Murat Karataş 25 Aralık 2012 Paylaş 25 Aralık 2012 merhabalar... forumda satılık ilanlarında korhan orkun beyin tavsiye ettiği focus 2005 116000 km de ghia tdci düz vites arabayı haftasonu teste sokturduk. test esnasında tek olumsuzluk aracın bir süre 3000 devirde takılı kalmasıydı. sanki devir kesici 3000 devirde devreye girmiş de araba 3000 deviri geçmiyordu. arabayı söndürüp çalıştırdık o an sorun çözüldü. motoru kasasını inceledik begendik aracı alalım dedik bugün aracın devrini aldım noterden çıktık yokuş çıkarken motor birden çekmez oldu 3. viteste motor çekmiyordu. çok şaşırdım 2. vitese çektim bu defa 3000 deviri geçmiyor araba bağırıyor. 3. vitese takıyorum çekmiyor. sinirim bozuldu şaşırdım satıcı ile beraber yokuşun sonundaki sanayiye girdik. rastgele bir yere girdik ustaya anlattım aracı söndürüp tekrar çalıştırdı. rolantide araba 5000 devir gördü. hepimiz şaşırdık. ustayla yokuşu denedik araba beşinci viteste 4000 devirde aynı yokuşu çıktık. usta bunda bişey yok araba iyi dedi ondan sonra da sorun olmadı. herkes araba iyi diyor bende beğendim şu an sorun yok ama bu durum kafama takıldı. bu nasıl oluyor? bu arada araba yüksek devirde az miktarda siyah duman atıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Aralık 2012 Paylaş 25 Aralık 2012 kızdırma bujisi arızalı ihtimali yüksek, 116.bin km de yüksek devirde siyah duman da normal bir durum 1 Yorum bağlantısı
Murat Karataş 25 Aralık 2012 Yazar Paylaş 25 Aralık 2012 egr valfi veya turbo ile ilgili olabilirmi? ne tavsiye edersiniz ne yapayım? arabayı hanıma verecem sıkıntı olursa kalır öyle halletmem lazım da Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Aralık 2012 Paylaş 25 Aralık 2012 kızdırma bujisi arızalı ihtimali yüksek, 116.bin km de yüksek devirde siyah duman da normal bir durum kızdırma bujisi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Aralık 2012 Paylaş 25 Aralık 2012 ucuzca parçadır, işçiliği zor değildir, ancakkkk sökülürken çıt diye kırılırsa, üst kapak rektifiyesi kadar masraf açabilir riskini hatırlatsam , ufak ihitmal ama olabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Murat Karataş 25 Aralık 2012 Yazar Paylaş 25 Aralık 2012 ben en iyisi pozitif düşüneyim inşallah sıkıntı olmaz. avcılar beylikdüzü esenyurt çevresinde tavsiye edebileceğiniz usta varmı? Yorum bağlantısı
Murat Karataş 25 Aralık 2012 Yazar Paylaş 25 Aralık 2012 arabadan anlamam ama birşeyi merak ettim. ısıtma bujileri sadece ilk çalıştırma anında işe yarıyor sanıyordum? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Aralık 2012 Paylaş 25 Aralık 2012 Mürsel vardı, Lokman da gidiyorsu ama iletişim bilgisi yok bende arabadan anlamam ama birşeyi merak ettim. ısıtma bujileri sadece ilk çalıştırma anında işe yarıyor sanıyordum? eski yıldız ppompa motorlarda böyle idi, artık her an devryee girer çıkarlar, 1.6 dieselden artık 100-130 beygirler alınıyor işler değişti Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 26 Aralık 2012 Paylaş 26 Aralık 2012 Çağlar'a katılıyorum ancak önce IDS cihaza bağlayıp arıza okunması lazım,yeni nesil araçlar tecrübe etmekle bilgi sahibi olunmuyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Aralık 2012 Paylaş 26 Aralık 2012 ben en iyisi pozitif düşüneyim inşallah sıkıntı olmaz. avcılar beylikdüzü esenyurt çevresinde tavsiye edebileceğiniz usta varmı? 10-15km fazla yapıp Çağlar abi'nin yanına gidin 1 Yorum bağlantısı
Murat Karataş 26 Aralık 2012 Yazar Paylaş 26 Aralık 2012 aslında bi tanissak iyi olacak Yorum bağlantısı
Murat Karataş 27 Aralık 2012 Yazar Paylaş 27 Aralık 2012 bugün yine oldu herhangi bir uyarı lambasi yanmadan devir saati 3000 deviri geçmedi arabayı kenara çekip söndürüp çalıştırdım normale döndü hicbirsey yokmus gibi herşey normale döndü olayı tekrarlama sıklığı yüzde on zamanım olmadigimdan arabayi ustaya da göremiyorum Yorum bağlantısı
Murat Karataş 3 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2013 sorun giderildi problem ısıtma bujisi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 bilgi kutusuna taşıyalım, güzel örnek 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts