İçeriğe Yönlendir

Htş'Ye Yardım. Almanya'Dan Gelecek Olan Var Mı? Eş,Dost,Akraba Da Olur

Hasan Tahsin Şipit

Recommended Posts

Hasan Tahsin Şipit
(düzenlendi)

Fazla uzatmayayım. Almanya'dan Amcam gelecekti fakat bazı durumlardan dolayı gelemeyecegini söyledi. Sanırım yazdan önce de gelemez. Bana hediye olarak aldığı coiloveri göndermek istiyor. Almanya'dan gelecek olan veya eşiniz dostunuz varsa bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. :)

( Cep telefonundan yaziyorum. bir hatam olduysa özür dilerim. )

tarihinde Hasan Tahsin Şipit tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Orçun Dikayak

Bende bi teklif sunmuştum ama bi takımda bana hediye edilirse diye :fiuw::D :D Aklımdasın HTŞ bulucaz bişeyler forumdan çıkmazsa bile.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit
Hep öyle denir ama 1 hafta arayla kaçırdın :(

Abi bunu söyleyen 3. kişisin. :D

Bende bi teklif sunmuştum ama bi takımda bana hediye edilirse diye :fiuw::D :D Aklımdasın HTŞ bulucaz bişeyler forumdan çıkmazsa bile.

Tamam kanka bakalım hayirlisi. Olum önce Taner ve Seçkin i saf dışı bırakman lazım. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Orçun Dikayak

Onlar en kolayı Seçkin'i safdışı bırakmaktan kolay ne var bu dünyada :D

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Hasan beni Almanya'ya gönder

Ukrayna olsa işini görmez mi?

HTŞ Geçen ay deseydin yardımcı olurdum... :p

Sağlık olsun be abi teşekkür ederim.

hasan versin tıra göndersin :D sıkıntı olmaz :D

Tanidik tırcı var mi?

Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

Asıl sıkıntı Taner. :D

ah be kardeşim ya :) keşke daha önceden açsaydın konuyu . buluştuğumuz zamanda konuşmuştuk. Dün bir diğer amcam çok acil bir sebepten geldi almanyadan tabi uçakla gelmeseydi hemen konudan bahsedicektim ama dün itibariyle uçakla geldi bugünde geri döndü. bu arada benim telefonu çaldırdım o yüzden kapalı idi bugün açtırıcam ararım seni kardo.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ah be HTŞ geçen hafta Moda Haftası için Paris'teydim.. Söleseydin 2dk. Belediyeye atlar gider alırdım :p

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

ah be kardeşim ya :) keşke daha önceden açsaydın konuyu . buluştuğumuz zamanda konuşmuştuk. Dün bir diğer amcam çok acil bir sebepten geldi almanyadan tabi uçakla gelmeseydi hemen konudan bahsedicektim ama dün itibariyle uçakla geldi bugünde geri döndü. bu arada benim telefonu çaldırdım o yüzden kapalı idi bugün açtırıcam ararım seni kardo.

kardo büyük geçmiş olsun. Bende bugün 2 defa aradim seni. Kapalıydı.

Kanka uçakla gelmesi fark etmez ki taş çatlasin 7 8 kilo birşey. :)

Ah be HTŞ geçen hafta Moda Haftası için Paris'teydim.. Söleseydin 2dk. Belediyeye atlar gider alırdım :p

Ha ha ha ha

Bu çok iyiydi. :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bi buluşamadık, şanzelize de, bekledim bekleidm sonra mekana geçtim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Ukrayna olsa işini görmez mi?

Sağlık olsun be abi teşekkür ederim.

Tanidik tırcı var mi?

abi benim yokta almanyadaki akrabanın illa vardır bi tanıdğı :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit
(düzenlendi)

abi abenim yokta almanyadaki akrabanın illa vardır bi tanıdğı :D :D

Öyle olsun bakalım.

tarihinde Hasan Tahsin Şipit tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

bi buluşamadık, şanzelize de, bekledim bekleidm sonra mekana geçtim

Şanzelize köpeen olsun Gaziosmanpaşa'ya gideriz orada şanzelize var :) apaçilerle koparız :D

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit
Hasan evlatlık lazımsa akrabana söyle, gönüllüyüm uyiemlakuiylema :D

dükkanın önünü kapama. :p

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Yarın bir soracağım, akraba falan yok ama benim çalıştığım firmalar var gidip gelen varmı bir sorayım, Almanya'nın hangi şehrinden gelecek?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Yarın bir soracağım, akraba falan yok ama benim çalıştığım firmalar var gidip gelen varmı bir sorayım, Almanya'nın hangi şehrinden gelecek?

Hay Allah razı olsun Abi. :) Stutgart fakat çevre illere de gidip elden teslim yapabilir. :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Hay Allah razı olsun Abi. :) Stutgart fakat çevre illere de gidip elden teslim yapabilir. :)

OK, ben birkaç yere sorayım bakalım ne diyecekler, biraz geciktin ama noel tatili başladı galiba bu saatte gidip gelen olur mu bilmiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

OK, ben birkaç yere sorayım bakalım ne diyecekler, biraz geciktin ama noel tatili başladı galiba bu saatte gidip gelen olur mu bilmiyorum.

İnşAllah olur Abi. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...