik. Buradan şu sonuç çıkıyor. Bu seferki toplantıda samimiyet tavan yaptı. Çok iyi kaynaşacak ortamlar oldu. Birer aile olduk.Ben Ali kardeşimin evine giderken hiç çekinmeden kardeşimin evine gidiyormuşum gibi oluyor. Sadık ve Serhan abimler yıllardır birlikte yaşamışlar gibi. Bu toplantı için yazacaklarım çok daha fazla ama kelimelere dökemiyorum Bu toplantıyı diğer toplantılardan farkı bence bu. Çok daha fazla samimi (ailelerle) ortam oluştu. Hepinizin yüreklerine sağlık. Güzel soru güzel cevap, Allah razı olsun Mehmet Hocam. :bravo: :bravo: Cam filmi içeriden diye kalmış aklımda. Değilse daha iyi. Cam filmleri genelde dışarıdan yapılır hocam. Cam filmi dışarıda olmaz be abi. Bana hiç denk gelmedi. yooo, biz kendi evimize gitmiştik. :good1: :good1: :bravo: Ben kaçırmışım Bir ay boyunca konmuşuldu ama forumda. Demek ki nasip değilmiş. Toplantıdaki organizasyon sorunu; Ali Hocaya acayip sinirlendim. Bir yere giderken tek sinir olabileceğim şey lojistik düzensizliğidir. O da başıma gelince Ali Hoca'yı yemek esnasında uyardım. Organizasyon kötü, berbat diye, yemekten sonra hesaplaşırız dedim. Hesaplaştık. Hocamın omuzu düşmediyse sorun yok. Ellerinize, kollarınıza yüreklerinize sağlık, bizimkisi latife. Biz dost görmeye gittik oraya. (Desem de inanma aç kalsaydım o zaman görürdünüz siz. ) Sayın KİRİŞ, What is logistics irregularity? :p 3 Aralık 2012 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 (düzenlendi) Cam filmi dışarıda olmaz be abi. Bana hiç denk gelmedi. Bende hep camın dışından uygulandığını gördüm. Ama burada da içerden uygulama var. Anladığım kadarıyla nereden kolay geliyorsa o şekilde uyguluyorlar gibi. 3 Aralık 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Takılınılmayacak gibi değil ki vesselam. Aceleye geldiği belli. Sakin kafayla, acele etmeden Dış mihraklara aldırma Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Bende hep camın dışından uygulandığını gördüm. Ama burada da içerden uygulama var. Anladığım kadarıyla nereden kolay geliyorsa o şekilde uyguluyorlar gibi. Konuyu mındar ettik Mehmet Hoca, bırak şimdi cam filmini. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Böyle güzel bir organizasyonda emeği geçen başta Ali abi, Erdal abi ve Semih'e teşekkürler.Antep'e giderken yolda bir tane arkadaş toplantıdan önce canımı sıkmaya kalkıştı.1.4 accent blue ile bana yol vermedi.Bende psikolojik olarak rahatsız oldum 1.2 ama bu kadar da kötü değiliz dedim ve sonunda uygun fırsatı bulup arkadaşı geçtim araba arkamda kayboldu Şehrin içine girince kırmızı ışıklarda yavaş yavaş yaklaştığını görünce dersini almış dedim .Güzel bir gün geçirdik.İlk defa tanışıtğım abilerim ve arkadaşlarım oldu.Gayette memnun oldum .Fatih hocam ve Sadık abiyle vedalaşamadık.Ahmet abinin Mondeo'suna bindim.Maşallahı var .Sürüşünden korkmadım, keyif aldım . 3 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Maşallah o kadar güzel bir gün oldu ki, günün yorgunluğundan olsa gerek herkes daha yeni yeni yorumları ve resimleri ekliyor. Gerçekten Mehmet Kaya hocama katılmamak elde değil, tam bir aile toplantısı ve muhabbet tavan yapmıştı ve eşlerimizin olmasından dolayı olsa gerek ki pek araba konusunda konuşulmadı. Tekrar herkese samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum hepiniz Allah'a emanet olun. Saygılarımla......... 3 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Herşey harika olmuş,özellikle yemeklerin resimlerine bu vakitte denk gelmem benim için büyük hüsran oldu kocaman maşallah diyorum herkese Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Maşallah o kadar güzel bir gün oldu ki, günün yorgunluğundan olsa gerek herkes daha yeni yeni yorumları ve resimleri ekliyor. Gerçekten Mehmet Kaya hocama katılmamak elde değil, tam bir aile toplantısı ve muhabbet tavan yapmıştı ve eşlerimizin olmasından dolayı olsa gerek ki pek araba konusunda konuşulmadı. Tekrar herkese samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum hepiniz Allah'a emanet olun. Saygılarımla......... Abi hani sendeki fotolar nerde? Herşey harika olmuş,özellikle yemeklerin resimlerine bu vakitte denk gelmem benim için büyük hüsran oldu kocaman maşallah diyorum herkese Bir gün sizleri de bekleriz Hakan abi. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Abi hani sendeki fotolar nerde? . Dün akşam yol yorgunluğundan olmadı, bugün sabahtan beri yine yoldayım. ( Tekir Pozantı ) İnşallah birazdan halletmeye çalışacağım..... 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Ben, Erdal Çelik (Ali Eren'in mesai arkadaşı) Tek kelimeyle mükemmel bir gündü. Ali Hocam sizleri neden bu kadar çok sevdiğini daha iyi anladım. Okulda ve bu organizasyonun hazırlık aşamasında Ali abi, sizlerden çok bahsetmişti bana. Kesinlikle güzel bir ortamınız olduğunu biliyordum ama açıkçası bu kadarını beklemiyordum. Gerçekten hayran kaldım muhabbetinize. Sizler için elimizden geleni yapmaya çalıştık Ali abimle. İnşallah hepiniz memnun kalmışsınızdır. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum.Hepinizle tanıştığıma ayrı ayrı memnun oldum.En kısa zamanda yine bekleriz Gaziantep'imize. 4 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Erdal hocam kusura bakma seninle vedalaşamadık, Ali ile beraber göstermiş olduğunuz gayretin sonucunu görünce hayranlıkla anlattığına göre bundan sonraki toplantılarımızda da beraber katılmanızı bekleriz. Güzel emeklerin için teşekkürler Erdal hocam. :bravo: 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Herkese iyi akşamlar diliyorum, hayırlısı ile hepimiz kazasız, belasız evlerimize ulaştık çok şükür. Sadık ve ailesi ile eşim ve beni toplantı sonrası evinde misafir eden Ali kardeşime ve değerli eşi Mine ablamıza öncelikle sonsuz teşekkür ediyor keselerine bereket, yuvalarında muhabbet, güzel yiğenimiz Elif ve yakında gelecek olan kardeşi ile gönüllerince bir hayat diliyorum. Kardeşim böyle harika bir ortam için çok çabaladın, Gaziantep'e geleli çok kısa bir süre olmasına rağmen fazlası ile muhteşem bu günde ki göstermiş olduğun başarıyı tebrik ediyorum, hakkını helal et. Sadık Taşyürek dostuma ve ailesine de yolculuğumuzda bizlere eşlik ettikleri içinde çok teşekkür ediyorum. Toplantıya katılan ve katılamayıp gönülleri bizlerle olan arkadaşlarımızada çok teşekkür ediyor ve bu forumda bulunmamın vermiş olduğu mutluluğu bir kez daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Resimler birazdan inşallah...... Zeugma müze'sinden bazı enstantaneler...... İpek yolunun canlandırılması......( Müze önü ) Zeugma müzesi girişi..... Gaziantep Evi'nden yemek ve değerli kulüp üyelerinden enstantaneler..... Antep'in meşhur nohut dürümü ve Meşhur Dürümcü Recep Usta'da nohut dürümü. Mersin dönüşü devlet yolundan Otoban ve Nurdağı ilçesi görünümü..... 9 Yorum bağlantısı
Recommended Posts