İçeriğe Yönlendir

Hadi Bakem Muğlalıla Toplanıverelim Gari :)

Misafir

Recommended Posts

Misafir

25 Ocak yariyil tatili nedeni ile 11 Şubata kadar toplanıverelim dedik :D Ben Erdek'ten somestr tatiline gelecegim. Sercan

Antalya'dan Murat abi zaten Muğlalı olmuş :) Aksaza yedek subay olarak gelen Muhammet arkadasimiz da katilmak ister sanirim. Gelmek isteyen herkesi bekleriz. Ben Balikesir toplantisina son dakika bel kitlenmesinden katilamamanin uzuntusu icinde bu bulusmanin illa yapilmasini sevgili dostlarimla guzel saatler gecirmek istiyorum. Ayrintilari devam edelim telefondan yazmak zor oluyor eve gecince bende devam ederim. Aile yada tek olabilir (Bence tek olsun, gece olsun... anladiniz siz onu :biggrin: )

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Çok ta güzel olur.. Ben varım :bravo:

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

25 Ocak yariyil tatili nedeni ile 11 Şubata kadar toplanıverelim dedik :D Ben Erdek'ten somestr tatiline gelecegim. Sercan

Antalya'dan Murat abi zaten Muğlalı olmuş :) Aksaza yedek subay olarak gelen Muhammet arkadasimiz da katilmak ister sanirim. Gelmek isteyen herkesi bekleriz. Ben Balikesir toplantisina son dakika bel kitlenmesinden katilamamanin uzuntusu icinde bu bulusmanin illa yapilmasini sevgili dostlarimla guzel saatler gecirmek istiyorum. Ayrintilari devam edelim telefondan yazmak zor oluyor eve gecince bende devam ederim. Aile yada tek olabilir (Bence tek olsun, gece olsun... anladiniz siz onu :biggrin: )

abi aksaz hangi birliğe düşmüş bende orada yapmıştım askeriliği :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Anladık, anladık janim. ;) Bana uyar. Akyaka diyorum ben o zaman. ;)

abi aksaz hangi birliğe düşmüş bende orada yapmıştım askeriliği :D

Git de konuyu oku bi zahmet. Ahan da dil: :p

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

abi hangi konuydu kaçırmışım ben arada :D:p

Yorum bağlantısı
Onur Ozdemir

arkadaşlar tam tarih belli mi?umarım izin zamanıma denk gelir.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben gelemem. Hehehe.

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Muhtelemen 27 Ocak ya da 3 Şubat olur.. Okulda bütünlemelere kalsam dahi 28 Ocak - 1 Şubat arasında olacak.. Yani her şekilde katılırım..

20 Ocak'ta Muğla'dayım.. Yeri ve zamanı Murat hocamla ayarlarız umarım :)

Yorum bağlantısı
Misafir

:p

Akyaka'dan dönüş çileli olmasın abi :D Katılım çok olursa ortak nokta olabilir Akyaka. Az olursa Pınarbaşına gideriz. Sana bana yakın olur.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben gelemem. Çalışıpdurum. :crazy:

Başlık da yanlış olmuş. Muğlalıla deel Moolalılaa olcek. :crazy:

Ahmetcim yazarken öyle yazacaktım ama herkes anlamaz diye yazmadım. Hayırdır sende mi Muğlalısın yosam :D

Yoksa burda mı görev yaptın ?

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Bende diyorum Başlık neden ilgimi çekti :D

Milas'tayım ya Bende artık. Tarih ve yer belli olsunda vardiyam denk gelirse Bende denk gelirim :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Sömestr tatili için burdan ortak karar verelim. 25 Ocak yaklaştıkça daha belirgin olur. Kardeşlerimizin finalleri falan belli olsun bakalım :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bende diyorum Başlık neden ilgimi çekti :D

Milas'tayım ya Bende artık. Tarih ve yer belli olsunda vardiyam denk gelirse Bende denk gelirim :D

Vardiyanı söyle uydururuz be Onur. ;)

Sömestr tatili için burdan ortak karar verelim. 25 Ocak yaklaştıkça daha belirgin olur. Kardeşlerimizin finalleri falan belli olsun bakalım :)

Tatilin hemen başları olmasın da. Bir yerlere gidecek gibiyiz. Şimdi söylemeyeyim de bazı arkadaşlar heyecanlanmasın. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Arkadaşlar Yeri ve zamanı tam kararlaştırdığınız zaman okeyliyelim hafta sonu olursa ben de gelirim inş...

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Arkadaşlar Yeri ve zamanı tam kararlaştırdığınız zaman okeyliyelim hafta sonu olursa ben de gelirim inş...

Sen Muğla'da değil misin olm ya? İstediğimiz zaman gelirsin! :p

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Muğla dayım abi.Sen ne zaman istersen gelirim ayıp ettin:)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Eyvallah. :) Zaten daha görüşemedik, ona da ayrı kızıyorum. Ben de zaman ayırıp gelemedim ki oraya. :angry:

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Eyvallah. :) Zaten daha görüşemedik, ona da ayrı kızıyorum. Ben de zaman ayırıp gelemedim ki oraya. :angry:

Murat Hocam, sen bizim bu Yasin'e sahip çıkıver, Bizim meslekten ayrılalı ileri geri konuşmaya başladı haberin olsun. ;)

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Evet gelemedin maalesef abicim.Yerimiz.yurdumuz belli.Bekliyorum acı kahvemi içmeye...

Murat Hocam, sen bizim bu Yasin'e sahip çıkıver, Bizim meslekten ayrılalı ileri geri konuşmaya başladı haberin olsun. ;)

Sen konuşma leyyn Antep'ten arı....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...