Serkan Turan 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Gardaşım önceden gelip misafirin bile olurduk amma nasip işte. Heralde yani gardaşımda kısmet artık başka zaman. Yahyalıya evime gelirsin yazın seni şelaleye götürürüm baluk yemeğe.. Ben sevdiklerime ne kadar hoşgörü ve sevgi ile yaklaşırsam, sevmediklerime neler yaparım artık sen düşün. Sen beni seviiiimisin? Ben seni seviiiim Ahmet Abii.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Varsa tavuk kelebek yahut tavuk pirzola da olabilir sucuk yanında. Safi sucuk yakar ciğerimizi... Kebap yapalım mı.? Buna kimse yok demez bence abi Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Ahmet,Muhammed,Turgut Özal a yakın mı sınız yada oralara birisi gelebilecek durumda mı?Ben 23 ünde abime gideceğim araba olabilir ise bu dedğim yer de buluşma şansımız varmı? Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Ben T.Özal'ın hemen altındayım, Ahmet daha aşağıda Abi... T.Özal'ın neresi dersen uyar bana, nokta belirt yeter. Mesele yok demek değil Hakan. Menüye, ortak karar vermek. Hayalpark a yakın abim,mağfesığmaz diyorlar galiba oraya. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Tugut Özal dan hayal park a gelirken bir göbek var hatta sürekli bir şalgamcı abi durur o göbek de,tam o göbeğin sağında ki siteler de oturuyor abim. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Değil galiba hatırlayamadım,önün de boş arazi var dı geçen sene büyük bir bina yaptılar.Sol da bir şok market var dı kapanmış onun karşısında ki iki blok. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Benim evin bir üst sokağında dediğin yer. Adasa Sitesi'nin karşısında. O büyük bina Aytaç Durak'ın kabası bitmiş yapımı durdurulan binası. Doğrudur Muhammed,çok yakınmışsın abime. Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Varsa tavuk kelebek yahut tavuk pirzola da olabilir sucuk yanında. Safi sucuk yakar ciğerimizi... Kebap yapalım mı.? Şiş kebap kalabalıkta biraz zahmetli olur, ızgara köfte, tavuk tarzında birşeyler alternatif olabilir... aslında sucuk gibi baharatlı tercih yapmayanlar olursa tuz dışında hiçbir baharat barındırmayan Sivas Köftesi alternatif olabilir... Herneyse o gün gelsin de bunlar dert değil halledilir bir şekilde... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Sanırım ankaradan 1araba yetmeyecek gibi ? Benim araba 1 İkincisi burağınmı olacak? Bir gün seni birisi davşan edecek az kaldı.. Bu yüzden adam döveni gördüm trafikte Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Bu toplantıya katılmayı çok istiyordum ! ''hatta gecen hafta,Muhammet ve Ahmet abi ile de bu konu hakkında konuşmuştuk''' lakin elimde olmayan sebeplerden dolayı üzülerek,gelme olasılığım riske girdi... ''her işte bir hayır vardır'' kısmet diyeyim..... Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Ahmet seni seviyorum len... Bizi sevmeyen ölsün zatii abim. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Ya ben kaç gündür Ahmet abiyle Servet abiyi arayacam, hep ya toplantıda ya da gecenin bir körü geliyor aklıma, yarın arayayım bari. Biletleri almak lazım artık. Yavuz cumartesi gideceksen Onur air in 14,20 uçağında yım ben istersen beraber gideriz. Haber bekliyorum Abi. Islık çalsan duyarım. Tamamdır Muhammed görüşürüz kısmetse. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Ben sevdiklerime ne kadar hoşgörü ve sevgi ile yaklaşırsam, sevmediklerime neler yaparım artık sen düşün. Sen beni seviiiimisin? Seni seviim la sevmemmi seni sevmeyen ölsün la daha ne diyem İstenirse bir gün önceden kirliden sivas köftesi alıp getirebilirm kanımca. orda da pişiririz. Lavaş da getirmeyi düşünüyorum. Fırınla görüşüp sabah erkenden hazırlayabilirmi onu soracağım uygun derseniz? Nerde bu toplantının genel kooordinatörü amirim. Ben zaten et yemem, nasıl yiyorsunuz cağnım hayvanları, iyyy. Canilik resmen. Haşlama için bir tencere alalım yanımıza, borokoli neyin haşlar yeriz. Sana kurumuş madımak getiriirm sucukla pişiririz güzelolur 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Seni seviim la sevmemmi seni sevmeyen ölsün la daha ne diyem İstenirse bir gün önceden kirliden sivas köftesi alıp getirebilirm kanımca. orda da pişiririz. Lavaş da getirmeyi düşünüyorum. Fırınla görüşüp sabah erkenden hazırlayabilirmi onu soracağım uygun derseniz? Nerde bu toplantının genel kooordinatörü amirim. Sana kurumuş madımak getiriirm sucukla pişiririz güzelolur Vay be, sen de gidiyon ha? Kayma eylemi dışında yokuşa arkanı dönme kardeşim. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Vay be, sen de gidiyon ha? Kayma eylemi dışında yokuşa arkanı dönme kardeşim. Allah'ın sivaslısı et, sucuk neyin görecek, nasıl oluyor nasıl pişiyor, nasıl yeniyor, öğretecez bu saatten sonra Mükremin Abi. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Vay be, sen de gidiyon ha? Kayma eylemi dışında yokuşa arkanı dönme kardeşim. El Sallarım abi erciyesten öğlen namazını müteakip kıbleye dön beni görürsün erciyesin tepesinde Ben bi madımak biliyorum onu da yaktılar. Oraya girme Benim sana söylediğim madımak yemek, karslılar kuşekmeği derler Allah'ın sivaslısı et, sucuk neyin görecek, nasıl oluyor nasıl pişiyor, nasıl yeniyor, öğretecez bu saatten sonra Mükremin Abi. Bu ne yaman çelişki o bahsettiğin et, sucuk vs sivastan gelecek biliyon del mi? Geçi eti del ha has sığır eti.Geçi eti yiye yiye sığır etinin dadını da bilmeniz siz. basarsınız baharatı al sana et. Bu arada semaver+tirebolu+tomurcuk da lazım olcek 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 El Sallarım abi erciyesten öğlen namazını müteakip kıbleye dön beni görürsün erciyesin tepesinde Oraya girme Benim sana söylediğim madımak yemek, karslılar kuşekmeği derler Bu ne yaman çelişki o bahsettiğin et, sucuk vs sivastan gelecek biliyon del mi? Geçi eti del ha has sığır eti.Geçi eti yiye yiye sığır etinin dadını da bilmeniz siz. basarsınız baharatı al sana et. Bu arada semaver+tirebolu+tomurcuk da lazım olcek Made in Şarkışla, no Sivas. :p Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Allah'ın sivaslısı et, sucuk neyin görecek, nasıl oluyor nasıl pişiyor, nasıl yeniyor, öğretecez bu saatten sonra Mükremin Abi. Aman kardeşim, bu adama sahip çık oralarda yitip gitmesin.Yokuşa arkanı dönme dedim anlamadı. Mafazanallah bir kaza olmasın. Midesi alışık değil öyle kaliteye, azar azar verin, takılmış baharata, buna ne yedirdiler anlamıyorum. Şöyle has bir kuzu şiş yesin daha fazlasını vermeyin. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Made in Şarkışla, no Sivas. :p Hizipçilik yapma. Bilmiyorsan gogıl amcaya sor söylesin. Beni psikopata bağlatma. Şarkışla demek sivas demek sivas demek türkiye demek. türkiye demek dünya demek Aman kardeşim, bu adama sahip çık oralarda yitip gitmesin.Yokuşa arkanı dönme dedim anlamadı. Mafazanallah bir kaza olmasın. Midesi alışık değil öyle kaliteye, azar azar verin, takılmış baharata, buna ne yedirdiler anlamıyorum. Şöyle has bir kuzu şiş yesin daha fazlasını vermeyin. Siz hiç gerçek kuzu eti yedinizmi? 1-Bence de. 2-Bana öyle bir bilgi gelmedi, ben bilmiyor öyle yemek. 3-Uçurtmam tellere takıldı. 5-Etin tadı deyince akla, hemen onun adı gelir, kuzu, kuzu, kuzu. 6-Sivas'ta çay var mı? 2. Bildiğin ot işte 3. pencereden kar geliyor 5. etlik hayvanlar burda olur zaten sizin oradakiler karışık. adamlar kuzu bulamıyor veya sığır eşek etini karıştırıyorlar araya tüm türkiye bunu biliyor ve konuşuyor 6. Yetişmez ama kar suyunda tirebolu +tomurcuk içmemişsen semaverde boşa yaşıyon. Kafanı bilgisayar ekranından sağa sola çevir. Dip Not: ister teker teker isterseniz alayınız gelin yeterim Kiriş sen leğene sığmazsın sana çocukların banyo küvetleri var ya ondan geitrecem kayman için 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Hizipçilik yapma. Bilmiyorsan gogıl amcaya sor söylesin. Beni psikopata bağlatma. Şarkışla demek sivas demek sivas demek türkiye demek. türkiye demek dünya demek Dip Not: ister teker teker isterseniz alayınız gelin yeterim Kiriş sen leğene sığmazsın sana çocukların banyo küvetleri var ya ondan geitrecem kayman için Sen kendi kendine yetiyorsan, bize o kadarı yeter, Arkadaşlar fazla zorlamayın, devreleri yakmaya başladı. Ben malzemesiz, kütle olarak kayıyorum. :p 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Senin kütlenin sürtünme kuvveti yüksek olur. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Senin kütlenin sürtünme kuvveti yüksek olur. Kayarken yaklaşma işte, sıcaklık seviyem yüksek oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Kayarken yaklaşma işte, sıcaklık seviyem yüksek oluyor. Problem değil istemediğin kadar kar ve buz içerisinde istediğin kadar ısındırabilirsin balataları cıssss buz gibi olursun 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 İki gündür onu ayarlamaya çalışıyorum muhtemelen Kayseri'ye bende uçakla gelicem gibi gözüküyor... Şarkışla üzeri Kayseri'ye geçicek bi Ertan var galiba, nevaleler için bizim mağazaya uğramanı rica edebilirim, olmadı bi formül bulucam... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 İki gündür onu ayarlamaya çalışıyorum muhtemelen Kayseri'ye bende uçakla gelicem gibi gözüküyor... Şarkışla üzeri Kayseri'ye geçicek bi Ertan var galiba, nevaleler için bizim mağazaya uğramanı rica edebilirim, olmadı bi formül bulucam... Uğramak problem değil nasılsa dediğin gibi şarkışladan geçiyorum. Sen şarkışla - kayseri arası çalışan uçağı nerden buldun Yada lüks yapıp erciyese helikopterle falan mı inecen ? O kadar nevale ile yoldam çıkarım gibime geliyor erciyeste bildiğiniz simit satan bir yerler varsa ona yakın konaklayın. hani nolur nolmaz nevalelerin başına yoldda bişeler gelir birisi yer falan allahtan bir manikeder olmassa duruma göre sabah erken saatlerde geçerim şarkışladan. Arabada da benden ve gelirse semihtan başka kimse de olmayacak gibi. Arka koltukları bile doldurbailirim. zaten bu HB lerin arka koltukları yatırınca arka taraf iki oda bir salon oluyor 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts