Uğur Çınar 26 Aralık 2012 Paylaş 26 Aralık 2012 ben 6 cm düşürdüm daha düşürmeyi düşünüyorum bu arada Sam air toyota bizim okuldaydı bugün yakalayamadan kaçtı okuldan http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-focus-air-suspansiyon-108952477/detay air sana :D Kesin air dir başka yapmadığı uçuk kaçık bir proje kaldı mı? Belki LDS yapabilir https://www.google.c...5AemO1wjMjpvcmg http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-minivan-van-air-suspansiyon-108252486/detay mahmut abi buyur :D Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 26 Aralık 2012 Paylaş 26 Aralık 2012 Uğur gözünü seveyim gaz verme yoksa bu gazla Bektaş a inat basıp gidecem Bursa ya önce chip lenelim sıra onada gelir abi gazlamayacaksan yap derim ama yol tutusu berbat ediyomuş duyumlara göre :D Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 26 Aralık 2012 Yazar Paylaş 26 Aralık 2012 ben 6 cm düşürdüm daha düşürmeyi düşünüyorum bu arada Sam air toyota bizim okuldaydı bugün yakalayamadan kaçtı okuldan Buluşmalara flan geliyor zaten yakalarız illaki O zaman bana göre değil Uğur kardeşim Karabük ten İstanbul a 3 saatte giden adamım sakata gelirim sonra ben en iyisi makasları presleteyim şimdilik yeterli Karabük-İstanbul dedimde aklıma geldi geçen ki İstanbul dönüşümde freni sadece 5-6 defa kullandım hemde 400km yolda ilginç ama bi-xenon etkisi bu olsa gerek Ahahahaa naaaptın abi sen abi gazlamayacaksan yap derim ama yol tutusu berbat ediyomuş duyumlara göre :D Bende öyle duydum ama... Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 Hayırlı olsun tam ayarında alçalmış bence. Bu tatlılıkta alçalktmak en güzeli... Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 27 Aralık 2012 Yazar Paylaş 27 Aralık 2012 Hayırlı olsun tam ayarında alçalmış bence. Bu tatlılıkta alçalktmak en güzeli... Teşekkürler Özgür abi Bide aile arabası olunca malum 3.5'dan fazlası sakat 1 Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 27 Aralık 2012 Yazar Paylaş 27 Aralık 2012 arkası benden daha çok düştü uyuz oldum Vogtland 5 cm olsaydı alırdık sanada Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 28 Ocak 2013 Yazar Paylaş 28 Ocak 2013 aracın cok guzel ama yaylar gereksiz cunku suanda aractakı yuk amesörlerde yani bu demek senı yolda bıraz sarsar Teşekkürler Bunu bile bile aldım zaten Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 28 Ocak 2013 Yazar Paylaş 28 Ocak 2013 samet cıgım araban guzel ledleri sen mı yaptın banada yapalım Ledler babamın işi Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 28 Ocak 2013 Yazar Paylaş 28 Ocak 2013 güzel olmuş iyi günlerde kullanın Teşekkürlerr affedersiniz bişey sora bılırmıyım resim nasıl yuklenıyo resim ansıl yukenıyor http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/219199-foruma-resim-ekleme/ Yorum bağlantısı
Kaan Karahan 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 Fiyat ne kadar bende 3.5 takmak istiyorum eicbach le vogtland arasinda kaldim Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 7 Haziran 2014 Yazar Paylaş 7 Haziran 2014 Fiyat ne kadar bende 3.5 takmak istiyorum eicbach le vogtland arasinda kaldim Ben 2. el olarak aldım.İnternette bir kaç yerde 510-520 TL'ye gördüm ama daha ucuza da vardır illaki... Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 Çok dogru bir tercih ve araç harika görünüyor bende en kisa zamanda 35 wotgland almayi düşünüyorum ucuz bulabilirsem yada 2.el elinde olan varsa yada sıfır makul bir fiyat paylasirsa sevinirim teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Coşkun Yılmaz 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 çok iyi olmuş öncesi/sonrası ile daha bi belli güle güle kullanFocus zaten yol tutuş konusunda iyiydi espli araçlara madik atardı. şimdi psikopat olmuştur tren gibi her yer ona ray Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 9 Haziran 2014 Yazar Paylaş 9 Haziran 2014 Çok dogru bir tercih ve araç harika görünüyor bende en kisa zamanda 35 wotgland almayi düşünüyorum ucuz bulabilirsem yada 2.el elinde olan varsa yada sıfır makul bir fiyat paylasirsa sevinirim teşekkür ederimHem görüntü hem yol tutuş iyileşti.Her baktığımda iyiki almışım diyorum Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 9 Haziran 2014 Yazar Paylaş 9 Haziran 2014 çok iyi olmuş öncesi/sonrası ile daha bi belli güle güle kullan Focus zaten yol tutuş konusunda iyiydi espli araçlara madik atardı. şimdi psikopat olmuştur tren gibi her yer ona ray Çekilen açı biraz farklı ama yinede anlaşılıyor Eskisine göre esneme azaldı daha az yatıyor virajlarda ama aşırıda güvenmemek lazım.Sınırı aştıkmı önden yüzüyor dizeller... Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 11 Haziran 2014 Yazar Paylaş 11 Haziran 2014 On numara olmuş. Güle güle kullanın. 5cm takanlar, 2 sene sonraya aks parası biriktirsinler. Teşekkür ettim Dikkatli sürmezsen 3,5'da sıkıntı yapabiliyor... Yorum bağlantısı
Recommended Posts