İçeriğe Yönlendir

Ön Tamponu Karartık Ve Spoiler Taktık

Cemre Yoldurak

Recommended Posts

Cemre Yoldurak

Öncelikle herkese yardımlarından dolayı teşekkürler.Fotoğraflarımızı koyalım.Yorumlarınızı bekliyorum.Maşallah'ınızı eksik etmeyin :)

ws92mg.jpg

20po41v.jpg

2uhpilh.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Altan Berkman

güle güle kullanın :nazar: :nazar: :nazar:

egzos uçları biraz uzun mu kalmış?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Egzos uçları biraz ofsayt gibi sanki ama genel anlamda çok güzel olmuş. Kazasız, belasız iyi sürüşler :nazar:

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Önce maşallah'ımızı koyalım :nazar: :nazar: :nazar: . Aykırı düşmeyeceksem kişisel kanaatimi açıklayım :tampon altları siyah yerine krom rengi olsa daha mı güzel olurdu acaba?

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu
(düzenlendi)

Eksoz uçları uzun kalmış.... :i-ih:

tarihinde Şahin Topaloğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cemre Yoldurak

Eksoz uçları benimde çok canımı sıkan bir konu ancak bi çözüm yolu bulamıyorum onları biraz daha içeri aldırıcam onları anca o zmn olacak galiba yukarı alamıyoruz eksozları çünkü istebneden dolayı bu arada boya değil folyo çektik orjinale dönmek kolay olsun diye herkese çok teşekkürler yorumları için...

Yorum bağlantısı

Güzel olmuş...spoiler'da keşke araç renginde kalsaymış,yapmış olduğunuz tampon karartma işleminiz biraz daha öne çıkardı.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Öncelikle :nazar: :nazar: , bana göre egsoz uçları tampon'dan dışarı doğru çıkmasa ve tampon ile aynı seviyede olsa daha kıyak olurdu ama zevk meselesi yinede. Güle güle kullanın.....

Yorum bağlantısı
Cemre Yoldurak

Teşekkürler herkese yorumları için

Teşekkürler herkese yorumları için

Yorum bağlantısı
Cemre Yoldurak

Vallahi arkadan vurana da acırım ya bunca masrafı ona kitlerim hepsini baştan yaptırırım :)

Yorum bağlantısı
Burak Ekici

Bencede spoiler araç renginde olsa difizör kendini daha çok gösterebilirdi. Egzoz uçlarıni biran önce halletmeye bak gercekten görüntüye gölge düşürmüş ufak tefek seyler bunlar araç genel anlamda cok guzek kazasız belasız cezasız kullan.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Burak Ekici

cemre bence ön ızgara işi bozuyor spor izgaradan yada asya ızgaradan takmalısın.

Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar
:nazar: güzel olmuş , Burak kardeşime katılıyorum evet devir asya tip ızgara devri
Yorum bağlantısı
Mehmet YILDIRIM

Herşey güzel, Egsozlarda güzel fakat fiestaya cift egsoz, 4 çıkış gitmiyor. Bu tür egsozlar genelde bmw, audi tarzı arabaları daha çok açıyor. Ama başarılı çalışma olmuş güle güle binin.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...