Ali Eren 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Ali sende ihtiyarladın beGaliba öyle abi, fotoğraflara bakınca daha iyi anlıyor insan. İnşallah ihtiyarlığımız da sizler gibi karizmatik oluruz. 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Bu buluşmayı yaptığımızda ben Gaziantepe geleli 3 ay olmuştu. Şahin abi Diyarbakır'da, Hüseyin Şanlıurfa'da çalışıyordu. Sadık abinin kızı burada okuyordu. Ben de MK da bir çocuk babasıydık. Naci henüz öğrenciydi. Semih bekardı. Gaziantepte ben ve Semih'ten başka aktif üye yoktu. Buluşmaya katılan bazı üyeler şu an forumda değil. Vs. Vs. Tüm sayfalara göz attım duygularım depreşti. 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 evet Sadık morali düzelsin biraz 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 (düzenlendi) vay be, gerçekten de o kadar olmuş mu be Ali, daha dün gibi halbuki. Ali öyle bir yazmışsın ki, Roman havasında olmuş. vallahi Edebiyat öğretmeni gibisin. [emoji3] bak benimde duygularım depreşti şimdi. valla facebook hatırlattı abi. Bu arada demek sadece gibiyim [emoji3] abi senöyle deyince baktımda, aklıma yaş 35 Dante gibi ortasındayız ömrün şiiri aklıma geldi. Ali'yi de ehtiyar heyetine katalım bundan sonra abi. evet Sadık morali düzelsin biraz Dante gibi ömrün ortasına gelmeme 3 yıl daha var ama adınız ehtiyar heyeti de olsa aranızda olmak şereftir abilerim. İyi ki varsınız. 1 Aralık 2015 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Bu buluşmayı yaptığımızda ben Gaziantepe geleli 3 ay olmuştu. Şahin abi Diyarbakır'da, Hüseyin Şanlıurfa'da çalışıyordu. Sadık abinin kızı burada okuyordu. Ben de MK da bir çocuk babasıydık. Naci henüz öğrenciydi. Semih bekardı. Gaziantepte ben ve Semih'ten başka aktif üye yoktu. Buluşmaya katılan bazı üyeler şu an forumda değil. Vs. Vs. Tüm sayfalara göz attım duygularım depreşti. Ek olarak ben o zamanlar 75 kilo idim Yorum bağlantısı
Ali Eren 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Ek olarak ben o zamanlar 75 kilo idim [emoji3]Antep buluşma konularına baktıkça karnın acıktı, acıktıkça gittin kebap yedin. Sonra 75 oldu 105. Öyle mi? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Antep buluşma konularına baktıkça karnın acıktı, acıktıkça gittin kebap yedin. Sonra 75 oldu 105. Öyle mi? Hocam,karıştırdın sanırım Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Ek olarak ben o zamanlar 75 kilo idim Ek'e ek olarak şu an kaç kilosun acaba kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Ek'e ek olarak şu an kaç kilosun acaba kardeşim Ek olarak 88 kilo olmuşuz Yorum bağlantısı
Ali Eren 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Hocam,karıştırdın sanırım O ihtişamlı göbeğin beni yanılttı abi. Demek daha 88 kilocuksun 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 O ihtişamlı göbeğin beni yanılttı abi. Demek daha 88 kilocuksun Beni Maraş bölgesinde yaşayan birine benzettin sanırım Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Beni Maraş bölgesinde yaşayan birine benzettin sanırım Sanki birilerini hatırlıyacam gibi ama Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Sanki birilerini hatırlıyacam gibi ama Leb demeden leblebi gibi oldu bu Yorum bağlantısı
Ali Eren 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Beni Maraş bölgesinde yaşayan birine benzettin sanırım Sanki birilerini hatırlıyacam gibi ama Leb demeden leblebi gibi oldu bu MK. Adının baş harflerini yazayım kimse anlamasın [emoji3] [emoji3] [emoji3] 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Ek olarak 88 kilo olmuşuz Yalancı [emoji108][emoji108][emoji108][emoji108][emoji108][emoji108]Beni Maraş bölgesinde yaşayan birine benzettin sanırım İnkar eden [emoji108]Ben hiç göbeğimi inkar etmedim. Aynı yerde aynı gün Çekilmiş iki foto hımm, hani şu tırt mondisi olan zatı muhterem mi? [emoji12]Sen de mi abi [emoji23][emoji23]Deliller var ortada [emoji23][emoji23] Daha eklim mi [emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 MK. Adının baş harflerini yazayım kimse anlamasın Hemen belli ettik ya hımm, hani şu tırt mondisi olan zatı muhterem mi? Bilmiyorum abi,tırtmı yoksa pasaklımı neyse Yalancı İnkar eden Ben hiç göbeğimi inkar etmedim. Aynı yerde aynı gün Çekilmiş iki foto Sen de mi abi Deliller var ortada Daha eklim mi Hocam aşk olsun,hiç adın bile geçmemiş Bu fotolar fake Evren bey'den o meşhur koltuk fotosunu ekletme bana Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Vay be yıllar nasılda geçip gidiyor..... Dostluğumuz daim kalsın arkadaşlar.... 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts