Çağrı Alaf Perşembe 12:06 Paylaş Perşembe 12:06 İlkay Başaran yazdı: Bayan deme lafı yersin Benden yedi bile. Hem de topuklu bayan demiş. Cinsiyetçi bir forum olduk. Bu arada ayakkabı meselesi sürüş karakterini tamamen değiştiriyor. Deri tabanlı kundurular da sıkıntı. Özel şoförlük yaparken deri taban almıştım hava yaz biraz serin olsun diye. Bir gün gazdan ayağımı kurtaramadım, gelmedi. Meğerse sürekli gaza bastığım nokta delinmiş derinin içine girmiş pedal. Az kalsın kaza yaptıracaktı bana. Şimdi kauçuk tabana geçtim. Öyle haşin bir şoförüm ki pedal ayağımın tabanı deliniyor. Daha gelmez benim gibisi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 12:08 Yazar Paylaş Perşembe 12:08 Topuklu erkek var mı? Farklı cinslerden bahsetmek yasak mı? ? 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 12:09 Paylaş Perşembe 12:09 Araba gitmeyince olur o hep bas allah bas gaza. Çağrı Alaf yazdı: Öyle haşin bir şoförüm ki pedal ayağımın tabanı deliniyor. Daha gelmez benim gibisi. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Perşembe 12:16 Paylaş Perşembe 12:16 Mehmet Göktürk yazdı: Topuklu erkek var mı? Farklı cinslerden bahsetmek yasak mı? ? Vaar, yumurta topuklu ayakkabin olmadi mi hic aaaaaa 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 12:28 Paylaş Perşembe 12:28 İlkay Başaran yazdı: Bayan deme lafı yersin bay cekıp desem çok havalı. yine bayan kristoper da havalı. kadınlar çok garip İlkay Başaran yazdı: Bayan deme lafı yersin bay cekıp desem çok havalı. yine bayan kristoper da havalı. kadınlar çok garip 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 12:32 Paylaş Perşembe 12:32 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 5 arabaya çarpan topuklu bayan https://www.tgrthaber.com/yasam/topuklu-ayakkabi-kazasi-6-araca-birden-hasar-verdi-3244673 Park halişndeki corsa'yı da haşat etmiş.. Benim müşteri de "gaz pedalı takılı kaldı, fren ne kadar basmışsam da aracı durduramadım" demişti.. Senin fren diye bastığın gazdı dedim. Tabi ki kabul etmedi. Çekiciye yüklerken motoru çalıştırmak gerekti. kimse yanaşmadı arabaya ben çalıştırdım. motor çalışınca herkes kaçtı. Tabi ki her şey normaldi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 12:55 Paylaş Perşembe 12:55 Focus c segmentten b segmente geçiş yapmış. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 12:56 Paylaş Perşembe 12:56 Mehmet Göktürk yazdı: Topuklu erkek var mı? racon ayakkabası var hocam, yumurta topuk üst kombin de üç düğme si açık siyah gömlek, altına da kardeşten emanet alınmış streç ekose desenli pantül, paçalar bilek üstü... Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 13:15 Paylaş Perşembe 13:15 İlkay Başaran yazdı: Araba gitmeyince olur o hep bas allah bas gaza. Bana mı seslendin abi 5 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Perşembe 18:36 Paylaş Perşembe 18:36 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 5 arabaya çarpan topuklu bayan https://www.tgrthaber.com/yasam/topuklu-ayakkabi-kazasi-6-araca-birden-hasar-verdi-3244673 Kesinlikle otomatik vitesli dir. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Bana mı seslendin abi Bana da demiş olabilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Topuklu ayakkabı paspasları deliyor.. Bir yere takılıp kalma ihtimali yüksek, frene basamıyorlar. Terlik ayaktan kapabilir. Genelde boyutları normalden büyük olduğu için sağa sola takılabilir. Ben şahsen terlikle otoparkta arabanın yerini değiştirmeye bile inmem. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) gaz pedalı takılı kaldı olayınada fitil oluyorum yahu, atsana BOŞA, hele oto vites araçta elini vites koluna çarpsan N ye alır zaten, bunu aklına ara ara getiren insan her an hazır olur buna, araç sürerken planlama gerekir, motorsiklette ise 3-4 katı daha fazla plan ve dikkat gerekir, olacakları aklından geçireceksinki tepki süren hızlı olsun, bunu yapamayan zaten araç kullanmasın, hele motoru asla... bu arada otomatik viteste düğme değil kocaman vites kolunun olması candır, anında müdahale edersin, direk it kolu boşta, zaten N-D dışında hareket etmez, dokun N de, düğmelide olmaz o iş... 12 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: araç sürerken planlama gerekir, İyi misin? Endişelendim gerçekten... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: İyi misin? Endişelendim gerçekten... gayet iyiyim, sen körleme gidiyorsun sanırım, aman diyim güvenme opelin elektroniğine 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Topuklu ayakkabı paspasları deliyor.. yaşanmışlık var gibi? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yaşanmışlık var gibi? Var 😂 Opelin her yeri pırıl pırıl. Ama sürücü paspası delinmiş. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: gayet iyiyim, sen körleme gidiyorsun sanırım, aman diyim güvenme opelin elektroniğine Yemişim opeli. Planlama falan demişsinde, hani bizim şarj planlamamiza sabah aksam laf ediyorsun falan... shdjdjdj Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tatil yolunda biraz terlikle süreyim dedim de çok rahatsız ya nasıl yapıyor bunu sürekli yapanlar anlamıyorum. Çok güvensiz hissettiriyor bana. Yarı yolda bagajdan çoraplarımı çekip ayakkabımı giydim Alamanlar gibi şortun altına. Topuklu hiç denenedim ama çok şükür. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Benim arabayi satmam icin o sabah tersimden kalkmam yeterli. Illa kendime bi gerekce uydururum, tek niyetine gireyim, kafama daha cok yatan bir sey bulursam hayatta bakmam üçüne beşine de yok şimdilik. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Selim Bilgin yazdı: Tatil yolunda biraz terlikle süreyim dedim de çok rahatsız ya nasıl yapıyor bunu sürekli yapanlar anlamıyorum. Çok güvensiz hissettiriyor bana. Yarı yolda bagajdan çoraplarımı çekip ayakkabımı giydim Alamanlar gibi şortun altına. Ben bir de tırcıları merak ediyorum.. Ayakkabıyı dışarda çıkarıp, yalın ayak kullanıyorlar.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben bir de tırcıları merak ediyorum.. Ayakkabıyı dışarda çıkarıp, yalın ayak kullanıyorlar.. ayak tabanı yumuşak. eklem yeri esnek. çorapla araba kullanılmamalı bence. tırcılar zaten sol ayağı kapı camına, sağ ayağı torpidoya atıyor. ayakla işleri yok galiba 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben bir de tırcıları merak ediyorum.. Ayakkabıyı dışarda çıkarıp, yalın ayak kullanıyorlar.. Onların pedallarında hassasiyet düşük olduğu için çok sorun olmuyordur bence. Bir de yalın ayak terlikten iyi olabilir. Takılmaz en azından Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Ekmeksiz doyduğumu hissetmemek gibi bir şey ayakkabısız araba kullanmak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts