Erman Devrim 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Lastikler araç boşkende davulumbazlara çok yakın abi Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Erman biz 5 kişi bindik 175 lastikte sadece hafif sürtme yapıyordu oda dönüşlerde bir baktır amortisörlere bir baktır 1 Yorum bağlantısı
Erman Devrim 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Hmm bi baktırmak lazım Barış Abi ozaman Bide abi senin LPG ruhsata işlettin mi ? Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 evet bu gün işlenmiş ruhsatı elime aldım 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Bana sormayın..... 50 kişiyi rahat sığdırırım...Tabi kuşbaşı kıvamında doğramam lazım.... Yorum bağlantısı
Fatih Başaran 31 Ocak 2013 Paylaş 31 Ocak 2013 Barış ya onu bi fotoğraflasana , nasıl oldu işçilik çok zaman aldı mı? Maliyeti nedir birde, Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Fatih 45 dakikada işi bitirdi maliyeti 20 tl istedi ama ben 30 tl verdim emeğine karşılık kartal oto sanayide bir oto düşemeci var ona gittim elindeki çıkma kemer ve kiltleri kullandı, orjinal kilitleri çıkarıp 5. kemeri parçasını taktı aynı yerin sağına ve sol tarafınada birer delikle eski kilitlerini takarak işi bitirdi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Başaran 1 Şubat 2013 Paylaş 1 Şubat 2013 Barış valla güzel yapmış anladığım kadarı ile , özelden onun telefon numarasını felan atarsan bende yaptırayım Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Fatih telefon yok ama adres tarifi yapabilirim Yorum bağlantısı
Erman Devrim 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Bence Her muayenede dikkat etmezler ben eski işimde hergün muayene istasyonuna gidiyordum nelere dikkat ediyorlar neleri gözden kaçırıyorlar.... Bir bilseniz Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 aracı muayeneye alırken ilk yaptıkları gaz kaçağı kemer kontrolü ardından fren gerisi ince detaylar, aracı içeri aldılar bakıyorum diğer taraftan, arabayı kaldırıp lastikleri amörtisör ve ön takımı kontrol ediyorlar fakat benim sol ön ile sol arka amörtisör patlak ya gözden kaçırdı yada muayenede dikkate alınmayan unsurlar. Yorum bağlantısı
Erman Devrim 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Barış Abi günaydın Patlak amortisör hafif kusur olması lazım aynı aracın bir kanlada kalıp hiçbirşey yapılmadan diğer kanlada geçtiğine şahit oldum Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 patlak amörtisörü fark etmedi ama 5.kemerden bıraktı Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 Arkadaşlar konuyu hortlatmış olacağım ama kusuruma bakmayın artık :-) Benim ka nın ruhsatında da 5 kişilik yazıyo ama 4 tane emniyet kemeri var daha önce antalya da vizeden geçmiş ama muğla da geçirirler mi ya da ne yapmam gerekiyor ruhsatta mı değiştireceğim yoksa ek kemer mi taktıracağım :-) Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 17 Mayıs 2013 Paylaş 17 Mayıs 2013 Kadir ben 5. kemeri takarak geçtim ama 5.kemeri takıp geçemeyende var forumda şansnı dene. Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir 18 Mayıs 2013 Paylaş 18 Mayıs 2013 Barış abi diyelim ki 5. kemeri takıp geçemedim o zaman ne yapmam gerek? Gerçi vize 11. ayda ama şimdiden ne yapmam gerekeceğini bileyim :-) 5. kemerle geçmezse ford servisinden falan yazı mı almam gerek yoksa ruhsatı mı değiştirmem gerek? Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 ek bir belgesi ile karakola gidip ruhsatı değiştiricen 4 kişi olarak , ekstra ruhsat parası çıkıcak yani. Yorum bağlantısı
Can Göze 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 dostum aynisi bende oldu 5 kisi yaziyordu araci aldim trafige gittim aracin dosyasında sfir iken teknik veri kagıdı olurmus o duruyosa düzeltelim dediler yok ise servisden alin dediler ucretli oda neyse baktim aracin dosyasi var ilk cikis plakayi verdiler baktik sifir alinmis herseyi duruyor otokocdan ordan 4 kisi olarak duzelttiler yeni ruhsat 4 kisi aldim zati diger kagıt da artik yazmiyor eski tip lerde yaziyor oda vize doldumu yeri değisecek sorun yok ancak bunu yapamasaydim vizede adamlar 5 kisilik bu 5 kemer uygur diyolarmiş vermiyolarmis. Yorum bağlantısı
Cihat Öner 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 En iyisi ruhsatı değiştirmek. Artık ekstra emniyet kemerine inanmıyorlarmış kontrollerde. 50-55 lira masrafı var o kadar. Daha sonra da rahat edersiniz. Ben öyle yaptım şahsen. Yorum bağlantısı
Burak Fidan 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 Bugün aracımı muayeneye götürdüm, aracın ruhsatında koltuk sayısı 5 yazıyor ancak teknisyen arkadaş aracın 4 kişilik olduğunu söyledi ve muayene raporunu vermedi. Şimdi ruhsatta bu sayıyı değiştirmeye çalışıyorum. Bu konuda bir bilgisi olan var mı acaba? Çok saçma geldi bana 4 buçukta anlaşıcaz galiba en sonunda. hocam emniyet kemeri sayısı = koltuk sayısı Aynı şey benim de başıma geldi. Ruhsatı aldığımda 5 yazıyordu. 4 koltuk diye çevirttirdiler. 5 adet emniyet kemerin varsa 5 koltuk, 4 emniyet kemeri varsa 4 koltuk. tabi bunlar fabrikasyon. yoksa arabaya 8 tane emniyet kemeri de taktırabilirsin sanayide. Yorum bağlantısı
Recommended Posts