Ertan Çabuk 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Aynen, kayak pistinin ortasında .... Kayanlar bize çarpmasınlar? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Kayanlar bize çarpmasınlar? Kayanlar kayıyor , millet oraya kaymaya gitmiş, bir de sana mı çarpacak? korkma. Hem çokca kalabalık olacaksınız, size çarpmaya cesaret ister. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Bizde kayalımmı Biraz kolları çalıştır,yok öyle hemen pişsin,sonra yiyelim. Kolayı varken,zora ne gerek var Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Kolayı varken,zora ne gerek var Şu dünyada ne rahatlık varsa,sende varya Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Bizde kayalımmı Kolayı varken,zora ne gerek var Gelirken arabaların arkasına bir kaç tane leğen atın kayarız Erciyesten at beni in aşağı tut beni oh oh 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Gelirken arabaların arkasına bir kaç tane leğen atın kayarız Erciyesten at beni in aşağı tut beni oh oh Kaymak lazım diyorsun Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Hakan Şabriyel getir, Getir hakan getir. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Hakan Şabriyel getir, Getir hakan getir. Anam sen galiba,erciyesi yakacan, Ne kadar varsa getir gibi yazmışsında Yorum bağlantısı
Serkan Turan 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Vay be konu baya ateşlenmiş oku oku bitmiyor arkadaş. Maşallah ekip çoğalmış ama yeterli değil sanırım. Mehmet Kaya nerde arkadaş sesimi duyuyormu acep.. Listede göremedim yazmamış sanki ismini.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Sen var mısın listede Serkan... ? Mehmet Kaya şu an takla pozisyonundadır 3 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Mehmet Kaya şu an takla pozisyonundadır Bence gelecek Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Bence gelecek Yan gelip yatacak yer yoksa gelmez Yorum bağlantısı
Serkan Turan 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Sen var mısın listede Serkan... ? Mehmet Kaya şu an takla pozisyonundadır Ayıp ettin abi 9 numara hep benimdir zaten.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Vay be konu baya ateşlenmiş oku oku bitmiyor arkadaş. Maşallah ekip çoğalmış ama yeterli değil sanırım. Mehmet Kaya nerde arkadaş sesimi duyuyormu acep.. Listede göremedim yazmamış sanki ismini.. Mehmet Kaya, eve tesisatçı çağırmış, şofbenle mi doğalgazla mı ne uğraşıyordu az önce aradığımda. Ben gelebileceksem olsam onu kandırırdım mutlaka. 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Anam sen galiba,erciyesi yakacan, Ne kadar varsa getir gibi yazmışsında Hakan bir düşünsene önde bıyıklıyla servet abi taksi şabriyelimde, arkalarında Ahmet dozer şambriyeliyle.....Arkadanda ben kafamda depe lambasıyla.....Sağa yanaşın deyip duruyorum.... 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Hakan bir düşünsene önde bıyıklıyla servet abi taksi şabriyelimde, arkalarında Ahmet dozer şambriyeliyle.....Arkadanda ben kafamda depe lambasıyla.....Sağa yanaşın deyip duruyorum.... 23/02/2013 C.tesi gecesi bizim evde yatacağını hatırlatmama gerek var mı? 3 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Mehmet Kaya, eve tesisatçı çağırmış, şofbenle mi doğalgazla mı ne uğraşıyordu az önce aradığımda. Ben gelebileceksem olsam onu kandırırdım mutlaka. Çocuk olmasa seninle iyi bir plan kurardık ama neyse artık kısmet başka bahara. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Hakan bir düşünsene önde bıyıklıyla servet abi taksi şabriyelimde, arkalarında Ahmet dozer şambriyeliyle.....Arkadanda ben kafamda depe lambasıyla.....Sağa yanaşın deyip duruyorum.... Şahin abi,ben spreyden bahsetmiştim Şambriyel ne gezer bende Yorum bağlantısı
Ali Eren 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Çocuk olmasa seninle iyi bir plan kurardık ama neyse artık kısmet başka bahara. Gardaşım önceden gelip misafirin bile olurduk amma nasip işte. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 23/02/2013 C.tesi gecesi bizim evde yatacağını hatırlatmama gerek var mı? Şahinnnn, bu iletiyi dikkate almalısın... Demedi deme.. 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Hakan Şabriyel getir, Getir hakan getir. Sen Rizelilerin dağdan aşağı naısl kaydıklarını izledin mi şabriyelle (şamrel deriz biz bu ne diyor diye uzun bir müddet düşündüm ne istediğini sonra anladım ) naısl amansız iniyorlardı dağdan aşağı. O zaman işte tam tutmalık olursun Kaymak lazım diyorsun Afyonda vekilime taze kaymak lazım diye bir parça vardı angaralılar bilir Yan gelip yatacak yer yoksa gelmez Karlardan iyi yatacak yer bulamaz 23/02/2013 C.tesi gecesi bizim evde yatacağını hatırlatmama gerek var mı? Gardaşım ne milleti tehdit edip duruyon, ne kadar asabi ve pisikopat bir kişiliksin sen. Azcık barışçıl ol, insanlara sevgi ile hoşgörü ile yaklaş. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Gardaşım ne milleti tehdit edip duruyon, ne kadar asabi ve pisikopat bir kişiliksin sen. Azcık barışçıl ol, insanlara sevgi ile hoşgörü ile yaklaş. Ben sevdiklerime ne kadar hoşgörü ve sevgi ile yaklaşırsam, sevmediklerime neler yaparım artık sen düşün. Sen beni seviiiimisin? 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Ben sevdiklerime ne kadar hoşgörü ve sevgi ile yaklaşırsam, sevmediklerime neler yaparım artık sen düşün. Sen beni seviiiimisin? Ahmet seni seviyorum len... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts