İçeriğe Yönlendir

01 Aralık 2012 Gaziantep Toplantı Fotoğrafları

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Gaziantep hatıraları

bouSml.jpg

uk3Fkl.jpg

Aşağıdaki resimde tesbihlerin yanında ters şekilde asılı duran iki adet yüzüğün büyüklükleri gerçekten hayret verici idi, sorduğumuzda gerçek olduğu ve üzerinde mühür olduğunu söyledi sahipleri. Gerçekten boyutları ve eski insanların büyüklükleri hayret verici.....

ikRuTl.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Maalesef gün kısaydı. Yoksa programa gezi arasında Dürümcü Recep Usta'da nohut dürüm de ekleyecektim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ondan sonrada hepimizi hastanelerden toplasınlar değil mi? Ve gazetelerde manşet '' FCTR Üyeleri Gaziantep' de yemekten çatladılar.. :kutlama: :kutlama:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK

Maalesef gün kısaydı. Yoksa programa gezi arasında Dürümcü Recep Usta'da nohut dürüm de ekleyecektim.

Yok artık :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Afiyet olsunda kardeşim sabaan 8inde aranıpta hava atılırmı ? hiçmi insafınız yok uleyynn

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

He yaa. Sanki bilmediğim, görmediğim yemediğim şeyler, ,pöhhh :tongue:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Nasip diyelim Mustafa. O taraflara yolumun düşmesini çok isterim

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Afiyet olsunda kardeşim sabaan 8inde aranıpta hava atılırmı ? hiçmi insafınız yok uleyynn

Servet abi biliyorsun bizim forum yemek yemeyi sevdiği kadar arayıp nispet yapmayı da sever. ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Servet abi biliyorsun bizim forum yemek yemeyi sevdiği kadar arayıp nispet yapmayı da sever. ;)

Kardeşim nispetinde saati olsun ama :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Derdimiz seninle değil kardeşim.! Ahmet uyanmış içeride, açlıktan duvarları kemiriyor, sen saat 8:30 olmuş, halen yatıyorsun. Aradı garibim bizi, "Abi n'olursunuz uyandırın şu adamı, ölüyom açlıktan.!" dedi, biz de bacayı bahane edip aradık, Allah Allaaaahhh.

:p

muhteşem senaryo :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Abi, Antep praktiker'e gidince hep aç kalırdım, Personel yemekhanesinde yemek yerdik, ekmek bile acıydı yahu :biggrin:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Anıl Kandemir

yanarım yanarımda nohut dürümü yemeye kısmetim olmadı bi ona yanarım ,bir de cevizli köfteye onuda unutmayım :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren

yanarım yanarımda nohut dürümü yemeye kısmetim olmadı bi ona yanarım ,bir de cevizli köfteye onuda unutmayım :D

Ben senin için yerim Anıl, sen merak etme. :p :p

Yorum bağlantısı
Anıl Kandemir

Ben senin için yerim Anıl, sen merak etme. :p :p

Telafi ederim Ali Hocam :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Ben size dedim. Yemeğe geçmeden Ömeriye Camii civarında nohut dürümü yiyelim bir tur daha atar sonra yemeğe gideriz diye. Yok sakalımda vardı ama kısaydı. :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Her şey zıttıyla kaimdir.Acıyı yemeyen tatlının tadına varamaz abi. Nohut dürümü iyidir.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Ben size dedim. Yemeğe geçmeden Ömeriye Camii civarında nohut dürümü yiyelim bir tur daha atar sonra yemeğe gideriz diye. Yok sakalımda vardı ama kısaydı. :D

Sakalı biraz uzatman lazım Fatih Hocam. :biggrin:

Nohutları da acı kardeşim :s:i-ih2: nasıl olmuşsa bi tek baklavaya acı koymayı unutmuşlar :D :D

Sorma be abi, acının anavatanı sanki burası. :)

Her şey zıttıyla kaimdir.Acıyı yemeyen tatlının tadına varamaz abi. Nohut dürümü iyidir.

Fatih Hocam atasözü gibi konuşmuşsun vallahi. Bunu not edelim bir yere gelecek nesiller atasözü diye kullanır. :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Nohutları da acı kardeşim :s:i-ih2: nasıl olmuşsa bi tek baklavaya acı koymayı unutmuşlar :D :D

Hem Antep'te, hem Urfa'da neden güzel sesli oluyor zannediyorsun, acı yiyip yiyip çığırıyorlar ses'de pişiyor sonunda. Acı yiyelim datlı konuşalım gardaşım :p :p :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Anıl Kandemir

1.5 gb resim upload etmiş bulunmaktayım.Hepsini birdenmi atıyım yoksa can çekiştire çekiştere mi ? :D

22.19 Resim ekleme:

Mert , biraz gecikmelide olsa fotoğrafları alayım dedim hepsi gitmiş resimlerin , nasıl halledebilirizki bunu ? :)

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Sinan Özvarlık

Tek tek her konuyu resmi, mesajları inceledim.çok güzel bir organizasyon olmuş.gazi şehrimiz güzel insanlarla dolmuş,hoş sohbetler muhabbetler edilmiş,hala bu dünyada iyi insanların olduğu kanıtlanmış ve tabi mideler bayram etmiş :biggrin:şimdilik iç geçirmekle yetiniyorum,inşallah en kısa zaman da bu güzellikleri  yaşama şansını yakalarım.Herkesin eline sağlık  :bravo: ( 2 yıl olmuş bu arada  :shok: )

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...