Ayhan Onaran 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Ankara'dan 3 araba mı gidiyor şimdi ?? Serkan Toker Hakan Kurt Burak Çınar Başka ?? Ben 2 diye biliyordum ama...3 mü oldu araba. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Ankara'dan 3 araba mı gidiyor şimdi ?? Serkan Toker Hakan Kurt Burak Çınar Başka ?? Senin araba gitmeyecek diye biliyorduk ? arabanın işi varmış diye duydum ben. Eğer olursa 3. araba bahtiyarın araba olacak diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Bu işleri organize etmek lazım artık zaman daralıyor.Gidecek araçlarda lastikler falan iyi olmalı.Bunları göz önüne alalım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Senin araba gitmeyecek diye biliyorduk ? arabanın işi varmış diye duydum ben. Eğer olursa 3. araba bahtiyarın araba olacak diye biliyorum. O gelmeden olurmu Arabasının bi-xenonlarını test edecek Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Bu işleri organize etmek lazım artık zaman daralıyor.Gidecek araçlarda lastikler falan iyi olmalı.Bunları göz önüne alalım. Ayhan abiye katıyorum. Sonuçta ben Eryaman'dan geleceğim için sabahın o saatinde bi dolmuş bulamam. Buluşma yeri olarak otoparkı olan bir yer düşünürsek iyi olur. Hakanın arkadaşı bana yakın oturuyormuş, ondan bi rica edeceğiz olmadı buluşma yeri ona göre olursa biz de rahat ederiz diye düşünüyorum.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Ayhan abiye katıyorum. Sonuçta ben Eryaman'dan geleceğim için sabahın o saatinde bi dolmuş bulamam. Buluşma yeri olarak otoparkı olan bir yer düşünürsek iyi olur. Hakanın arkadaşı bana yakın oturuyormuş, ondan bi rica edeceğiz olmadı buluşma yeri ona göre olursa biz de rahat ederiz diye düşünüyorum.. Evet ben de arabayı düzgün bir yer olursa oraya bırakmam lazım.Eskişehire giderken Serkan abi'nin evin oraya bırakmıştım iyi olmuştu.Dönüşte de kolaylık oluyor. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Evet ben de arabayı düzgün bir yer olursa oraya bırakmam lazım.Eskişehire giderken Serkan abi'nin evin oraya bırakmıştım iyi olmuştu.Dönüşte de kolaylık oluyor. Abi sen Hakan'a yakınsın bildiğim kadarıyla. Hakanın evinin orası müsait diye biliyorum. İstersen bi Hakan ile irtibata geç.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Abi sen Hakan'a yakınsın bildiğim kadarıyla. Hakanın evinin orası müsait diye biliyorum. İstersen bi Hakan ile irtibata geç.. Hakan abidinpaşa tarafında sanırım.. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Evet ben de arabayı düzgün bir yer olursa oraya bırakmam lazım.Eskişehire giderken Serkan abi'nin evin oraya bırakmıştım iyi olmuştu.Dönüşte de kolaylık oluyor. O zaman yine aynını yap Serkan abinin oraya bırak,onun arabaya bin abi ? Ayhan abiye katıyorum. Sonuçta ben Eryaman'dan geleceğim için sabahın o saatinde bi dolmuş bulamam. Buluşma yeri olarak otoparkı olan bir yer düşünürsek iyi olur. Hakanın arkadaşı bana yakın oturuyormuş, ondan bi rica edeceğiz olmadı buluşma yeri ona göre olursa biz de rahat ederiz diye düşünüyorum.. Hallederiz. o iş kolay Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 O zaman yine aynını yap Serkan abinin oraya bırak,onun arabaya bin abi ? Evet olmazsa ben öyle yaparım.. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Evet olmazsa ben öyle yaparım.. Olmazsa öyle yap abi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Evet olmazsa ben öyle yaparım.. Sen öyle yap abi. Tolga,senle Hakan abiyi ben alacam. Önce hakan abiyi alacam,ordanda senin oraya gelicem. Diğerleriylede,ortak bi yerde buluşur,devam ederiz. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 (düzenlendi) Sen öyle yap abi. Tolga,senle Hakan abiyi ben alacam. Önce hakan abiyi alacam,ordanda senin oraya gelicem. Diğerleriylede,ortak bi yerde buluşur,devam ederiz. Nassibimi almadan nasıl istersen kardeşim 19 Şubat 2013 tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 (düzenlendi) Nassibimi almadan nasıl istersen kardeşim Aldın aldın 19 Şubat 2013 tarihinde Hakan Kurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Karakay 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Mehmet nerelerde.... Mehmet B planımızda sorun var mı kardeşim... ? Mehmet Abi hiç beni sormuyosun abi.T.C sini vermeyenlerde gelebilirmi? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 01 Mehmet TURNACIOĞLU (kayseri - 09:00 - kayseri) 02 Mehmet ÖZYÜREK 03 Serkan TOKER+1 veya +2 04 Ahmet KİRİŞ 05 Servet AYDIN 06 Ertan ÇABUK 07 Hakan KURT + 1 08 Tolgahan SAĞLAM 09 Serkan TURAN 10 Muhammed ANDI 11 Naci ÖZKAN 12 Mehmet Akif ACER 13 Yaşar DEMİRCİ 14 Semih İZGİ (Sivas Sınırları içerisinde olursam) 15 Yavuz S. BİLGİN 16 Abdussamed ACAR 17 Fatih UZUN 18 Ayhan ONARAN 19 Ümit Harun AKKAYA 20 Şahin TOPALOĞLU 21 Burak ÇINAR 22 Serhan GÜRBÜZOL+2 23Mustafa Koçak 23 Bahtiyar Kılcı 24 Mustafa ÇAYIR 25 Serdal SOYSAL 26 Umut TÜRKMEN (kendisi teyit ederse iyi olur) 27 Okan NİŞ Yeni liste bu şekilde o zaman. Ankara ekibi şimdilik 10 kişi görünüyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Mehmet Abi hiç beni sormuyosun abi.T.C sini vermeyenlerde gelebilirmi? Senin kefilin var, gelebilirsin 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Mehmet Abi hiç beni sormuyosun abi.T.C sini vermeyenlerde gelebilirmi? Git git. İlk toplantınız olur TC vermeyenlerden inat edenlerden biride sizmiydiniz. Yaşar UStamlar beraber gidin 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Abooooo 28 sayfa olmuş.... Gelen sayısı 27:) Git git. İlk toplantınız olur TC vermeyenlerden inat edenlerden biride sizmiydiniz. Yaşar UStamlar beraber gidin Hocam sen geliyorsun değilmi... Yorum bağlantısı
Onur Karakay 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Git git. İlk toplantınız olur TC vermeyenlerden inat edenlerden biride sizmiydiniz. Yaşar UStamlar beraber gidin Senin kefilin var, gelebilirsin İnşallah Yaşar ustayla gelmeye çalışacaz.sizle tanışıp beraber olmayı çok istiyorum.kısmet bakalım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 İnşallah Yaşar ustayla gelmeye çalışacaz.sizle tanışıp beraber olmayı çok istiyorum.kısmet bakalım. Beni hatırladınızmı arabasının başında bekleyen bir müşteri Sİyah mondeo Kahramanmaraştan Yorum bağlantısı
Onur Karakay 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 (düzenlendi) Beni hatırladınızmı arabasının başında bekleyen bir müşteri Sİyah mondeo Kahramanmaraştan Mehmet abi ne seni ne mondeonu nede o ikram ettiğin keki hayatta unutmam...her zaman bekleriz. 19 Şubat 2013 tarihinde Onur Karakay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Mehmet abi ne seni ne mondeonu nede o ikram ettiğin keki hayatta unutmam...her zaman bekleriz. EYvallah sağolasın. İnşallah birdahaki sefere 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Son ana kadar belli olmayacak sanırım MK da al gel gelirsen Yorum bağlantısı
Recommended Posts