Ali Ozan Yurtsever 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 merhabalar . 3 gün önce arkadaşıma 97 model 1.6 75 bg polo aldık. araca lpg taktırmak istiyor fakat daha önceki sahibi taktırmış araç uyum sağlamadığı için geri çıkartmış lpgyi. dün öneri üzerine bursa sanayide bir lpgciye uğradık. gas italian diye bir marka takıyorlarmış. ilk kez duydum. adam geçen hafta aynı araca lpg taktık ama araba benzinden lpg ye geçerken stop ediyor abi dedi. aynı sorunu yaşayabilirsiniz deyince ve önceki sahibi de lpg olmadı deyince taktırmadık haliyle. daha sonra başka bir usta atiker marka lpg yi daha önce birçok kez bu araca taktığını ve uyduğunu söyledi. kafamız çok karıştı ne yapacağımızı bilemedik. aynı model aracı olanların yardımını bekliyorum. hangi marka lpg kullanıyorsunuz. neler önerirsiniz. başka uyum sorunu yaşayan oldu mu acaba. . . şimdiden teşekkür ederim. . . bu arada yanda bir kısmı görünen fiesta da benim.. . . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 Lpg takılamayan araba olmaz, lpg takılamayan motor olabilir.. Bu arabada da lpg takılamayacak bir motor olduğunu sanmıyorum.. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 9 Aralık 2012 Yazar Paylaş 9 Aralık 2012 aslında araç derken motoru kastediyorum bende. . Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 Bir üst kasasına, 2001 modeline BRC My10 takıldı burada. Gördüğüm en sorunsuz montaj ve en sorunsuz LPG kullanımını yaşadı arkadaşım. Motorları aynı mı bilmem o da 75 bg. idi. Yorum bağlantısı
Akan Belen 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 Lpg takılamayan araba olmaz, lpg takılamayan motor olabilir.. Bu arabada da lpg takılamayacak bir motor olduğunu sanmıyorum.. Şöyle diyelim lpg takamayan usta olur Bu araçlara sorunsuz takılıyor ki arkadaşım da var yıllardır lpg ile kullanıyor 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 2 ay önce bizde aldık arkadaşıma. atiker vardı. sorun yoktu. usta becerememiştir Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 Bizim arkadaşta ekogaz takılmış ve aldığından beri çok ekonomik ve rahat kullanıyor. Yorum bağlantısı
Engin Ünal 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 Ne taktırırsan taktır servis ağı çok olan birşey olsun. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 9 Aralık 2012 Yazar Paylaş 9 Aralık 2012 ustalık çok önemli bu hususta o zaman. bakalım muhtemelen yarın ya da öbür gün atiker sıralı sistem taktıracak 900 tl ye. . . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 gas italy, bizim komşuydu bayisi, bence tanınmış ve köklü markaları tercih edin, sistem ve parça olarak nerde ise hepsi aynı, ustayı iyi seçin 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Topal 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Allah yüzünüzü kara çıkarmasın lpg kıl bi iş, çok çektim halada çekiyorum.. Yorum bağlantısı
Çetin Kılıç 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Merhaba aynı aracın clasic modelin den babam da var bu yaz aldık üzerinde x marka (markası belli olmayan) bir lpg kiti vardı sıralı sistem değil di aracı aldık tan sonra herhangi bir problem çıkarmamasına rağmen forumlarda yaptığım araştırmalar ve bizzat sorduğum lpg ustalarının tavsiyesi ile bu kiti atiker sıralı sistem lpg kiti ile değiştirdik yaklaşık 4 aydır sorunsuz olarak kullanıyoruz. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Aralık 2012 Paylaş 11 Aralık 2012 Bu araçta LPG yi sorgulamayı ben anlayamadım...Motor TSI-FSI olsa tamam..Her kit takılır bu araca.Atiker yada BRC tavsiyedir. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 13 Aralık 2012 Yazar Paylaş 13 Aralık 2012 Allah yüzünüzü kara çıkarmasın lpg kıl bi iş, çok çektim halada çekiyorum.. kesinlikle katılıyorum ve sırf bu yüzden çok sevdiğim honda civic 2007-2011 arası kasasına binemiyorum. benzin çok yakıyor tüpe de önyargım olduğu için taktırmam aracıma kesinlikle. içimde kalmıştır o araba. dizel aldım bende. . . 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 13 Aralık 2012 Yazar Paylaş 13 Aralık 2012 Bu araçta LPG yi sorgulamayı ben anlayamadım...Motor TSI-FSI olsa tamam..Her kit takılır bu araca.Atiker yada BRC tavsiyedir. nedeni bu araca daha önce tüp takılıp 2 ay sonra uyum sağlamadı gerekçesi ile çıkarılması ve gittiğimiz bir ustanın da geçen hafta taktık bu kasaya, araba stop ediyor sürekli demesiydi. internette araştırınca da bu kasada tüp konusunda çok sıkıntı yaşayan olmuş boğaz kelebeği arızası değişimi falan. . . çok memnun olanda var çok sıkıntı çekende. hatta aee motor numarası ile başlayanları hatalı olduğu için volkswagen güya zamanında geri bile toplamış diye bir kaç yerde okumuşluğum oldu. durum bu olunca burada da paylaşmak istedim. ama 2 gün önce arkadaşım atiker marka lpg yi iyi olduğu iddia edilen bir ustaya taktırdı bakalım şimdilik bir sıkıntı yok. . . Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 13 Aralık 2012 Paylaş 13 Aralık 2012 nedeni bu araca daha önce tüp takılıp 2 ay sonra uyum sağlamadı gerekçesi ile çıkarılması ve gittiğimiz bir ustanın da geçen hafta taktık bu kasaya, araba stop ediyor sürekli demesiydi. internette araştırınca da bu kasada tüp konusunda çok sıkıntı yaşayan olmuş boğaz kelebeği arızası değişimi falan. . . çok memnun olanda var çok sıkıntı çekende. hatta aee motor numarası ile başlayanları hatalı olduğu için volkswagen güya zamanında geri bile toplamış diye bir kaç yerde okumuşluğum oldu. durum bu olunca burada da paylaşmak istedim. ama 2 gün önce arkadaşım atiker marka lpg yi iyi olduğu iddia edilen bir ustaya taktırdı bakalım şimdilik bir sıkıntı yok. . . Ustanızı iyi seçin yoksa en iyi kit bile yalan olur..Referanslı kişilere taktırın. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts