Servet Aydın 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 Land terrain sistemi gibi. Torku düşürüp aracı yürütecek Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Mart 2016 Yazar Paylaş 28 Mart 2016 bu son olay bardağı taşıran oldu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mart 2016 Yazar Paylaş 29 Mart 2016 füzyonu bekliyorum satayım diye. adımız deli profesöre çıkacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Nisan 2016 Yazar Paylaş 14 Nisan 2016 (düzenlendi) 60.750 fiyat !!!!!! test aracı yok türkiyede bir tane olsa yeter istanbulda mesela. oysa ellerinde bir tane 2015 var. onu (bana vermeyeceklerse) test aracı yapmalılar. 14 Nisan 2016 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Nisan 2016 Yazar Paylaş 14 Nisan 2016 (düzenlendi) haydi rengi geçtik. diğer markalarda da pek yok. (lansman rengini getirmiyor adam......yeşil-gri mesela tüm katalogların üzerindeki) sarı yok kırmızı yok.. silik....ezik.... Ayhan Bey'den bakalım ses çıkacak mı. sanırım pek satışı olsun istenmeyip sadece japonlara "bunu da satıyoruz" demek için getirildi. Sonra geriye raporlamada "aracınız pek talep görmedi" diye yazacaklardır.. Satılınca çünkü bunun servisi var garantisi var var oğlu var. en iisi baş ağrımasın. swift ile vitara bize yeter görüşü hakim. biraz eski honda havası sezdim harekette. "biz nasıl olsa satarız satamazsak da tınmayız" 14 Nisan 2016 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Nisan 2016 Yazar Paylaş 14 Nisan 2016 na sattığını bilmezen olacağı bu.. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 haydi rengi geçtik. diğer markalarda da pek yok. (lansman rengini getirmiyor adam......yeşil-gri mesela tüm katalogların üzerindeki) sarı yok kırmızı yok.. silik....ezik.... Ayhan Bey'den bakalım ses çıkacak mı. sanırım pek satışı olsun istenmeyip sadece japonlara "bunu da satıyoruz" demek için getirildi. Sonra geriye raporlamada "aracınız pek talep görmedi" diye yazacaklardır.. Satılınca çünkü bunun servisi var garantisi var var oğlu var. en iisi baş ağrımasın. swift ile vitara bize yeter görüşü hakim. biraz eski honda havası sezdim harekette. "biz nasıl olsa satarız satamazsak da tınmayız" Hocam satmak için getiriyoruz, sorulara cevap bulayım hemen. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Hayat bu kadar sıkıcı mı ? renkler beyaz, gri. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Nisan 2016 Yazar Paylaş 14 Nisan 2016 renklere bak (altttan değişiyor) http://www.carbay.br.com/en/new-car/suzuki/jimny/colors Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Nisan 2016 Yazar Paylaş 17 Nisan 2016 (düzenlendi) Ayhan Bey, Bana düzgün bir fiyat verirse arkadaşlar 2016 için bakalım bekliyorum. Henüz aramadılar. Güya kartımı aldılar arayıp aramayacaklarını ve ne fiyat vereceklerini merak ediyorum. (hem 2015 ve 2016 için). sürüşü pek hoş olmayan arkadan itişli part-time-4wd bu aracın en önemli özelliği "eski" olması. Cazip olan kısmı da aslında biraz o. Ne kadar hoş olmayan kısmını da test edebilecek durum olmaması insanı uzaklaştırıyor. 17 Nisan 2016 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Nisan 2016 Paylaş 17 Nisan 2016 Jimi için çok para 60binin var ne alacan de bakeemmm... kilyo hariç Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Nisan 2016 Yazar Paylaş 17 Nisan 2016 60binin var ne alacan de bakeemmm... kilyo hariç polo GT Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Mart 2020 Yazar Paylaş 11 Mart 2020 Fatih Evcin yazdı: Yok mu bu Jimny kullanan ya hu hayırdır konu hortladı kullandık öğrendik soru nedir? Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 11 Mart 2020 Paylaş 11 Mart 2020 Mehmet Göktürk yazdı: hayırdır konu hortladı kullandık öğrendik soru nedir? iyi midir Hocam? evde tek araba olur mu? içi bahsedilen kadar dar mı? bagajı gerçekten yok mu ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Mart 2020 Yazar Paylaş 11 Mart 2020 Fatih Evcin yazdı: iyi midir Hocam? evde tek araba olur mu? içi bahsedilen kadar dar mı? bagajı gerçekten yok mu ? OO önemli soru. 1- en iyisidir 2- tek araba olmaz, çook zor 3- bahsedilen kadar dar ama avantajı da var 4-eski kasada bi mini valiz koyacak yer var yenisinde yok. Ama üste port bagaj koyuluyor. 5- çok yakan, hızlı gitmeyen gürültülü sallantılı ancak belki de sürüşü en keyifli araçlardan biri. parçası pahalıdır serviste ama dışarda bulunur. Dünya çapında çok sattığı için parçası bulunur. not: çok yakar, lpg takılır, bi süre sonra çelik süpap takman gerekir. Motoru çok dayanıklıdır. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Mart 2020 Paylaş 11 Mart 2020 kısaca macera aramayınız, arazide işiniz varsa para varsa takılabilirsiniz tarzı araçtır diyosun yani Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Mart 2020 Yazar Paylaş 11 Mart 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: kısaca macera aramayınız, arazide işiniz varsa para varsa takılabilirsiniz tarzı araçtır diyosun yani yok macera değil. düzgün araç. Ancak çoluk çocuğun elinde kalanlar sorunlu olabilir tabi her araç gibi. şehir içi de yumuşak süspansiyon lambır lumbur ama önler arkalar sabit akslı. Çukur geçişleri vesaire sert olabilir lastik havaları 28 felan olmalı. alanlar kullananlar memnun lanet eden yok. satanlar özlüyor. Ustası çok değil ama var. Ben direkten döndüm alacaktım. Hala gözüm var. Satıcı personel alo deyip aramayınca almamış olduk. Oysa araç satılabilir bir müşteriydik. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Mart 2020 Paylaş 11 Mart 2020 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: yok macera değil. düzgün araç. Ancak çoluk çocuğun elinde kalanlar sorunlu olabilir tabi her araç gibi. şehir içi de yumuşak süspansiyon lambır lumbur ama önler arkalar sabit akslı. Çukur geçişleri vesaire sert olabilir lastik havaları 28 felan olmalı. alanlar kullananlar memnun lanet eden yok. satanlar özlüyor. Ustası çok değil ama var. Ben direkten döndüm alacaktım. Hala gözüm var. Satıcı personel alo deyip aramayınca almamış olduk. Oysa araç satılabilir bir müşteriydik. imkan olsa alıcaksın kenara koyucaksın, dağa bayıra kampa falan giderken macera için güzel, zuzuki sağlamdırda, aks meselesi öyle bilirim bunun olayı yavaş yavaş arazide gitmek, asfaltta bas süper yollarımızda hopla zıpla yapınca elbette rahatsız gelir .... bugün gaza gelip yav dedim arsa alıp şöyle baba bir kütük ev yaptırsam dedim, keseyi düşünmedim ama, teklif aldım m2 fiyatı 900-1000 eur muş, finlandiya malı çam, tabii hayallerde kaldı, kavaktan yapacağım ben evi sanırım, o zaman alırım bir cimnni 11 Mart 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Mart 2020 Yazar Paylaş 11 Mart 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: imkan olsa alıcaksın kenara koyucaksın, dağa bayıra kampa falan giderken macera için güzel, zuzuki sağlamdırda, aks meselesi öyle bilirim bunun olayı yavaş yavaş arazide gitmek, asfaltta bas süper yollarımızda hopla zıpla yapınca elbette rahatsız gelir .... bugün gaza gelip yav dedim arsa alıp şöyle baba bir kütük ev yaptırsam dedim, keseyi düşünmedim ama, teklif aldım m2 fiyatı 900-1000 eur muş, finlandiya malı çam, tabii hayallerde kaldı, kavaktan yapacağım ben evi sanırım, o zaman alırım bir cimnni evi OSB den yap. üstünü poliüretan kapla. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Mart 2020 Paylaş 11 Mart 2020 Mehmet Göktürk yazdı: evi OSB den yap. üstünü poliüretan kapla. aynen öyle, bu aralar çok bakıyorum neler yapıyorlar diye, dediğingibi osb süper, araya izalasyon kaplama, dışa koruma falan harika işler çıkıyor, mesela şu çift değişik şeyler yapmış, acaip canım çekiyor, araba hevesimde kalmadı pek, arsaya ev-hanıma araba-bana Nc750x DCT planı yüyürlülükte şuan, dur bakalım yapabilecekmiyim, araba motor dert değilde ev daha zor... https://www.youtube.com/channel/UCX49PVlb4bpvee5mZe1LIyA Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Mart 2020 Yazar Paylaş 11 Mart 2020 Bağ bahçe tecrübeniz var mı? Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Bir de hırsız girer durur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts