İçeriğe Yönlendir

Ford Blaupunkt Mp3 Kullanma Kılavuzu

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Ben tekrar denedim sorun yok arkadaşlar... Sorun yaşayan bildirsin lütfen..

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Semih Saner

Mehmet abi bu cihazdan alsak , direksiyondan kumanda yapabilir miyiz. birde herhangi bir elektronikçi bağlar mı ?

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Kendiniz bile bağlayabilirsiniz.Mehmet abi direksiyon kumandası ile kullanıyor diye biliyorum ama işin ehli biri lazım galiba.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Murat Derenin bacanağı 100 liraya yapıyor.. eli tornavida tutan herhangi biri bağlayabilir..

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

neyin nereye bağlanacağını bilmek lazım ama.örnek varmı acaba nasıl bağlandığı şekli falan :D :D

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Dönüştürücü kablosu lazım sadece.Gerisi kolay ;)

o dönüştürücü kabloyu teybin neresine takıcaz:)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ovvv baya baştan başlayacağız galiba :D Siz en iyisi oto teybi takan bir yere gidin.Şaka bir yana zor bir şey yok teybi çıkar arkasındaki kabloları sök yeni teybi al uygun yerlere kabloları tak bu kadar.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek

Direksiyondaki kumandadan iki kablo geliyor.. Bu kablo sokete giriyor..

Teybe bu özellik yapılınca iki kablo çıkarılacak dışarıya.. Bu yapılmış olarak gelecek size..

Sizin yapmanız gereken, soketteki uygun kabloları bulup, bu kablolarla birleştirmek..

Bunu da forumdaki bağlantı şemasından faydalanarak yapacaksınız.. Basit..

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Serkan Ünsalan

abi teyp cd konumunda kapatıp açtıktan sonra hep aynı şarkıdan başlıyor.bununla ilgili ne ayarı var yapılması gereken.en son kaldığım şarkıdan bir türlü geri başlamıyor.neresini açtım onuda anlamadım.

mesela açtığımda serdar ortaç şeytan şarkısı.20 şarkı dinledim demet akalın şarkısında durdum.kapadım teybi.çalıştırıdım yeniden teybi serdar ortaç şeytandan geri başlıyor.demet akalın yada herhangi başka birinden başlamıyor.

teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok çeşitlisini kullandım... Bu türüne rastlamadım...

Ya şarkının kaldığı yerden yada şarkı başından başlar.. Bu da cihazın yazılımı ile ilgilidir.. Bu konu ile ilgili bir ayar olduğunu sa sanmıyorum..

İstersen bağlantılarını kes ve resetlensin öyle dene..

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

bende anlamadım zaten nasl bir şey olduğu sorun değil.bylede kullanıyorum ama yakın mesafede kapatıp açtığımda aynı şarkıyı dinlemek sıkıyor bazen insanı ondan sorayım dedim.teşekkürler abi

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

karışık çalma olayını kapatında düzeldi.yarım kalan şarkıdan devam ediyor şuanda

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...