Korhan Şenörer 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Aynı konuya benzer tekrar tekrar konu açmayayım dedim buraya yazayım; Bugün öğlen eve gittim mesafe 3,5 km. Giderken kaloriferi hiç açmadım araç hafif güneş görünce biraz ısınmış buğu muğu yoktu. Evin önüne geldim. Hararet gözüme takıldı. 90 dereceden bir "tık" gerideydi tahminim 86-87 derece falan. Aracımı stop etmedim kaloriferi en sıcak konumda ve fan hızı 4. kademeye getirdim ve hararet 1-1,5 dakikada 73-75 derece civarına indi. Kaloriferi kapatınca tekrar tabi bu kez 3-4 dakikada eski seviyesine geri döndü. Sanırım bu termostatla ilgili değildir tamamen performansı yüksek kaloriferden kaynaklanıyor... :unsure2: (içerisinin çok sıcak olduğunu da eklemeden geçmemeyim) Önder bey, Mükremin abinin açtığı bir konu vardı, c max'ta kaloriferin en sıcak konumda ve son fan hızında açıldığında hararetin düşmesi ve yakıt sarfıyatı ile ilgili burda da gerekli bilgiler var. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/239040-kaloriferi-hi-konumuna-getirince-yakit-tuketimi-artar-mi/ Yorum bağlantısı
Önder Kuru 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Önder bey, Mükremin abinin açtığı bir konu vardı, c max'ta kaloriferin en sıcak konumda ve son fan hızında açıldığında hararetin düşmesi ve yakıt sarfıyatı ile ilgili burda da gerekli bilgiler var. http://www.fordclubt...etimi-artar-mi/ Biliyorum o konuyu benim de denemişliğim var(benim aracın kaloriferi manuel, 4. kademede ve en sıcak konumda hararet ibresinde düşme oluyor bizzat şahit oldum) ben de o yüzden Aydın Bey'e bilgi verdim tecrübemden faydalanarak... Araç ısınmadan 2-3 kademedeki(yada dijitalde en üst devirdeki) kalorifer aracın ısınmasını engelliyor; 2 sabah üst üste denedim bunu, hava sıcaklıkları aynıydı(belki ilki 7-8 ikinci sabah 8-9 dur) kaloriferi aracı çalıştırır çalıştırmaz açınca çarşıya varıncaya kadar(3,5 km) ibre yerinden oynamadı ikinci gün ise çarşıya vardığımda 70-75 dereceye gelmişti... 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 (düzenlendi) İş dönüşü kaloriferi hiç açmadan yaklaşık 15km yol aldım.. Hararet ibrem 75 lere geldi.. Bunu görünce kaloriferi açtım, en düşük üflemede 28 *C ile ısıtmaya başladı.. Üflemesi de iyi.. Bu arada aracı bu sefer LPG de değil sürekli benzinde kullandım.. Fakat araç çalışır çalışmaz kaloriferi açamamak da ne demek? Her seferinde 10-15 km beklemem mi gerekecek? Yukarıdaki şekilde ısınabiliyorsam dahi yine de termostat, filtre, hava yapma gibi şeyleri kontrol ettireyim mi? Teşekkürler.. 18 Mart 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 10-15 km çok uzun bir mesafe/süre, daha önce yazdığım gibi ben araç LPG'ye geçtikten sonra kaloriferi açarım, bu da yaklaşık 400-700 mt. yada 1,5-2 dakika ediyor... Bu şekilde yaptığımda yaklaşık 1-1,5 km/2,5-3 dk.sonra kalorifer ısıtmaya başlıyor... Sİz yine de termostatı kontrol ettirin, ama önce siz bir test edin; Hafif eğimli bir yolda(araç çabuk hız kaybetmesin diye) yaklaşık 100-110 km/saat hızla giderken aracı boşa alın (bu arada kalorifer kapalı olsun ve hararetiniz de 90 civarında olsun mümkünse) eğer araç rölantide ilerlerken 110 km'den 50-60 km hızlara düşene kadar hararet düşüyorsa hiç başka bir şeye bakmayın termostatı değiştirin... 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 (düzenlendi) http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/238074-termostat-degisimi/ Önder bey merhaba, sonuç ne oldu acaba? 21 Mart 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 (düzenlendi) http://www.fordclubt...ostat-degisimi/ Önder bey merhaba, sonuç ne oldu acaba? Merhaba Aydın Bey; o konuyla ilgili değişime gitmedim, başka bir ısınmama (yada hararet ibresinin düşmesiyle ilgili) konuda c-max sahibi tecrübeli abilerimizin bu araçların kalorifer sisteminin çok güçlü olduğunu dolayısıyla çok soğuk havalarda( sıfırın altındaki değerlerden bahsediyorum) yüksek devirde ve en sıcak konumda çalışan kalorifer harareti düşürüyormuş.(bizzat kendim de denedim gördüm hatta bilgisayar ekranında engine temp diye bir menü var orada da gördüm rakamsal olarak). Size daha önce bahsettiğim testi kendim denedim yanımda usta da vardı, sehirdışı bir yolda rampa aşağı 110-120 km hızla giderken aracı boşa aldım(tehlikeli ama rölantide çalışırken daha iyi sonuç veriyor bu test) kalorifer kapalı idi hararet 1 mm geri gelip tekrar eski konumuna geri döndü ve hiç düşmedi, ne zaman kaloriferi açtık son kademeye ve en sıcağa o zaman hararet 75'lere geldi (Bu arada hava yaklaşık 1-2 dereceydi). Şunu da belirteyim hararet 75'lere gelmesine rağmen kaloriferden saç kurutma makinesi gibi sıcak hava geliyordu deney esnasında, camları açmak zorunda kalmıştık... 21 Mart 2013 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 hararet yapan arabada,kalorifer en sıcağa getirilip,son kademede(yüksek)çalıştırılır,bu şekilde hararet ibresi düşer Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 hakan bey, benim aracımdaki sorun, hararet yükselmiyor (ara ara 75 leri gördüğüm oluyor ama genelde 60 ta yani en dipte..) aracı çalıştırır çalıştırmaz kaloriferi açtığımda kalorifer de ısıtmıyor. 5-10 km bekleyip açtığımda ısıtmaya başlıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 hakan bey, benim aracımdaki sorun, hararet yükselmiyor (ara ara 75 leri gördüğüm oluyor ama genelde 60 ta yani en dipte..) aracı çalıştırır çalıştırmaz kaloriferi açtığımda kalorifer de ısıtmıyor. 5-10 km bekleyip açtığımda ısıtmaya başlıyor. Termostat değiştirdinizmi? Araç çalışır,çalışmaz ısıtmaz zaten,hava şartlarına göre 1 2 km'de ısıtmaya başlar. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 hakan bey, benim aracımdaki sorun, hararet yükselmiyor (ara ara 75 leri gördüğüm oluyor ama genelde 60 ta yani en dipte..) aracı çalıştırır çalıştırmaz kaloriferi açtığımda kalorifer de ısıtmıyor. 5-10 km bekleyip açtığımda ısıtmaya başlıyor. Peki benim yaptığım ve size tavsiye ettiğim testi yaptınız mı? Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 (düzenlendi) Peki benim yaptığım ve size tavsiye ettiğim testi yaptınız mı? henüz fırsat bulamadım.. iş-ev arasında öyle bahsettiğiniz gibi bir eğim yok maalesef, , bu iş için özel bir yer bulup orada denemem lazım.. ama deniycem sanayi ye gitmeden.. Termostat değiştirdinizmi? Araç çalışır,çalışmaz ısıtmaz zaten,hava şartlarına göre 1 2 km'de ısıtmaya başlar. 1-2 değil de 10 km falan beklemem gerekiyor.. 21 Mart 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 (düzenlendi) Termostat değişitimi? değişmedi.. cumartesi sanayiye bırakacağım aracı. ama bu araçta bazı şeyler beni hayrete düşürüyor. bu bir sorun mu acaba, yoksa c-max diğer kullandığım araçlardan farklı olduğu için mi böyle oluyor diye henüz bekliyorum.. hakan bey, bu arada termostat komple mi değişiyor, yoksa aşağıdaki gibi sadece içi mi? sanırım bu konu açıklığa kavuşmamış.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/238074-termostat-degisimi/ 21 Mart 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 (düzenlendi) yazdğıma ilaveler yaptım.. bu şekilde kullansam ileride ne sorunla karşılaşırım, zira önümüz yaz, kalorifer ihtiyacı olmayacak.. ama hararette sorun yaşar mıyım? 21 Mart 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 yazdğıma ilaveler yaptım.. bu şekilde kullansam ileride ne sorunla karşılaşırım, zira önümüz yaz, kalorifer ihtiyacı olmayacak.. ama hararette sorun yaşar mıyım? Bu " http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/238074-termostat-degisimi/ " konuyla ilgili bir kaç ustayla bir kaç parçacıyla ve internet üzerinden canlı destek veren parçacılarla konuştum net bir cevap alamadım kimisi komple diyor kimisi sadece içi değişiyor diyor. Hatta en son forumumuzun parçacısına fiyat sordum: Sonra o bahsettiğim testleri yapınca vazgeçtim değişimden ancak sizin kadar geç ısınma yada hararette bu kadar düşük seviye ve o kadar geç ısıtmaya başlayan kalorifer sorunu hiç olmadı ben de... Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 Merhaba, Testi yaptim, hiz 60 km ye gerilerken hararet 65-70 lere düştü.. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 Merhaba,Testi yaptim, hiz 60 km ye gerilerken hararet 65-70 lere düştü.. Hararet 90 civarındayken ve kalorifer falan kapalıyken yaptınız değil mi? Eğer öyleyse en kısa zamanda termostatı değiştirin geç ısınan motor hem daha fazla aşınır hem de daha fazla yakar... Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 Evet once kaloriferi kapattim, hararet 88-89 civarına gelince teste basladim.. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 22 Mart 2013 Paylaş 22 Mart 2013 O zaman bulunduğunuz yerde bi fiyat araştırın, uygun bulamazsanız, benim fiyat sorduğum forum sponsorundan(parçacısından) siparişinizi verin başınız ağrımasın... Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 23 Mart 2013 Paylaş 23 Mart 2013 Acil acil.. Komple termostat 200 tl, doğrumudur, daha uyguna bulabilir miyim? Yorum bağlantısı
Önder Kuru 23 Mart 2013 Paylaş 23 Mart 2013 Acil acil..Komple termostat 200 tl, doğrumudur, daha uyguna bulabilir miyim? Yukarıda da yazdım hatta fotosu bile var forum sponsorunun verdiği fiyatların, forum sponsorundan tedarik edin burada balıkesirde de 200 tl dediler Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 23 Mart 2013 Paylaş 23 Mart 2013 Termostat komple değiştirilmiştir. Söküldüğünde termostatın kırık olduğu görülmüştür. Hararet göstergesi sorunu ve kalorifer ısıtma sorunu ortadan kalkmıştır. Hararet yükselmeme (60-65 arası geziyordu) ve kalorifer ısınmama sorununun çözümü sanırım artık açıklığa kavuştu.. Termostat : 200 TL İşçilik : 60 TL (Ön disklerin sökülüp tornalanması dahil..) Yardımlarınız için teşekkürler.. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts