Zeynal A. Erdoğan 12 Aralık 2012 Paylaş 12 Aralık 2012 2. El Cmax trend veya ghia modellerini satın alırken nelere dikkat etmeliyiz. Bu araçlarda kronik diye tabir edebileceğimiz parçalar varmıdır? Varsa nelerdir? Satın aldıktan sonra bakım periyodu dizel veya benzinli kaç km den sonradır. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 12 Aralık 2012 Paylaş 12 Aralık 2012 ben otomatik dizelden korkarım gerisini bilmem (kullanmadım ama çok duydum sıkıntılarını) 1 Yorum bağlantısı
Hakan Çark 12 Aralık 2012 Paylaş 12 Aralık 2012 duyumdur gerçek mi bilmem : ford dizel otomatik alma der etrafımdakiler Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 12 Aralık 2012 Paylaş 12 Aralık 2012 OTo şanzımanlarda (dizel) sıkıntı olabiliyor, tanıdıktan almakta fayda var. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Aralık 2012 Paylaş 13 Aralık 2012 diger konunuza da yazdim Zeynel bey. bakim gecmisinden emin olun. harita koyma gozu kronik olarak egilmis olabilir fazla takilmayin sase motor yuruyen aksami iyi kontrol ettirin.bunlarda problem yoksa boyaya takilmayin.2008 den beri kullaniyorum boyasida var degisen parcasida.ancak onemli bir kazasi yok.beni ne yari yolda birakti ne de masraf acti. bahsettiginiz rakamlara benzinli trend bakarsaniz daha duzgun araclar bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Aralık 2012 Paylaş 13 Aralık 2012 (düzenlendi) 1. C-max bir çok Ford gibi tamamen yol bilgisayarı tarafından yönetilen kaliteli bir araçtır. Bu nedenle her tamirciye gidemezsiniz. 2. Periyodik bakım 10.000 Km veya yıllıktır, ortalama 300 TL gibi bir masrafı vardır. 3. Kasko indiriminiz yoksa ciddi sigorta parası ödersiniz. (yeni yaptırdım 1700 TL.) Kasko sigortasız binmek cesaret ister. 4. Benzinlilerde LPG uyumu çok önemli, çok iyi bir yerde yapılmazsa sürekli rahatsız eder. 5. Alacağınız aracın, Baskı-balata, triger kayış seti, fren disk ve balataları, yağ eksiltme durumu, dizel ise; enjektörlerin durumu, turbo ünitesinin durumu, klima, direksiyon pompası, Hava yastıklarının durumu, vs.vs. uzar gider. Bu yazdıklarımın tamanını da kontrol ettirmeniz imkansızdır. Bu nedenle mümkünse servis bakımlı bir araca müşteri olun ve servis kayıtlarını inceleyin. 6. Dizel olup da yılda 25.000 km'nın altında yol gitmiş araç zor bulunur. Tanıdığınız birinden böyle bir araç bulabilirseniz çok iyi olur. 7. Bu aracın bir lastiğinin fiyatına önceki aracınızın (sanıyorum palio'ydu) 3 veya 4 lastiğini alabileceğinizi unutmayın. 13 Aralık 2012 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 13 Aralık 2012 Paylaş 13 Aralık 2012 7. Bu aracın bir lastiğinin fiyatına önceki aracınızın (sanıyorum palio'ydu) 3 veya 4 lastiğini alabileceğinizi unutmayın. Trend de lastikler 195/65/15 o yüzden çok pahalı değil abi Yorum bağlantısı
Misafir 13 Aralık 2012 Paylaş 13 Aralık 2012 Trend de lastikler 195/65/15 o yüzden çok pahalı değil abi Hmm, trendin lastik yanakları biraz daha yüksek, demekki şehir içi kullanımda esneklik daha iyi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts