Serdar Göktaş Salı 05:01 Paylaş Salı 05:01 Bizim gibi yazlik yerde yaşayanların çoğunluğu terlikle kullanıyor buna bende dahil. Yazın o sıcakta çorapla ayakkabıyı giymek işkence. Şimdiye kadar da bir sıkıntısını yaşamadım. Ayağımdan da hiç çıkmadı terlik. Hatta bana ayakkabıdan daha rahat geliyor terlikle kullanmak. Hele uzun yolda çok rahat ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Salı 07:07 Paylaş Salı 07:07 Selim Bilgin yazdı: Onların pedallarında hassasiyet düşük olduğu için çok sorun olmuyordur bence. Bir de yalın ayak terlikten iyi olabilir. Takılmaz en azından Gazda ve yumuşak frende sorun yoktur ama sert frende hatta tam frende ayakkabısız fren yapılabileceğini düşünmüyorum yinede kaptanlara sormak lazım tabi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 07:13 Paylaş Salı 07:13 Görkem Karakaş yazdı: Gazda ve yumuşak frende sorun yoktur ama sert frende hatta tam frende ayakkabısız fren yapılabileceğini düşünmüyorum yinede kaptanlara sormak lazım tabi. Terlik de aynı işte. Herşey normalken sorun olmaz. Panik halinde işler karışır. Ayak kayar. Ayaktan çıkar, bükülür pedalı altına sıkışır. Pedala takılır kalır. Vs. Terlikle araba kullanılmaz. Yalın ayak ile de kullanılmaz. Bazen güç gerekir. Güç uygulanamaz. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 08:39 Paylaş Salı 08:39 Büyük araçların pedal açıları araba gibi değil. Ani fren gerektiğinde üzerinde ayağa kalkıyorlar zaten ama yine de ayakkabı ile kullanılmalı bence de. Öyle ya bastın pedalın kırılacağı tuttu ayağına birşey battı vs refleks olarak bırakır insan freni. Biz işyerinde yasakladık iş ayakkabısı harici birşey giyerek ya da hiç giymeyerek araç kullanımını. Daha da tehlikeli olan durum su düşebilecek yerlere konulan pet şişeler. Düştü virajda ve pedalın altına gitti mesela? Birde bu tırcılarda peluş oyuncak merağı var. Ön camın yarısı oyuncaklarla dolu. Ne alaka hiç anlamıyorum hem görüşünü kapatıyor hemde görüntü kirliliği.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 11:08 Paylaş Salı 11:08 İlkay Başaran yazdı: Biz işyerinde yasakladık iş ayakkabısı harici birşey giyerek ya da hiç giymeyerek araç kullanımını. sadece ayakkaı mı giyilecek yani? başka? 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 11:21 Paylaş Salı 11:21 Çağlar Bayur yazdı: sadece ayakkaı mı giyilecek yani? başka? Sadece ayakkabı başka birşey olmayacak 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 12:10 Yazar Paylaş Salı 12:10 Yalınayak oldukça iyi kullanılıyor. Araba temiz yeniyse çorap. Kumlu pis ise direk terliği koy kenara yalınayak kullan. Yarışçılar da çorapla kullanıyor. İlkay Başaran yazdı: Sadece ayakkabı başka birşey olmayacak Ne fantezi bre 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 14:19 Paylaş Salı 14:19 İlkay Başaran yazdı: Sadece ayakkabı başka birşey olmayacak iş başvurusu nereden yapılıyordu? aynaya kamçı asmak serbest dimi Mehmet Göktürk yazdı: çorapla k https://eu.puma.com/de/en/pd/puma-x-sparco-speedcat-og-driving-shoes/307171.html?dwvar_307171_color=05 buna çorap demesek heell and toe için faydalıdır mesela 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 14:49 Yazar Paylaş Salı 14:49 Çağlar Bayur yazdı: iş başvurusu nereden yapılıyordu? aynaya kamçı asmak serbest dimi https://eu.puma.com/de/en/pd/puma-x-sparco-speedcat-og-driving-shoes/307171.html?dwvar_307171_color=05 buna çorap demesek heell and toe için faydalıdır mesela Mes diyelim birkaç yarışçı vardı ful çorapla ya. öyle hatırladım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 16:18 Paylaş Salı 16:18 kalça ile viraj dönülen yıllar (nazikçe) mondeo olsa gerek yok mesela gaz kesmez vites değişiriken viraj içinde 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök Salı 18:45 Paylaş Salı 18:45 Çağlar Bayur yazdı: mondeo olsa gerek yok sağda solda mondeo övmeyin lütfen piyasası yükselmesin 2. ye niyet ediyoruz yılbaşına 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 19:57 Paylaş Salı 19:57 Ali Gök yazdı: sağda solda mondeo övmeyin lütfen piyasası yükselmesin 2. ye niyet ediyoruz yılbaşına bu otosan var oldukça yükselmez zaten şükür sayelerinde iyi arabalara binebildik Yorum bağlantısı
Ali Gök Salı 20:41 Paylaş Salı 20:41 Çağlar Bayur yazdı: bu otosan var oldukça yükselmez zaten şükür sayelerinde iyi arabalara binebildik ustası yok parçası yok kim napsın mondeoyu hele station wagonlar kapıya konmaz google dan gelen olursa doğru yorum okusun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 20:55 Paylaş Salı 20:55 Ali Gök yazdı: ustası yok parçası yok kim napsın mondeoyu hele station wagonlar kapıya konmaz Ford zaten çok yakar.. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Çarşamba 07:26 Paylaş Çarşamba 07:26 terlikle bol bol kullanıyorum ve çok güzel oluyor alışmaya bağlı bence ist-kaş gidip geldim sıfır sıkıntı Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara Çarşamba 08:20 Paylaş Çarşamba 08:20 (düzenlendi) Eşime topuklu ile kullandırmamaya çalışoyorum. Koltuğun altına bir tane düz taban ayakkabı koydum süreceğin zaman değiştir diyorum. Ben varken değiştiriyor ama ben yokken topukluyla kullanıyor eminim 😊 Kendi adıma terlik sevmiyorum zaten sandalet ile kullanırım en fazla. Geçenlerde geniş tabanlı bir spor ayakkabı ile süreyim dedim o bile fark etti. Neredeyse hem gaz hem frene birlikte basıyor gibi oldum,bir daha o ayakkabı ile araba kullanmam. Emin olmamakla birlikte yurt dışında terlik ile kullanırken kaza yapınca sigorta ödemiyor diye duymuştum. Çarşamba 08:21 tarihinde Mustafa Resül Kara tarafından düzenlendi Yazım yanlışı düzeltildi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 08:29 Paylaş Çarşamba 08:29 Mustafa Resül Kara yazdı: Koltuğun altına bir tane düz taban ayakkabı koydum sakıncalıdır bir şekilde yuvarlnır gider pedal altına girebilir, koltuk altına bir şey koymayın 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara Çarşamba 09:22 Paylaş Çarşamba 09:22 Çağlar Bayur yazdı: sakıncalıdır bir şekilde yuvarlnır gider pedal altına girebilir, koltuk altına bir şey koymayın Şoför tarafı değil abi yolcu tarafında, bir defa su şişesi pedalın altına gitmişti o gün bugündür şoför tarafında o tarz şeyler barındırmam 😊 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara Çarşamba 09:44 Paylaş Çarşamba 09:44 @Çağlar Bayur abi şimdi aklıma geldi şoför tarafına bir şey koyma dedin ya, eskiden teyp koymuşluğun yok muydu 😊 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 09:53 Paylaş Çarşamba 09:53 Mustafa Resül Kara yazdı: teyp koymuşluğun y torpidoya vardır çift teyp. anfiyi vites körüğü altına, koltuk altı sub sağ tarafa Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara Çarşamba 10:42 Paylaş Çarşamba 10:42 Çağlar Bayur yazdı: torpidoya vardır çift teyp. anfiyi vites körüğü altına, koltuk altı sub sağ tarafa Şimdiye kadar başına hiç hırsızlık olayı gelmediyse hepsinin yerleri doğru demek ki 😊 zamanında tempradan pionerr teyp çalınmıştı 🥲 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Çarşamba 10:43 Paylaş Çarşamba 10:43 Ben terlikle bir iki kez denedim, olmuyor, boş alanda bile tedirgin oldum. Ama çıplak ayak gayet güzel. İlk başta fren dozajını ayarlayamadım, çok sert durduk ama kısa sürede alıştım ve çok rahat. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 11:02 Paylaş Çarşamba 11:02 Mustafa Resül Kara yazdı: Şimdiye kadar başına hiç hırsızlık olayı gelmediyse hepsinin yerleri doğru demek ki 😊 zamanında tempradan pionerr teyp çalınmıştı 🥲 @Önder Özcan arabasından çalınan teybi tahtaleden bulup tekrar satın almıştı 1 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts