İçeriğe Yönlendir

Aslen Nereliyiz ?

Ali Tatlısu

Recommended Posts

Hüseyin Maviş
çankırı ılgazlıyım kıyısın köyünden,annem sinop/boyabat hanoğlu köyünden doğma büyüme ankara -mamak-abidinpaşadaym. hangi köy abi

Merkezde sayılırım. Ayrıca Hanoğlu değil Hanönü'dür köyünüzün adı. Şimdi ilçe oldu ve Kastamonu'ya bağlandı. :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ali Ozan Yurtsever

Doğum yerim Malatya, anne tarafı Malatya baba tarafı Bingöl kütük orada ama hiç görmedim Bingöl'ü. Malatyalıyım diyorum hep. . . 

Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal

Merkezde sayılırım. Ayrıca Hanoğlu değil Hanönü'dür köyünüzün adı. Şimdi ilçe oldu ve Kastamonu'ya bağlandı. :)

yok hanoğlu köyü önceden boyabata bağlı idi şuanda saraydüzü ilçesine bağlı :)

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Memleket :Tokat-Niksar

Ailemin İkameti:Tokat-Turhal

Hanımın Memleketi: Amasya-Merzifon

İkametimiz:Amasya Merkez

İşyeri:Amasya-Suluova

Baya karışık.... :s  :s  :s

Yorum bağlantısı
Yusuf Bahri Aslan

Hanımın Memleketi: Amasya-Merzifon

İkametimiz:Amasya Merkez

İşyeri:Amasya-Suluova

Baya karışık.... :s  :s  :s

İnan bey ailem suluovada ikamet ediyor. Ayrıca babamda sağlıktan emekli. Suluovada nerede çalışıyorsunuz? Ben bir kaza geçirdiğim için uzun süredir memlekete gidemedim. Ama Allah nasip ederse inşallah geleceek sene suluovaya gdeceğim. Denizlide ikamet ediyorum. Tedavimde burada devam etmekte. Görüşmek dileğiyle...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İki gün evvel, Ünye-Niksar-Tokat civarında idim. Bittim doğal güzelliğine. Kaldıki bir çok il gezdim, yerler gördüm. Hafızamda kalıcı yer edindi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Ben de Ardahan'lıyım.orada doğdum 2,5 yaşından beri İstanbul dayım.

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Aslen Bartın / Ulus (Eşim de)

Ailem Kastamonu

4 yıl Kocaeli

1 Yıl Ardahan

3 yıl Trabzon (Halen)

Şimdi ben nereliyim?    :ki: 

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

İnan bey ailem suluovada ikamet ediyor. Ayrıca babamda sağlıktan emekli. Suluovada nerede çalışıyorsunuz? Ben bir kaza geçirdiğim için uzun süredir memlekete gidemedim. Ama Allah nasip ederse inşallah geleceek sene suluovaya gdeceğim. Denizlide ikamet ediyorum. Tedavimde burada devam etmekte. Görüşmek dileğiyle...

Bir kaç gündür şehir dışındaydım ,ancak foruma girebildim. Suluova Devlet Hastanesinde acil serviste sağlık memuruyum. 2005 ten beri Suluovadayım, Babanız nereden emekli,ismi nedir?  Bu arada geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir. 

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

İki gün evvel, Ünye-Niksar-Tokat civarında idim. Bittim doğal güzelliğine. Kaldıki bir çok il gezdim, yerler gördüm. Hafızamda kalıcı yer edindi.

Niksar ve Tokat civarı hem tarihi hem doğal güzelliklere sahiptir.

Milattan önce 4000 li yıllara dayanır kökeni. 14 devlet ve bir çok beyliğin yaşadığı bir bölgedir.

Beğendiğinize sevindim...

Yorum bağlantısı
Yusuf Bahri Aslan

Bir kaç gündür şehir dışındaydım ,ancak foruma girebildim. Suluova Devlet Hastanesinde acil serviste sağlık memuruyum. 2005 ten beri Suluovadayım, Babanız nereden emekli,ismi nedir?  Bu arada geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir. 

1999da emekli oldu babam ismi Ahmet. Eski suluovadaki sağlık ocağında memurdu. Zaten onun zamanında suluovada sadece o sağlık ocağı vardı :) O sağlık ocağında laborant Harun amca var. Halen çalışıyor. O tanır babamı. Harun amca süper bir laboranttır bu arada.Gerçi yaşı geldi emekli olabilir. Ben ağır bir kaza geçirdim. Buradan içeriğini yazamayacağım. Yaklaşık 15 ay oldu. Halen tedavim sürüyor. Şu kadarını söyleyeyim mikrocerrahi hastanesinde tedavi oluyorum. İnşallah eski sağlığıma kavuşacağım. Allah büyüktür ona havale ettim...

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Çok geçmiş olsun Yusuf Bey Allah acil şifalar nasip etsin, tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

1999da emekli oldu babam ismi Ahmet. Eski suluovadaki sağlık ocağında memurdu. Zaten onun zamanında suluovada sadece o sağlık ocağı vardı :) O sağlık ocağında laborant Harun amca var. Halen çalışıyor. O tanır babamı. Harun amca süper bir laboranttır bu arada.Gerçi yaşı geldi emekli olabilir. Ben ağır bir kaza geçirdim. Buradan içeriğini yazamayacağım. Yaklaşık 15 ay oldu. Halen tedavim sürüyor. Şu kadarını söyleyeyim mikrocerrahi hastanesinde tedavi oluyorum. İnşallah eski sağlığıma kavuşacağım. Allah büyüktür ona havale ettim...

Harun abiyi tanıyorum. Ben de sağlık ocağındaydım öncesinde... Tekrardan geçmiş olsun,Allah şifa versin,umarım eski sağlığınıza kavuşursunuz...

Yorum bağlantısı
Yusuf Bahri Aslan

Çok geçmiş olsun Yusuf Bey Allah acil şifalar nasip etsin, tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.

Harun abiyi tanıyorum. Ben de sağlık ocağındaydım öncesinde... Tekrardan geçmiş olsun,Allah şifa versin,umarım eski sağlığınıza kavuşursunuz...

Teşekkür ederim arkadaşlar. Allah kimseye vermesin sağlık işi zor. Harun abiye babamın adyla selam söylerseniz sevinirim. G.Hacıköylü Ahmet Aslan derseniz bilir Harun abi.Görüşmek dileğiyle kalın sağlıcakla.

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Doğum yerim Karabük, üniversiteye kadar oradaydım. Üniversite Kocaeli, asistanlık İstanbul, askerlik Gölcük, mecburi hizmet Yozgat ve şimdi kısmetse yeniden Kocaeli

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...