Seçkin Kaçar 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Merhaba,benim aklıma bi şey takıldı.Şimdi benzinli,dizel,elektrikli vb.motorlar var neden lpg li motor yok.Benim demek istediğim sadece lpg ile çalışan.Neden yapılmıyor yada yapılamıyor,forumda bu konuda bilgili arkadaşlar vardır.Teknik veya mekanik olarak mümkünmü. Forumda aradım bulamadım,var ise silinebilir.Selamlar. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Merhaba,benim aklıma bi şey takıldı.Şimdi benzinli,dizel,elektrikli vb.motorlar var neden lpg li motor yok.Benim demek istediğim sadece lpg ile çalışan.Neden yapılmıyor yada yapılamıyor,forumda bu konuda bilgili arkadaşlar vardır.Teknik veya mekanik olarak mümkünmü. Forumda aradım bulamadım,var ise silinebilir.Selamlar. Emin olmamakla beraber, LPG motor belli bir ısıya geçmeden devreye girdiğinde düzensiz patlama yapıyor. Bu sebeple olamıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Emin olmamakla beraber, LPG motor belli bir ısıya geçmeden devreye girdiğinde düzensiz patlama yapıyor. Bu sebeple olamıyordu. Evet neticede lpg nin sıvı halinden gaz haline geçmesi gerekiyor.Öteki türlü tam olarak yanma gerçekleşmiyor. Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 20 Aralık 2012 Yazar Paylaş 20 Aralık 2012 Tamam doğru diyorsunuz,sizin dediğiniz benzinli motorlara monte edilmiş lpg kitleri.Benim demek istediğim,sıfırdan lpg ile çalışan motor yapılamazmı.Ayrıca lpg nin sıvı hale geçmesini akü yardımıyla ısıtamazmıyız.Motor belli sıcaklığa ulaşınca devre dışı kalır. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Emin olmamakla beraber, LPG motor belli bir ısıya geçmeden devreye girdiğinde düzensiz patlama yapıyor. Bu sebeple olamıyordu. Evet neticede lpg nin sıvı halinden gaz haline geçmesi gerekiyor.Öteki türlü tam olarak yanma gerçekleşmiyor. Arkadaşlar dün bir TSI motora daha denk geldim LPG takılmış Sıvılaştırılmış LPG ve araç hiç bir şekilde benzin kullanmıyor diyorlar. Belki bundan sonra dediğiniz olayı önledikleri için direk LPG li araç üretimine başlanabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 (düzenlendi) Rahmetli eniştem Edirnede Taksici İdi Kartal Arabası vardı 250 bin civarı sadece Lpg ile kullandı diye biliyorum hava soğuyunca regülatöre sıcak su döküp çalıştırıyorlar diye duydum ama görmedim Karbüratörlüde bu mümkün. Benzine gerek yok.Lpg ile çalışırda,giderde. Ama karbüratör,belli biz zaman sonra,benzinde bırakın çalışmayı,Hareket bile edemez. Arkadaşlar dün bir TSI motora daha denk geldim LPG takılmış Sıvılaştırılmış LPG ve araç hiç bir şekilde benzin kullanmıyor diyorlar. Belki bundan sonra dediğiniz olayı önledikleri için direk LPG li araç üretimine başlanabilir. Bizim 2012 civic'lerde Eco diye bi model var bilirsin belki. Lpg uyumlu direk fabrikadan o şekilde geliyor. manifolt farklı,contalar farklı... Lpg için tesisat dahi hazır. Piponun yerini bile açmışlar zaten. Ama yinede benzinsiz çalışmıyor 20 Aralık 2012 tarihinde Hakan Kurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Karbüratörlüde bu mümkün. Benzine gerek yok.Lpg ile çalışırda,giderde. Ama karbüratör,belli biz zaman sonra,benzinde bırakın çalışmayı,Hareket bile edemez. Bizim 2012 civic'lerde Eco diye bi model var bilirsin belki. Lpg uyumlu direk fabrikadan o şekilde geliyor. manifolt farklı,contalar farklı... Lpg için tesisat dahi hazır. Piponun yerini bile açmışlar zaten. Ama yinede benzinsiz çalışıyor Biz daha yeni tipsiz Civic görmedik sanayide o yüzden bilmiyoruz Herkesin LPG takılmaz dediği 1.4 TSI VW passat ve TSI Tiguanda gördüm onu paylaştım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Çalışmıyor yazmamışmıyım Valla takan ustaylada görüştüm dün passat kullanıcıylada görüştüm. Benim bahsettiğim sistem senin bahsettiğinle aynı değil herhalde Hakan. Benim söylediğim LPG sıvılaşıyor ve o şekilde yanma odasına aktarılıyor. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Üreticiler şimdiye kadar neden bu şekilde üretim yapmadılar ilginç. Yorum bağlantısı
Guest Coşkun Uçar 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 LPG kuru bir yakıttır benzinde ise bir miktar yağ vardır ve ilk çalıştırmada motor yağlanana kadar benzinde'ki bu yağ motoru korur ancak LPG kuru yakıt olduğundan ilk çalıştırmada motor yağlayana kadar segmanlar silindirleri kazır ve motora hasar verir dolayısıyla ilk çalıştırma benzinle olur diğer bir konuda LPG basınç altında likit yani sıvı haldedir ısıtılıp bi an önce gaz halinde motora verilmesi gerekmektedir bu ısınma sağlanana kadar araç benzinde çalışır ancak yeni gelişen sistemlerde sıvı LPG ile çalışan sistemler kullanılmaktadır... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Arkadaşlar dün bir TSI motora daha denk geldim LPG takılmış Sıvılaştırılmış LPG ve araç hiç bir şekilde benzin kullanmıyor diyorlar. Belki bundan sonra dediğiniz olayı önledikleri için direk LPG li araç üretimine başlanabilir. Benim bildiğim TSI motorlara takılan o sistem henüz ülkemize gelmedi. LDI sistem adı verilen sistem aracın kendi ECU ve enjektörlerini kullanıyor. Böylece LPG kaynaklı fakir karışım arıza uyarılarının da önüne geçilebiliyor. Eğer bu sistemden randıman alınırsa ilk işim TSI bir Cetta almak olacak Şu an takılan LPG'ler pek tasarruflu değil. LPG ile aynı anda benzin de yakıyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 evet sistemin adı LDI..Ancak henüz çok yeni.Deneme aşamasındalar..Bütün markalar saldıracak sonra Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 ALmanyada Mustafa abi Explorer'ında kullanıyordu. Villa lpi miydi neydi öyle birşeydi sanırsam. Sıvı püskürtme sistemli birşeylerdi. Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 20 Aralık 2012 Yazar Paylaş 20 Aralık 2012 LPG kuru bir yakıttır benzinde ise bir miktar yağ vardır ve ilk çalıştırmada motor yağlanana kadar benzinde'ki bu yağ motoru korur ancak LPG kuru yakıt olduğundan ilk çalıştırmada motor yağlayana kadar segmanlar silindirleri kazır ve motora hasar verir dolayısıyla ilk çalıştırma benzinle olur diğer bir konuda LPG basınç altında likit yani sıvı haldedir ısıtılıp bi an önce gaz halinde motora verilmesi gerekmektedir bu ısınma sağlanana kadar araç benzinde çalışır ancak yeni gelişen sistemlerde sıvı LPG ile çalışan sistemler kullanılmaktadır... Bunu biliyorum,lpg ile çalışan yağlamayıda yapacak sıvı veya gaz olarak kulanabilen yeni bi sistem yapılamazmı? Yorum bağlantısı
Guest Coşkun Uçar 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Bunu biliyorum,lpg ile çalışan yağlamayıda yapacak sıvı veya gaz olarak kulanabilen yeni bi sistem yapılamazmı? Gaz halinde'ki LPG'ye sıvı halinde'ki yağı nası ekleyip enjektörktörlerden vereceksiniz... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 LPG kuru bir yakıttır benzinde ise bir miktar yağ vardır ve ilk çalıştırmada motor yağlanana kadar benzinde'ki bu yağ motoru korur ancak LPG kuru yakıt olduğundan ilk çalıştırmada motor yağlayana kadar segmanlar silindirleri kazır ve motora hasar verir dolayısıyla ilk çalıştırma benzinle olur diğer bir konuda LPG basınç altında likit yani sıvı haldedir ısıtılıp bi an önce gaz halinde motora verilmesi gerekmektedir bu ısınma sağlanana kadar araç benzinde çalışır ancak yeni gelişen sistemlerde sıvı LPG ile çalışan sistemler kullanılmaktadır... Biraz düzeltelim, kavram açısından Benzinin yağlayıcı özelliği vardır, eskiden kurşun vardı, o artık yok, başka maddeler katılır, bu sebeple bir müktar da sürtünme azlatır yağlamaya katkıda bulunur, lpg de bu özellik yok ve ayrıca patlama sıcaklığı değişik, bu yüzden standart subaplar zarar görürü bir süre sonra, on bin veya yüzbinli km ler sonra. Soğuk sistemde, lpg gazı ısıtılmadan püskürtülmeyeceği için ilk marşı lpg ile yapmakta zarar hatta imkansızlık var, lpg tüm dünyada ikincil yakıt. Gaz halinde'ki LPG'ye sıvı halinde'ki yağı nası ekleyip enjektörktörlerden vereceksiniz... silecek suyu bidonu gibi bir kap içine "özel" yağ koyup, lpg ile birlikte, damla damla yoluyorlar emme manifoldundan , katalitik konvertörler bu sıvı akkında ne düşünüyor bilmem, herhangi bir test görmedim bunun hakkında. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Merhaba,benim aklıma bi şey takıldı.Şimdi benzinli,dizel,elektrikli vb.motorlar var neden lpg li motor yok.Benim demek istediğim sadece lpg ile çalışan.Neden yapılmıyor yada yapılamıyor,forumda bu konuda bilgili arkadaşlar vardır.Teknik veya mekanik olarak mümkünmü ? Mümkün, İş makinaları motorları direk lpg ile çalışıyor, yeni nesil fsi motorlu forklitlerde dahil. LPG kuru bir yakıttır benzinde ise bir miktar yağ vardır ve ilk çalıştırmada motor yağlanana kadar benzinde'ki bu yağ motoru korur ancak LPG kuru yakıt olduğundan ilk çalıştırmada motor yağlayana kadar segmanlar silindirleri kazır ve motora hasar verir dolayısıyla ilk çalıştırma benzinle olur diğer bir konuda LPG basınç altında likit yani sıvı haldedir ısıtılıp bi an önce gaz halinde motora verilmesi gerekmektedir bu ısınma sağlanana kadar araç benzinde çalışır ancak yeni gelişen sistemlerde sıvı LPG ile çalışan sistemler kullanılmaktadır... Yanlışınız var, yanma odasına giren yakıtın segmanla hiç bir şekilde teması olmaz, oluyorsa zaten segman sızıntı yapıyor demektir. Kaldıki piston yukarı çıkarken henüz yakıt gönderilmiyor, tepe noktada yakıt gönderiliyor ve yanma oluyor, bu durumda yakıt içindeki yok denecek kadar az olan yağın benzin ile beraber yanmasının kime faydası dokunacak ? Lpg, çok azda olsa sibopların yataklarında ısıdan dolayı aşınma zamanını hızlandırır, karter havalandırma yanma odasında yağ buharı oluşturduğu için lpg'nin kuru olup olmaması bir şey ifade etmez. 2 Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 20 Aralık 2012 Yazar Paylaş 20 Aralık 2012 Bende sizin gibi düşünüyorum servet bey,yani mümkün. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 90 li yıllarda mazda motoru ve audi motoru başı çekiyordu. Şimdi Audi ve Wv motorları direk lpg püskütmeli sistemlerle çıkıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 konumuz otomobil, 30 yıl ileri teknolojili portif değil, bu arada garantisi kaç yıl portiflerin? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 konumuz otomobil, 30 yıl ileri teknolojili portif değil, bu arada garantisi kaç yıl portiflerin? 2 yıl veya 3000 saat. ( 3000 saat yaklaşık 100.000km'ye tekabül ) 1 Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 20 Aralık 2012 Yazar Paylaş 20 Aralık 2012 90 li yıllarda mazda motoru ve audi motoru başı çekiyordu. Şimdi Audi ve Wv motorları direk lpg püskütmeli sistemlerle çıkıyor. Bende sevinmiştim motor geliştirecem diye :D Yorum bağlantısı
Recommended Posts