İçeriğe Yönlendir

Kayseri Buluşması - 24 Şubat 2013 (Eski Günleri Yad Edelim)

Mehmet Turnacıoğlu

Recommended Posts

Ayhan Onaran

Ankara'dan kimler geliyor,belli oldumu ?

Bilinmezlik devam ediyor.. :) Benim niyetim var.

Yorum bağlantısı

Bilinmezlik devam ediyor.. :) Benim niyetim var.

Kesin gelecem diyenler ;

Serkan abi.

Tolgahan

Burak

Sen

Ben.

Bunlar kesin :) o zaman.

Yorum bağlantısı

Kesin gelecem diyenler ;

Serkan abi.

Tolgahan

Burak

Sen

Ben.

Bunlar kesin :) o zaman.

Erkan bende gelebilirim diye yazmıştı ama ne oldu bilmiyorum.. O şimdi yeni dükkanla uğraşıyordur herhalde :) Hakan'ım yan koltuk rezerve please :D

Yorum bağlantısı

Erkan bende gelebilirim diye yazmıştı ama ne oldu bilmiyorum.. O şimdi yeni dükkanla uğraşıyordur herhalde :) Hakan'ım yan koltuk rezerve please :D

Erkan tam kesin bişi demedi :D

O koltuk hakana kalır gibi geliyo ama :D bilemem :p

Yorum bağlantısı

Erkan tam kesin bişi demedi :D

O koltuk hakana kalır gibi geliyo ama :D bilemem :p

Hakan ikili oynuyorsun gibi geliyor ama :D bilemem :p

NOT : (Şaka bi yana isteyen geçsin. Öncelik büyüklerimizin ama sohbet edecek biri geçsin lütfen :) )

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ne yaptılar neye karar verdiler ne dükkanı belli mi?

Yorum bağlantısı

Ne yaptılar neye karar verdiler ne dükkanı belli mi?

Face'de paylaşmış ya Erkan :) görmedin mi? bi tane j9 kokoreç köfte görünüyor seyyar :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Face'de paylaşmış ya Erkan :) görmedin mi? bi tane j9 kokoreç köfte görünüyor seyyar :)

görmedim bakayım ..

Yorum bağlantısı

O değil de Ankara ekibi olarak bi gün toplanalım da konuşalım derim detayları veya herkesin ortak noktası Hakan'ın işyeri olabilir :p:D

Yorum bağlantısı

O değil de Ankara ekibi olarak bi gün toplanalım da konuşalım derim detayları veya herkesin ortak noktası Hakan'ın işyeri olabilir :p:D

Dergah olacak yer burası :p

Yorum bağlantısı

Adamı işten attırmayalım da... :D

Yorum bağlantısı

Ona bişey olmaz abi ya. Tezgahı kurmuş. Onun işi Alamanyadan iyi :nazar:

Yorum bağlantısı

Param yok şakkk şakkk.... pulum yok şakk şakk......malım mülküm olmasın ziyanı yok. :) Bedava yancı geldi hanımmmm. Sevgili Hakan Kurt zannımca senin araba çok yakıyor lakin ben az yaktırabilirim senin araca :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Allah'tan bir mani olmaz ise Salı günü teker dönecek, nereye giderim, kimin kapısına dayanıp çayını içerim, nerelerden Kayseriye gelirim, hiç belli değil.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Allah'tan bir mani olmaz ise Salı günü teker dönecek, nereye giderim, kimin kapısına dayanıp çayını içerim, nerelerden Kayseriye gelirim, hiç belli değil.

Normal yoldan gel desem beni banlarmısın ? :blush:

tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Dergah olacak yer burası :p

Tam diyecektim Ankara'nın dergahı da HK işyeri oldu diyecektim :D

:)

Ona gücü yetmez kimsenin canım :)

Abi adam işten attırıp tazminat alacak :D

Yorum bağlantısı

Param yok şakkk şakkk.... pulum yok şakk şakk......malım mülküm olmasın ziyanı yok. :) Bedava yancı geldi hanımmmm. Sevgili Hakan Kurt zannımca senin araba çok yakıyor lakin ben az yaktırabilirim senin araca :D

Benim arabada yer kaldığını sanmıyorum :D

BEn çok yakıyor demedim :D Hızlı kullanırım :D dedim

Abi adam işten attırıp tazminat alacak :D

Atamaz.

Yorum bağlantısı

Tam diyecektim Ankara'nın dergahı da HK işyeri oldu diyecektim :D

Bizzat yeri gördün sen...nasıl işe yararmı ? :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bizzat yeri gördün sen...nasıl işe yararmı ? :biggrin:

Ne işin olduğuna bağlı. :D Uğrayıp plastik bardakta çay ve kahve ikramı var. Mangal yok yani. Ama mekan mangal yerlerine çok yakın :D

Yorum bağlantısı

Ne işin olduğuna bağlı. :D Uğrayıp plastik bardakta çay ve kahve ikramı var. Mangal yok yani. Ama mekan mangal yerlerine çok yakın :D

Depo ve diğer yerler temiz ve düzenli ise olabilir,bardağını yanında götüreceksin hocam :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Depo ve diğer yerler temiz ve düzenli ise olabilir,bardağını yanında götüreceksin hocam :)

Evet çok düzenli. Laf yok. Çünkü depoyu sürekli HK topluyor.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...