İçeriğe Yönlendir

Topuklu Ayakkabı ve Terlik İle Araç Kullanımının Olumsuz Etkileri

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Serdar Göktaş

Bizim gibi yazlik yerde yaşayanların çoğunluğu terlikle kullanıyor buna bende dahil.  Yazın o sıcakta çorapla ayakkabıyı giymek işkence. Şimdiye kadar da bir sıkıntısını yaşamadım. Ayağımdan da hiç çıkmadı terlik. Hatta bana ayakkabıdan daha rahat geliyor terlikle kullanmak. Hele uzun yolda çok rahat ediyorum 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
Selim Bilgin yazdı:

Onların pedallarında hassasiyet düşük olduğu için çok sorun olmuyordur bence. Bir de yalın ayak terlikten iyi olabilir. Takılmaz en azından 

Gazda ve yumuşak frende sorun yoktur ama sert frende hatta tam frende ayakkabısız fren yapılabileceğini düşünmüyorum yinede kaptanlara sormak lazım tabi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Görkem Karakaş yazdı:

Gazda ve yumuşak frende sorun yoktur ama sert frende hatta tam frende ayakkabısız fren yapılabileceğini düşünmüyorum yinede kaptanlara sormak lazım tabi.

Terlik de aynı işte. 
Herşey normalken sorun olmaz. 
Panik halinde işler karışır. 
Ayak kayar. Ayaktan çıkar, bükülür pedalı altına sıkışır. Pedala takılır kalır. Vs. 
Terlikle araba kullanılmaz. 

Yalın ayak ile de kullanılmaz. Bazen güç gerekir. Güç uygulanamaz. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Büyük araçların pedal açıları araba gibi değil. Ani fren gerektiğinde üzerinde ayağa kalkıyorlar zaten ama yine de ayakkabı ile kullanılmalı bence de. Öyle ya bastın pedalın kırılacağı tuttu ayağına birşey battı vs refleks olarak bırakır insan freni. Biz işyerinde yasakladık iş ayakkabısı harici birşey giyerek ya da hiç giymeyerek araç kullanımını. Daha da tehlikeli olan durum su düşebilecek yerlere konulan pet şişeler. Düştü virajda ve pedalın altına gitti mesela?

Birde bu tırcılarda peluş oyuncak merağı var. Ön camın yarısı oyuncaklarla dolu. Ne alaka hiç anlamıyorum hem görüşünü kapatıyor hemde görüntü kirliliği..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Biz işyerinde yasakladık iş ayakkabısı harici birşey giyerek ya da hiç giymeyerek araç kullanımını.

sadece ayakkaı  mı giyilecek yani? başka?

• Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

sadece ayakkaı  mı giyilecek yani? başka?

Sadece ayakkabı başka birşey olmayacak :D 

• Teşekkür 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Yalınayak oldukça iyi kullanılıyor. Araba temiz yeniyse çorap. Kumlu pis ise direk terliği koy kenara yalınayak kullan. Yarışçılar da çorapla kullanıyor.

İlkay Başaran yazdı:

Ne fantezi bre

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

iş başvurusu nereden yapılıyordu? aynaya kamçı asmak serbest dimi 

Mehmet Göktürk yazdı:

çorapla k

https://eu.puma.com/de/en/pd/puma-x-sparco-speedcat-og-driving-shoes/307171.html?dwvar_307171_color=05

buna çorap demesek 

heell and toe için faydalıdır mesela

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...