İsmail Mumcu 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 (düzenlendi) Saygıdeğer forum arkadaşlarım ve abilerim sağolsun babamın desteğiyle ekim ayında clio 1.4 rta 2001 model bir araç aldım kilometresi 127 000 hiç lpg takılmamış bir bayan kullanıcı aracıydı daha önce volvo s40 a ışıklarda duramayıp 30-40 km kadar bir hızla arkadan çarpmış kaput lale olunca bizim arabanın plastik çamurlukları da kırılmış tabi kaput çamurluklar tampon değişmiş ama hasar yüzeysel şaselerinde hiç bir oynama söz konusu değilmiş bakan usta böyle söyledi fiyat 13 000 tl klima çift airbag mevcut 8v tam sıralı enjeksiyon olan cinsten lpg taktırdım yakıt uzun yolda full klima ile litresi 2.70 tl olan gazdan hesaplanarak km başı 18krş çıktı bizim fiestadan az yakıyor fakat turbonun keyfinden mahrum kalıyoruz tabiki =) Bir sorunum var şu an farkettiğim araç direksiyonu tam kırınca lastik davlumbazlara sürtüyor boyutlar 175.65.14 normal şartlarda yapmaması lazım hepsimi böyledir değilse neden yapabilir aracın direksiyonunu tam kırıp baktığımda sürttüğü bariz belli böylece aksın bozuk olması gibi kötü bir ihtimal aklımdan çıkmış oldu çözüm önerilerinizi yazarsanız sevinirim bu araç şu an lpgli ve gece -5 derecelerin görüldüğü kırıkkalede yağ olarak önerileriniz en son bakımda 20-50 koymuşlar bana tuhaf geldi ama araç lifterli olmadığı için bu yağ daha uygun olurmuş öyle dendi ama içim huzursuz bu konuda yanlış olduğunu düşünüyorum enjeksiyonlu bir araca da şahin yağı konmaz heralde =) fiyat yoruma açıktır cihaz kontrolüyle ve tecrübe ettirip baktırdım motor yürüyen aksam iç temizliği döşemeler kusursuz aracın 2. sahibi kendisi uzun oldu biraz ama kusura bakmayın teşekkürler Ayrıca sol ön rulman izmir-kırıkkale arası 765 km yolda bozuldu malum öğrencilik şimdilik böyle biniyorum aksa zarar verip başıma dert açarmı? 23 Aralık 2012 tarihinde İsmail Mumcu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 20-50 mi?? Renault'larda 5-40 olması gerekir? Kim koymuş bu yağı? Renault servisinde yağ kalınlığından emin olun ve acilen değiştirin. Teker sürtmesi için, rot ayarı yaptırdınız mı? İkinci el alınan her araç hemen bakıma sokulmalı derim. Yorum bağlantısı
İsmail Mumcu 23 Aralık 2012 Yazar Paylaş 23 Aralık 2012 Sani abi teşekkür ederim arabayı zaten triger devirdaim 2 adet rot 1 adet rot mili sol taraftaki filtreler yağ hemen hemen 500 tl ödeyip bakıma soktum ama 20 50 yağ koyulmuş arabaya lpg ile ilgisi olabilirmi acaba rot balans yeni yapıldı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 Salıncaklar kazada zarar görmüş olabilir. Onları kontrol ettirin. Rot balansçının görmesi gerekirdi sürtmeyi? Yağ %99 5-40 olmalı. Renault servisine uığrayın, hemen söylerler. Eğerki öyle ise, orada filtresi ile beraber acil değiştirtin. Yorum bağlantısı
İsmail Mumcu 23 Aralık 2012 Yazar Paylaş 23 Aralık 2012 Sağol abi zaten yağın değişimi 5000 dendi bitmek üzere yol yaptı araba bayağı bir zararı olurmu salıncakların değiştiği söylendi ama rotçuya bir gidip sorayım Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 O araçların 10bin di değişimi 20/50 koyunca 5,000 km derler. Öncelikle yağı bekletmeden değiştirin,filtresi ile... Sürtme için rotçu baksın. Porya bilyasıda şakaya gelmez bi parçadır,değişimini geciktirmeyin... Yorum bağlantısı
İsmail Mumcu 24 Aralık 2012 Yazar Paylaş 24 Aralık 2012 Abi yorumlar için teşekkür ederim en kısa zamanda uğrayıp bir baktırayım Yorum bağlantısı
İsmail Mumcu 24 Aralık 2012 Yazar Paylaş 24 Aralık 2012 Bu gün rotçuya uğradım aks ların sağlam salıncakların yeni olduğunu söyledi bunlarda tofaş gibi lastiği öne arkaya alamıyoruz dedi davlumbazlara bastırarak baktı hafif kayma var kaportacıda birkaç vida attır dedi yerlerinide gösterdi sürtmez o kadar önemli değil dedi bu arada porya rulmanının bozuk olması aksa zarar verirmi ve yağın 20-50 olması ne gibi sıkıntılara neden olur yeni yıldan önce yaptıramıycam malum öğrencilik ayın 7 sinde ki kredilerin yattığı o büyük gün yapılır ancak Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 20-50 ile en fazla motoru yersiniz, 100-200tl'den kaçarken 3000'li rakamları ayın 7'sinde ödemek durumunda kalırsınız. Dahası olmaz, sıkmayın canınızı Yorum bağlantısı
İsmail Mumcu 24 Aralık 2012 Yazar Paylaş 24 Aralık 2012 Eyw abi daha fazla ne olabilirdi ki zaten neyse ben bi izmire döneyim de şu tamirciden motorun tahsilatını yapayım o zaman 3000 gitti araba 20*50 yağla=) Sani abi yağ için bir öneride alayım madem hazır yakalamışken araç lpg li ne marka alam =) Yorum bağlantısı
İsmail Mumcu 24 Aralık 2012 Yazar Paylaş 24 Aralık 2012 Alıntıdır Selam arkadaşlar, Nasipse bugün yarın 97 model Volvo V40 alıyorum. Üzerinde Atiker LPG takılı. Daha yeni takılmış. Aracın yağı ise uzun süredir değişmemiş. Üretici benzinli için 5w30 önerirken, kullanıcılar benzinlide 10w40 kullanmakta. Araç LPG'li kullanılacağı için de 20w50 önerileri okudum. Sizce hangi marka ve hangi ürünü kullanmalıyım? 20w50 biraz kalın gelmez mi? Teşekkürler CEVAP 20w-50 Bulabilirsen dizel için olanı. LPG motordaki sıcaklığı arttırır. Sıcaklık motor yağlarının koruyuculuğunu öldüren en önemli faktördür. İdeali 0-60 lakin bu yağı bulsan bile en az 5 kat pahallıdır. Sen 20w-50 den şaşma. Çok şey söylerler fabrika hedesi, yok şunlar sentetik bunlar madeni. Gel gelelim işi ölçüp biçmeye vurduğunda, 20w-50 motor yağı 0-60 tan sonra sıcaklığa en dayanıklı yağdır Arada kaldım yağ değişmelimi değişmemelimi yorumları bekliyorum arkadaşlar Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 Siz üretici ne öneriyorsa onu kullanın. Başka kimseye bakmayın. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 Bu gün rotçuya uğradım aks ların sağlam salıncakların yeni olduğunu söyledi bunlarda tofaş gibi lastiği öne arkaya alamıyoruz dedi davlumbazlara bastırarak baktı hafif kayma var kaportacıda birkaç vida attır dedi yerlerinide gösterdi sürtmez o kadar önemli değil dedi bu arada porya rulmanının bozuk olması aksa zarar verirmi ve yağın 20-50 olması ne gibi sıkıntılara neden olur yeni yıldan önce yaptıramıycam malum öğrencilik ayın 7 sinde ki kredilerin yattığı o büyük gün yapılır ancak Rulmanın bozuk olması sonucunda olabilecekler: Tekerlek kilitlenebilir. Artık nerede ve hangi süratte olunca ne zarar vereceğini siz hesaplayın. Bu rulmanı değiştirmek üzere tamirciye giderken kilitlenirse çekici çağırmak zorunda kalırsınız. Aksı bozarmı diye kafaya takmayın, eğer fazlaca ihmal ederseniz, "keşke aksı bozsaydı" şeklinde bir pişmanlığınız bile olabilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 175/65/14 lastik davlumabaza sürütoyrsa, ya davlumbaz gevşemiş sarkmıştır, ya da ön şase sürtenin aksi tarafından kaçıktır Yorum bağlantısı
İsmail Mumcu 24 Aralık 2012 Yazar Paylaş 24 Aralık 2012 Her iki tarafta direksiyonu tam kırınca sürtme yapıyor sola çevirdiğimde sağ sağa çevirdiğimde sol lastik davlumbaza sürtüyor Yorum bağlantısı
İsmail Mumcu 29 Aralık 2012 Yazar Paylaş 29 Aralık 2012 Bu gün rulman değişimi için ustaya gittim sürtme sesinide duydum aks kafası cliolarda kronik dedi direksiyonu tam sol yapınca tıkır tıkır sesler geldi fakat ses ön sağdan geldi ben direksiyon çevrilen yönün zıttı arızalıdır diye biliyorum ama usta sol arızalı o aks kafası değişecek dedi bende güvenemediğimden işlemleri beklmeye aldım 1.si bu sesin bozuk rulman yaparmı 2 sağ aks kafasımı sol aks kafasımı bozuktur maaliyeti işçilik + parça fikri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim iyi akşamlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts