Önder Özcan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: @Önder Özcan arabasından çalınan teybi tahtaleden bulup tekrar satın almıştı Bu doğru, benim arabam da Tempraydı, ön kapılardan birinin tavanla birleştiği yere elini sok, dizini kapı açma koluna daya, üstten sertçe kendine çek. Kapının üst çerçevesi kabak gibi açılıyor Tahtakalede bir hanın bodrumunda bulup SATIN almıştım tekrar kendi teybimi. İçindeki cd dursaydı bari 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: @Önder Özcan arabasından çalınan teybi tahtaleden bulup tekrar satın almıştı Alırken en azından geçmişi belli diye gönül rahatlığı ile almıştır 😊 bizim teyp de zamanında Amerikadan gelmişti, kim bilir kimlere yar oldu 😊 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Önder Özcan yazdı: Bu doğru, benim arabam da Tempraydı, ön kapılardan birinin tavanla birleştiği yere elini sok, dizini kapı açma koluna daya, üstten sertçe kendine çek. Kapının üst çerçevesi kabak gibi açılıyor Tahtakalede bir hanın bodrumunda bulup SATIN almıştım tekrar kendi teybimi. İçindeki cd dursaydı bari kendi teybini geri satın almayan var mı ki 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kendi teybini geri satın almayan var mı ki Yok mu? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Önder Özcan yazdı: Yok mu? Var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts