Misafir 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Tolgahan abi ben Cemre Parkının orda bekleyimmi pazar sabahı seni :D Sen orayı da bulamazsın şimdi Kapının önünde bekle sen Burak abine söyle gelsin alsın seni geleceksen Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Bulurum artık abi. Geçen ki buluşmadan sonra baya bi keşif yaptım :D Ben gelemem abi ya çok isterdim ama malesef Valla Burak abinin arabasında yer var sanırım. Gitmek istersen kendini ayarla. Hatta Serdar'a da söyle Yorum bağlantısı
Emin Köseler 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Baya bi kalabalık olmuş iyi iyi daha adımı yazdırmadım ama gizli baglantilarimla sızma operasyonu planlıyorum kayseride herhangi bir ihtiyacınız olursa çekinmeden yazabilirsiniz imkanlar dahilinde elimden geleni yaparım... Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Serdar la şimdi konuştum abi o gelir büyük ihtimalle olabilir, en azından o az da olsa Ankarayı biliyor Yorum bağlantısı
Serdar Sökülmez 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 olabilir, en azından o az da olsa Ankarayı biliyor Eyv.abi ben gelmeye çalışırım iç işleri bakanlığına bi danışıyım sonra da Burak abinin arabada yer varsa ona sorim nasipse gelirim Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Eyv.abi ben gelmeye çalışırım iç işleri bakanlığına bi danışıyım sonra da Burak abinin arabada yer varsa ona sorim nasipse gelirim Bakalım duruma göre. Sen olunca bana haber ver.. Yorum bağlantısı
Serdar Sökülmez 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Bakalım duruma göre. Sen olunca bana haber ver.. Peki abi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 bendim ulen 3. araba kişi sayısına göre hareket edicektim, neyse tamam kardeşim bi xenonun sağolsun :biggrin: Sende gel bahtiyar arabayla konvoy yapalım Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Arkadaşlar, Ankara çıkış planı cumartesi netlik kazanır...Benim arabayla veya Hakan' ın arabayla olmadı Burak' ın arabayla gidecekler koordine olur sabah ortak güvenli bir noktada buluşur, yola çıkarız...Ben benimle geleceklere bizim orayı tavsiye ederim, park alanı müsait...Ortam güvenli, ha derseniz Telekom önünde buluşalım Siteler civarına arabaları bırakırız, ona da bir şey demem... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Arkadaşlar, Ankara çıkış planı cumartesi netlik kazanır...Benim arabayla veya Hakan' ın arabayla olmadı Burak' ın arabayla gidecekler koordine olur sabah ortak güvenli bir noktada buluşur, yola çıkarız...Ben benimle geleceklere bizim orayı tavsiye ederim, park alanı müsait...Ortam güvenli, ha derseniz Telekom önünde buluşalım Siteler civarına arabaları bırakırız, ona da bir şey demem... Patron sensin.. Sen ne dersen biz sana uyarız abi. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Emmi Murat kazanasmas gibisin falla..... 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Beni de mi beklemeyicin amirim pos bıyıklım Tamam o halde. Arka koltuk biletleri sizde, ve bir sıkıntı da yok çok şükür şimdilik. Yanlız sizi nerden alacam? Kış bitti derken iki gündür ki hava beni tırsıttı işin açığı. İnşallah o gün bize bir güzellik yapmaz hava.... Valla dünden beri aynı korku bende de yok değil de bugün eridi sayılır çok şükür, Biz Yavuz ile birlikte saat 11 gibi Kayseri Havalimanına ineceğiz, benim araba Havalimanı otoparkında olacak, artık benim arabayı bırakabileceğim bir yerden olabilir... Yahut yaklaşık aynı saatlere denk geliyor direkt bizi limandanda alabilirsin zahmet olmazsa Aslında buluşma yerine direk geçicem ama orada arabayı bırakabileceğim bir yer gelmiyo aklıma.. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Güneş yoksa hava bayağı çetin olur .... Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Bak şuraya çiziyorum gelmeyen çok ayıp eder... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 senin araçda mı gidiyor 3 araba mı gidicez Burakcım ? Burak ortalığı karıştırmışsın Benim arabada kardeşim ve + 1 kişi olabilir son gün belli olucak müsayit olursa bende seve seve gelicek olan varsa alırım aracıma Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Emmi Murat kazanasmas gibisin falla..... Abi o trafikten sorumlu radyo adamı değil miydi? Hava durumu işine de mi girmiş? 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 İstanbul trafiği hakkında bilgi verir sabahları radyo ve televizyonlara Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Hiç unutmam Diyarbakırda bir gün sabah Tahsin abiyi aldım birlikte göreve çıktık. Tam işyerine doğru giderken süper efem de Murat kazanasmas çıktı istanbulda trafikten bahsediyor, pür dikkat dinliyoruz ikimizde, yol ve trafik durumunu anlattı köprüde trafik kazası var dedi, tahsin abi bana döndü ve şef köprüde kaza varmış ne yapacağız dedi, bende köprüyü kullanmayacağız abi dedim. bir anlık sessizlik ve ardından gelen kahkaha tufanı..... 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Tüplü mangal arıza yapmış, tüpsüz mangallarla idare edeceğiz arkadaşlar.. Bu durumda bir mangal daha lazım olacak bize.. Bir de, En az 2 metre eninde, 10 metre kadar naylon lazım... Çadır kurmak için.. 2 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Boşverin gitmeyin. Havanın ne olacağı belli değil. Oturun sıcacık evinizde. Gitmeyin gitmeyin, cık cık , ı ııh gitmeyin. Sucuk mangal falanda yemeyin. Buz gibi havada, karda kışta, dağın başında. Ne gerek var canım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Boşverin gitmeyin. Havanın ne olacağı belli değil. Oturun sıcacık evinizde. Gitmeyin gitmeyin, cık cık , ı ııh gitmeyin. Sucuk mangal falanda yemeyin. Buz gibi havada, karda kışta, dağın başında. Ne gerek var canım Değilmi abi. Otursunlar evlerinde ya Sıcak sıcak. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Boşverin gitmeyin. Havanın ne olacağı belli değil. Oturun sıcacık evinizde. Gitmeyin gitmeyin, cık cık , ı ııh gitmeyin. Sucuk mangal falanda yemeyin. Buz gibi havada, karda kışta, dağın başında. Ne gerek var canım Murat Dere, stayla 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts