Onur Doğan 19 Aralık 2013 Paylaş 19 Aralık 2013 Aracımın kaloriferi sıcak üflemiyor genel olarak sorunu ne olabilir? Sanayideki her usta direk olarak peteğin değişimi göğüsün sökülmesi vs bunlardan bahsetti. Ezbere yapılan iş olduğu ortada. Bende bu konuyu araştırırken kalorifer peteğine giden boruların tıkanıklığı da olabileceğini duydum sizce böyle bişey varmıdır? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Aralık 2013 Paylaş 19 Aralık 2013 Aracımın kaloriferi sıcak üflemiyor genel olarak sorunu ne olabilir? Sanayideki her usta direk olarak peteğin değişimi göğüsün sökülmesi vs bunlardan bahsetti. Ezbere yapılan iş olduğu ortada. Bende bu konuyu araştırırken kalorifer peteğine giden boruların tıkanıklığı da olabileceğini duydum sizce böyle bişey varmıdır? Konunuz birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 Su seviyesini kontrol ettiniz mi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 Aracımın kaloriferi sıcak üflemiyor genel olarak sorunu ne olabilir? Sanayideki her usta direk olarak peteğin değişimi göğüsün sökülmesi vs bunlardan bahsetti. Ezbere yapılan iş olduğu ortada. Bende bu konuyu araştırırken kalorifer peteğine giden boruların tıkanıklığı da olabileceğini duydum sizce böyle bişey varmıdır? Termostat'ınız bozuk olabilir. Önce bir termostada baktırmanızı öneriyorum. Yorum bağlantısı
Onur Doğan 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 Termostat'ınız bozuk olabilir. Önce bir termostada baktırmanızı öneriyorum. Termostadı yeni değiştirdim Su seviyesini kontrol ettiniz mi Su seviyesi normal seviyede.. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 Termostadı yeni değiştirdim Su seviyesi normal seviyede.. Eğer yeni takılan termistad'da bir problem yoksa (eminseniz) peteğin içini de temizletmenizi öneririm. Bir cihazı var onun ona bağlıyorlar devirdaim yaptırıyor tüm suyu Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 motor sıcaklığınız olması gereken yere geliyor mu.yoksa düşük mü kalıyor sürekli Yorum bağlantısı
Onur Doğan 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 motor sıcaklığınız olması gereken yere geliyor mu.yoksa düşük mü kalıyor sürekli Termostadı yeni değiştirmeme rağmen sıcaklık sürekli düşük seviyelerde.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 Termostadı yeni değiştirmeme rağmen sıcaklık sürekli düşük seviyelerde.. bu bir belirti olabilir diye sordum zaten.termostad arızalı,kapatmıyor olabilir.motor ve radyatör arasındaki su hiç durmaksızın dönüyor olabilir.bu yüzden su -gerektiği kadar -ısınmaya fırsat bulamadan radyatörden soğuyarak gelir.kalorifer de bu yüzden ısıtamıyor olabilir Yorum bağlantısı
Onur Doğan 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 bu bir belirti olabilir diye sordum zaten.termostad arızalı,kapatmıyor olabilir.motor ve radyatör arasındaki su hiç durmaksızın dönüyor olabilir.bu yüzden su -gerektiği kadar -ısınmaya fırsat bulamadan radyatörden soğuyarak gelir.kalorifer de bu yüzden ısıtamıyor olabilir Termostadı taktıralı yaklaşık 1 ay kadar oldu .. Bozulma durumu olmuş olabilir mi ? Yoksa usta yazlık kışlık durumunu yanlış icra etmiş olabilir mi? Yorum bağlantısı
Çetin Özkan 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 Termostadı yeni değiştirmeme rağmen sıcaklık sürekli düşük seviyelerde.. dediğim gibi termos kışlık termos değil veya arızalı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 soğutma suyunun dolaştığı sistemde hava var veya seviye düşük 1 Yorum bağlantısı
Onur Doğan 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 dediğim gibi termos kışlık termos değil veya arızalı Termostadlar yazlık kışlık olarak 2 ye mi ayrılıyor yoksa bir termostad üzerinde açma kapama durumu mu var? Bilmediğim için soruyorum şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 eski tofaş moorlarında vardı o, artık yaz kış diye ayrım yok termostatta 1 Yorum bağlantısı
Çetin Özkan 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 Termostadlar yazlık kışlık olarak 2 ye mi ayrılıyor yoksa bir termostad üzerinde açma kapama durumu mu var? Bilmediğim için soruyorum şimdiden teşekkürler eski tofaş moorlarında vardı o, artık yaz kış diye ayrım yok termostatta çağlar abi bundan bir ay önce hareret problemi yuzunden aracımı servise soktum lık basta termosdattan şüpelenildi değişti sonra tekrar etti baktık yeni değiştirdiğim devirdaim arızalı cıktı arızalardan once ibre sureklı ortada olan hareret şimdi orayı bulamıyor yetkılı serviste çalışan arkadaşımla görüştüm abi kışlık termos takılmıştır o yuzden sıkıntı etmez dedi.aksi gibi eski termosuda atmış bulunmamdan dolayı şu an bu şekilde kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 soğutma suyunun dolaştığı sistemde hava var veya seviye düşük abi hava olsa tam tersine hararet yapar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 tdci ve soğuk hava, yaopmaz, da içerisi de ısınmaz yeni geldi başımıza Yorum bağlantısı
Misafir 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 Termostadı yeni değiştirmeme rağmen sıcaklık sürekli düşük seviyelerde.. Yeni termestodiniz da bizlere Omur Yorum bağlantısı
Erdinç Yılmazz 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 benzer sıkıntı benim aracımda da maalesef var. yapılan kaza sonrası aracın ön takımındaki bi çok parça değişti sonrasında ise fan,dan gelen sıcak havanın ılık üflemeye başladığını farkettim. sıcaktan soğuğa--soğuktan sıcağa geçişi sağlayan fan düğmesi görevinide yapmıyordu. elektrikciye götürdüm o düğmenin tamirinin olmıycağını söledi ayrıca kalorifer musluğunu direkt sıcak hava üflicek şekilde ayar yaptı. yazın gel soğuğa takalım dedi. tek formül bu oluyormuş. şimdi ısı kademesinde "0" yani kapalı konumda olsa bile ince ince sıcağı basıyor içeri ve yarım saate kadar aracın içi hamam gibi oluyor. aracımda klima yok hararet göstergesinde bi sapma yok..ayrıca motor suyu seviyesi çabuk azalmaya başladı bu süreçde.. sıkıntıyı nasıl çözebilirim bilenlerden yardım rica ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts