Serhan Gürbüzol 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Gaziantep hatıraları Aşağıdaki resimde tesbihlerin yanında ters şekilde asılı duran iki adet yüzüğün büyüklükleri gerçekten hayret verici idi, sorduğumuzda gerçek olduğu ve üzerinde mühür olduğunu söyledi sahipleri. Gerçekten boyutları ve eski insanların büyüklükleri hayret verici..... 6 Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Maalesef gün kısaydı. Yoksa programa gezi arasında Dürümcü Recep Usta'da nohut dürüm de ekleyecektim. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Ondan sonrada hepimizi hastanelerden toplasınlar değil mi? Ve gazetelerde manşet '' FCTR Üyeleri Gaziantep' de yemekten çatladılar.. :kutlama: 3 Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Maalesef gün kısaydı. Yoksa programa gezi arasında Dürümcü Recep Usta'da nohut dürüm de ekleyecektim. Yok artık 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Afiyet olsunda kardeşim sabaan 8inde aranıpta hava atılırmı ? hiçmi insafınız yok uleyynn 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 He yaa. Sanki bilmediğim, görmediğim yemediğim şeyler, ,pöhhh 2 Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Abi sürpriz yapıp bacayı olay yerinde incelemeni de isteriz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Nasip diyelim Mustafa. O taraflara yolumun düşmesini çok isterim 3 Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Afiyet olsunda kardeşim sabaan 8inde aranıpta hava atılırmı ? hiçmi insafınız yok uleyynn Servet abi biliyorsun bizim forum yemek yemeyi sevdiği kadar arayıp nispet yapmayı da sever. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Servet abi biliyorsun bizim forum yemek yemeyi sevdiği kadar arayıp nispet yapmayı da sever. Kardeşim nispetinde saati olsun ama 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Derdimiz seninle değil kardeşim.! Ahmet uyanmış içeride, açlıktan duvarları kemiriyor, sen saat 8:30 olmuş, halen yatıyorsun. Aradı garibim bizi, "Abi n'olursunuz uyandırın şu adamı, ölüyom açlıktan.!" dedi, biz de bacayı bahane edip aradık, Allah Allaaaahhh. muhteşem senaryo 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Abi, Antep praktiker'e gidince hep aç kalırdım, Personel yemekhanesinde yemek yerdik, ekmek bile acıydı yahu 4 Yorum bağlantısı
Anıl Kandemir 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 yanarım yanarımda nohut dürümü yemeye kısmetim olmadı bi ona yanarım ,bir de cevizli köfteye onuda unutmayım 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 yanarım yanarımda nohut dürümü yemeye kısmetim olmadı bi ona yanarım ,bir de cevizli köfteye onuda unutmayım Ben senin için yerim Anıl, sen merak etme. :p Yorum bağlantısı
Anıl Kandemir 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 Ben senin için yerim Anıl, sen merak etme. :p Telafi ederim Ali Hocam 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 Ben size dedim. Yemeğe geçmeden Ömeriye Camii civarında nohut dürümü yiyelim bir tur daha atar sonra yemeğe gideriz diye. Yok sakalımda vardı ama kısaydı. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 Her şey zıttıyla kaimdir.Acıyı yemeyen tatlının tadına varamaz abi. Nohut dürümü iyidir. 3 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Ben size dedim. Yemeğe geçmeden Ömeriye Camii civarında nohut dürümü yiyelim bir tur daha atar sonra yemeğe gideriz diye. Yok sakalımda vardı ama kısaydı. Sakalı biraz uzatman lazım Fatih Hocam. Nohutları da acı kardeşim nasıl olmuşsa bi tek baklavaya acı koymayı unutmuşlar :D Sorma be abi, acının anavatanı sanki burası. Her şey zıttıyla kaimdir.Acıyı yemeyen tatlının tadına varamaz abi. Nohut dürümü iyidir. Fatih Hocam atasözü gibi konuşmuşsun vallahi. Bunu not edelim bir yere gelecek nesiller atasözü diye kullanır. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Nohutları da acı kardeşim nasıl olmuşsa bi tek baklavaya acı koymayı unutmuşlar :D Hem Antep'te, hem Urfa'da neden güzel sesli oluyor zannediyorsun, acı yiyip yiyip çığırıyorlar ses'de pişiyor sonunda. Acı yiyelim datlı konuşalım gardaşım :p 2 Yorum bağlantısı
Anıl Kandemir 31 Ocak 2013 Paylaş 31 Ocak 2013 1.5 gb resim upload etmiş bulunmaktayım.Hepsini birdenmi atıyım yoksa can çekiştire çekiştere mi ? 22.19 Resim ekleme: Mert , biraz gecikmelide olsa fotoğrafları alayım dedim hepsi gitmiş resimlerin , nasıl halledebilirizki bunu ? Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 5 Eylül 2015 Paylaş 5 Eylül 2015 Tek tek her konuyu resmi, mesajları inceledim.çok güzel bir organizasyon olmuş.gazi şehrimiz güzel insanlarla dolmuş,hoş sohbetler muhabbetler edilmiş,hala bu dünyada iyi insanların olduğu kanıtlanmış ve tabi mideler bayram etmiş şimdilik iç geçirmekle yetiniyorum,inşallah en kısa zaman da bu güzellikleri yaşama şansını yakalarım.Herkesin eline sağlık ( 2 yıl olmuş bu arada ) Yorum bağlantısı
Ali Eren 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Tam 3 yıl olmuş bu büyük buluşmayı yapalı. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts