Misafir 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Ne yapıyoruz yarın nerde buluşuyoruz. Başka gelen yok gibi. Pınarbaşı mı yapsak ? Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Ben haftaya gelicem Muğlaya AÖF sınavı için 2 gün. Yarın gelmem imkansız çünkü çalışıyorum Haftaya Cumartesi Pazar: 09:30 dan 14:00e kadar Muğladayım Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 (düzenlendi) Haftaya benim için sıkıntılı olabilir Ankara'ya gideceğim 9'unda ama yine de ortak bir zamanda yapılabilir toplantı.. Ben yarın için müsaitim bu gece biniyorum otobüse Allah izin verirse 2 Şubat 2013 tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Olmadı yarın haberleşir, bir yemek de biz yeriz yahu. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Toplanmıyor muyuz Sen ben Murat abi var kimse yok gelen. Haftaya sinava gelenler var. Ne yapalim. Nerdesin. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Evdeyim abi Yatağan'da toplanalım derseniz Kavaklıdere'ye gidip küheylanı almam gerekecek.. O biraz zaman alır ama sen beni alırsan zaman sıkıntım yok.. Murat hocam ne der acaba? Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Evet haberleselim gari :-) Toplanmıyor muyuz Yasin'i aradım, cevap vermedi. Necati Pınarbaşı dedi ama oranın tadı yazın çıkar diyorum. Açık havada suyun içinde oturmayınca güzel olur mu? Alabi de kebap yesek? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Ben Sercani alip geleyim o zaman. Sercanin isi cikmis. 1 saat sonra haber verecek. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Abi ben koyume donuyorum ya sıkıldım beklemekten. Balığa davet edildim Haftaici bulasalim olmazsa. Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Vay balık ha? Yasin de aramadı zaten. Hafta içi de uyar bana. Buradan konuşuruz yine o zaman. Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Gelmek lazımdı aslında ama, izinde olmama rağmen daha çok çalışıyorum (evde). Uzun zamandır planladığım bahçede evin etrafında yapılacak işler vardı onlarla uğraşıyorum. Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Gelmek lazımdı aslında ama, izinde olmama rağmen daha çok çalışıyorum (evde). Uzun zamandır planladığım bahçede evin etrafında yapılacak işler vardı onlarla uğraşıyorum. Erteledik İbo, önümüzdeki hafta gelirsin inşallah. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Abi kusura bakma arayamadım o gün seni arkadaşımın acil bi sorunu varmış, kavaklıdereye gittik onunda gecesinde döndüm.. Bugün senin Focus'u gördüm Yatağan'da sürücü kursunun önündeydi.. 5-6 kez aradım kapalıydı telefonun.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Erteledik İbo, önümüzdeki hafta gelirsin inşallah. ben yokum o zamanlar Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 ben yokum o zamanlar Sen gelince de yaparız, aalama hemen. noolmuş noolmuş.. toplanmışlar mı ? Toplanmamışlar! Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Abi kusura bakma arayamadım o gün seni arkadaşımın acil bi sorunu varmış, kavaklıdereye gittik onunda gecesinde döndüm.. Bugün senin Focus'u gördüm Yatağan'da sürücü kursunun önündeydi.. 5-6 kez aradım kapalıydı telefonun.. Araba genelde orada olur. Yİ Kargonun üstündeyiz. Üstündeki tozu gördün mü arabanın, sanki 6 aydır yerinden kıpırdamamış gibi. Ne toz var arkadaş mahallede. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Araba genelde orada olur. Yİ Kargonun üstündeyiz. Üstündeki tozu gördün mü arabanın, sanki 6 aydır yerinden kıpırdamamış gibi. Ne toz var arkadaş mahallede. Orası her zaman öyle biz alıştık.. Beyaz rengi o yüzden tercih ettik.. 3 aydır yıkanmıyor hala sıfır gibi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Sabah uyuyordum ya, telefonu uçak moduna alıyorum tatildeyken sabahları Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Sabah uyuyordum ya, telefonu uçak moduna alıyorum tatildeyken sabahları Sabah derken 15:04 - 16:11 arası 6 arama Akşamda arayacaktım ama rahatsız etmeyeyim dedim artık Yorum bağlantısı
Recommended Posts