İçeriğe Yönlendir

Hadi Bakem Muğlalıla Toplanıverelim Gari :)

Misafir

Recommended Posts

• 2 ay sonra...
Yasir Uslan

Hem konuyu canlandırayım hemde yeni bir fikir ortaya atayım.

Sayın Muğlalılar ! Toplanalım da, toplanıp ne yapalım. Muğla ili sınırlarında eşli-eşsiz yapılacak bir ton etkinlik var. Sizin aklınıza gelen değişik fikirleride ekleyin. Yer zaman sonra belirleyelim. Hemide diğer illeri kıskandıralım :p Aklıma gelen seçenekleri yazıyorum.

Mangal, yeme içme standart zaten onları geçtim :)

-Toplanıp balığa çıkabiliriz.

-Dağ bayır gezip piknik yapabiliriz.

-Bir restorana gidip kös kös oturabiliriz. :D

-Raftinge gidebiliriz ;)

-Paintball organizasyonu yapabiliriz.

-Gocart, lastik yakarız. :f1:

-Paraşütle atlarız. :exc1:

-Deniz kenarı piknik yaparız, yakar top oynarız :muhaha:

Hadi bakalım Muğlalılar. Katılım göstermeyen üyeler aranıp bulunucak, lastikleri indirilecek, eksozlarına patates tıkanacak ona göre :bambam2:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan
Bence dağ bayır aşarak deniz kenarına balık tutmaya gidin, tuttuğunuz balıkları da bir restorana gidip ve yiyin. :)

Yok teknede balık tutalım, tuttuklarımızı hemen teknede mangala atalım :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Hem konuyu canlandırayım hemde yeni bir fikir ortaya atayım.

Sayın Muğlalılar ! Toplanalım da, toplanıp ne yapalım. Muğla ili sınırlarında eşli-eşsiz yapılacak bir ton etkinlik var. Sizin aklınıza gelen değişik fikirleride ekleyin. Yer zaman sonra belirleyelim. Hemide diğer illeri kıskandıralım :p Aklıma gelen seçenekleri yazıyorum.

Mangal, yeme içme standart zaten onları geçtim :)

-Toplanıp balığa çıkabiliriz.

-Dağ bayır gezip piknik yapabiliriz.

-Bir restorana gidip kös kös oturabiliriz. :D

-Raftinge gidebiliriz ;)

-Paintball organizasyonu yapabiliriz.

-Gocart, lastik yakarız. :f1:

-Paraşütle atlarız. :exc1:

-Deniz kenarı piknik yaparız, yakar top oynarız :muhaha:

Hadi bakalım Muğlalılar. Katılım göstermeyen üyeler aranıp bulunucak, lastikleri indirilecek, eksozlarına patates tıkanacak ona göre :bambam2:

Ha anladım bu belirsizlik yüzünden toplanamıyorsunuz. hımmm.

:D

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Ha anladım bu belirsizlik yüzünden toplanamıyorsunuz. hımmm.

:D

E tabi seçenek çok naapsak da yapsak karar veremiyoruz :p

Öyleyse sizin torunlarınız anca bitirir o listeyi Abi. :p Bense en azından dördünü aradan çıkarma formülü yazmıştım size... :)

Muhammed bu listeden bir tanesine he diycek adam yeterli. Hepsini birleştirirince bunları yapacak adam sayısı ihtimali düşüyor :) Aktif olarak 20 kişiyiz zaten alt tarafı.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)

E tabi seçenek çok naapsak da yapsak karar veremiyoruz :p

Muhammed bu listeden bir tanesine he diycek adam yeterli. Hepsini birleştirirince bunları yapacak adam sayısı ihtimali düşüyor :) Aktif olarak 20 kişiyiz zaten alt tarafı.

Bir fikrim var, önce toplanın sonra ne yapacağınza karar veririsiniz, o zamana kadar akşam olur herkes gider zaten, bu arada toplandık denilebilir.

tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Bir fikrim var, önce toplanın sonra ne yapacağınza karar veririsiniz, o zamana kadar akşam olur herkes gider zaten, bu arada toplandık denilebilir.

Eheh iş yapar gibi görünmeye çalışan yöneticiler gibi yani. Toplantı konusu belirlemek için toplantı yapmak gibi. Toplanabilsek sorun yok zaten :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Eheh iş yapar gibi görünmeye çalışan yöneticiler gibi yani. Toplantı konusu belirlemek için toplantı yapmak gibi. Toplanabilsek sorun yok zaten :D

Bilmezmiyim abi, kurumsal bir şirkette çalışıyorum...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Valla bana hepsi uyar. :) Gelmeye çalışırım. :) Tarih söyleyin yeter. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Bir gelişme yok mu Abi. :p Konuyu hareketlendirip kaçtın. :p

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Bir gelişme yok mu Abi. :p Konuyu hareketlendirip kaçtın. :p

Şimdilik bekliyoruz. Bizimkilerden ses seda yok daha. :)

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Toplanır toplanır. El kadar yer Muğla dediğin. Zaten yakın zamanda toplanalım demiyorum. Toplanmaya gönlü olan var mı diye yoklama çekiyorum :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya

Toplanmaya gönlüm var, olmazmı hiç. Yasin Abi seninle tanışmak istemezmiyiz hiç.

Muğla' da buluşup, tepeden şöyle bir Gökova' ya bakıp birer çay içip dağılsak bile bir çok ili kıskandıracak etkinlik olur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Toplanmaya gönlüm var, olmazmı hiç. Yasin Abi seninle tanışmak istemezmiyiz hiç.

Muğla' da buluşup, tepeden şöyle bir Gökova' ya bakıp birer çay içip dağılsak bile bir çok ili kıskandıracak etkinlik olur.

Değil mi ya :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Yasir abi bacanağinla bulusup Muğla'nin makus talihini yenseniz diyorum.. Yoksa Muğla sittin sene toplanamayacak.. :)

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Yasir abi bacanağinla bulusup Muğla'nin makus talihini yenseniz diyorum.. Yoksa Muğla sittin sene toplanamayacak.. :)

İnşallah akşama bacanakla buluşuyoruz. :) Geleneksel haftalık balık günümüz bu gün :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Her nekada, Aydında olsamda kabul edeeseniz bende geliveren. :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Aslında bende geleceğen ama ayvalık ters kalıyoru :)

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Olmamı laa ne gari bu :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

İbrahim Kardeşim siz Yasir Kardeşimle tanışıyorsunuz :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Olmamı laa, noluyoru buu? ;)

Baliklar mideye yuzerek mi inecek? :p

Cıks. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

İbrahim Kardeşim siz Yasir Kardeşimle tanışıyorsunuz :)

Abi o zaman ki buluşmada forumla bir alakam yoktu. Bu adamların derdi ne acaba diye bakınıyordum. :) Anca şimdi anlıyorum oradaki muhabbetleri. İbrahimin dediği gibi tekrardan tanışmak lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...