Serdar Göktaş 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Ankara, kizilcahamam, yanik ozbekler köyü. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Bursa/ Mustafa Kemal Paşa/ Karaoğlan köyü Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Balıkesir / Kepsut / İsaalan köyü . . . Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 çankırı ılgazlıyım kıyısın köyünden,annem sinop/boyabat hanoğlu köyünden doğma büyüme ankara -mamak-abidinpaşadaym. hangi köy abi Merkezde sayılırım. Ayrıca Hanoğlu değil Hanönü'dür köyünüzün adı. Şimdi ilçe oldu ve Kastamonu'ya bağlandı. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 21 Haziran 2013 Paylaş 21 Haziran 2013 Doğum yerim Malatya, anne tarafı Malatya baba tarafı Bingöl kütük orada ama hiç görmedim Bingöl'ü. Malatyalıyım diyorum hep. . . Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 21 Haziran 2013 Paylaş 21 Haziran 2013 Merkezde sayılırım. Ayrıca Hanoğlu değil Hanönü'dür köyünüzün adı. Şimdi ilçe oldu ve Kastamonu'ya bağlandı. yok hanoğlu köyü önceden boyabata bağlı idi şuanda saraydüzü ilçesine bağlı Yorum bağlantısı
İnan Çınar 21 Haziran 2013 Paylaş 21 Haziran 2013 Memleket :Tokat-Niksar Ailemin İkameti:Tokat-Turhal Hanımın Memleketi: Amasya-Merzifon İkametimiz:Amasya Merkez İşyeri:Amasya-Suluova Baya karışık.... Yorum bağlantısı
Yusuf Bahri Aslan 21 Haziran 2013 Paylaş 21 Haziran 2013 Memleket :Tokat-Niksar Ailemin İkameti:Tokat-Turhal Hanımın Memleketi: Amasya-Merzifon İkametimiz:Amasya Merkez İşyeri:Amasya-Suluova Baya karışık.... İnan bey ailem suluovada ikamet ediyor. Ayrıca babamda sağlıktan emekli. Suluovada nerede çalışıyorsunuz? Ben bir kaza geçirdiğim için uzun süredir memlekete gidemedim. Ama Allah nasip ederse inşallah geleceek sene suluovaya gdeceğim. Denizlide ikamet ediyorum. Tedavimde burada devam etmekte. Görüşmek dileğiyle... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Haziran 2013 Paylaş 21 Haziran 2013 Memleket :Tokat-Niksar Ailemin İkameti:Tokat-Turhal İki gün evvel, Ünye-Niksar-Tokat civarında idim. Bittim doğal güzelliğine. Kaldıki bir çok il gezdim, yerler gördüm. Hafızamda kalıcı yer edindi. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 22 Haziran 2013 Paylaş 22 Haziran 2013 Ben de Ardahan'lıyım.orada doğdum 2,5 yaşından beri İstanbul dayım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Palaz 23 Haziran 2013 Paylaş 23 Haziran 2013 Konya / Akşehir ikamet Kocaeli / Gebze..... 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Haziran 2013 Paylaş 23 Haziran 2013 Kilis ama 1979 dan beri Türkiye nin her yerindenim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2013 Paylaş 23 Haziran 2013 Aslen ordu merkez Dogma buyume istanbul umraniye Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 23 Haziran 2013 Paylaş 23 Haziran 2013 Aslen Bartın / Ulus (Eşim de) Ailem Kastamonu 4 yıl Kocaeli 1 Yıl Ardahan 3 yıl Trabzon (Halen) Şimdi ben nereliyim? Yorum bağlantısı
Emrullah Güler 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 BOLU-SEBEN, SAMSUNDA yaşıyorum Yorum bağlantısı
İnan Çınar 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 İnan bey ailem suluovada ikamet ediyor. Ayrıca babamda sağlıktan emekli. Suluovada nerede çalışıyorsunuz? Ben bir kaza geçirdiğim için uzun süredir memlekete gidemedim. Ama Allah nasip ederse inşallah geleceek sene suluovaya gdeceğim. Denizlide ikamet ediyorum. Tedavimde burada devam etmekte. Görüşmek dileğiyle... Bir kaç gündür şehir dışındaydım ,ancak foruma girebildim. Suluova Devlet Hastanesinde acil serviste sağlık memuruyum. 2005 ten beri Suluovadayım, Babanız nereden emekli,ismi nedir? Bu arada geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 İki gün evvel, Ünye-Niksar-Tokat civarında idim. Bittim doğal güzelliğine. Kaldıki bir çok il gezdim, yerler gördüm. Hafızamda kalıcı yer edindi. Niksar ve Tokat civarı hem tarihi hem doğal güzelliklere sahiptir. Milattan önce 4000 li yıllara dayanır kökeni. 14 devlet ve bir çok beyliğin yaşadığı bir bölgedir. Beğendiğinize sevindim... Yorum bağlantısı
Yusuf Bahri Aslan 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Bir kaç gündür şehir dışındaydım ,ancak foruma girebildim. Suluova Devlet Hastanesinde acil serviste sağlık memuruyum. 2005 ten beri Suluovadayım, Babanız nereden emekli,ismi nedir? Bu arada geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir. 1999da emekli oldu babam ismi Ahmet. Eski suluovadaki sağlık ocağında memurdu. Zaten onun zamanında suluovada sadece o sağlık ocağı vardı O sağlık ocağında laborant Harun amca var. Halen çalışıyor. O tanır babamı. Harun amca süper bir laboranttır bu arada.Gerçi yaşı geldi emekli olabilir. Ben ağır bir kaza geçirdim. Buradan içeriğini yazamayacağım. Yaklaşık 15 ay oldu. Halen tedavim sürüyor. Şu kadarını söyleyeyim mikrocerrahi hastanesinde tedavi oluyorum. İnşallah eski sağlığıma kavuşacağım. Allah büyüktür ona havale ettim... Yorum bağlantısı
Aydın Sert 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Çok geçmiş olsun Yusuf Bey Allah acil şifalar nasip etsin, tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 1999da emekli oldu babam ismi Ahmet. Eski suluovadaki sağlık ocağında memurdu. Zaten onun zamanında suluovada sadece o sağlık ocağı vardı O sağlık ocağında laborant Harun amca var. Halen çalışıyor. O tanır babamı. Harun amca süper bir laboranttır bu arada.Gerçi yaşı geldi emekli olabilir. Ben ağır bir kaza geçirdim. Buradan içeriğini yazamayacağım. Yaklaşık 15 ay oldu. Halen tedavim sürüyor. Şu kadarını söyleyeyim mikrocerrahi hastanesinde tedavi oluyorum. İnşallah eski sağlığıma kavuşacağım. Allah büyüktür ona havale ettim... Harun abiyi tanıyorum. Ben de sağlık ocağındaydım öncesinde... Tekrardan geçmiş olsun,Allah şifa versin,umarım eski sağlığınıza kavuşursunuz... Yorum bağlantısı
Yusuf Bahri Aslan 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Çok geçmiş olsun Yusuf Bey Allah acil şifalar nasip etsin, tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah. Harun abiyi tanıyorum. Ben de sağlık ocağındaydım öncesinde... Tekrardan geçmiş olsun,Allah şifa versin,umarım eski sağlığınıza kavuşursunuz... Teşekkür ederim arkadaşlar. Allah kimseye vermesin sağlık işi zor. Harun abiye babamın adyla selam söylerseniz sevinirim. G.Hacıköylü Ahmet Aslan derseniz bilir Harun abi.Görüşmek dileğiyle kalın sağlıcakla. Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 27 Haziran 2013 Paylaş 27 Haziran 2013 Doğum yerim Karabük, üniversiteye kadar oradaydım. Üniversite Kocaeli, asistanlık İstanbul, askerlik Gölcük, mecburi hizmet Yozgat ve şimdi kısmetse yeniden Kocaeli 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts