Mehmet Ozyurek 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 Program şu şekilde arkadaşlar... Önce ekmek arası sucuk yapıyoruz. Sonra kaymaya gidiyoruz, Sonra sivas köfte yapıyoruz Köfte yanında domates ve biber közlüyoruz. Çayımız olacak.. Gerekli malzemeler. Mangal : Servet, Ertan, Muhammed getiriyor, mangal için gerekli tüp ve kömür de mangal yanında geliyor. Semaver : Ertan semaver ve gerekli odunu getiriyor. Tepsiler : Muhammed getiriyor ve gerekli çatal bıçağı da getiriyor. Çay, şeker bardak kaşık, kürdan : Ben getiriyorum. Peçete havlu : Gerekli olabileceğini düşündüğüm bu tür ihtiyaçları ben getiriyorum. Lavaş : Ertan bir miktar lavaş getiriyor. Ekmek : Kayseri'den yeteri kadar ekmek alacağız. Sucuk, köfte ve salata malzemeleri : Bunları Abdussamed kardeşimiz hazırlatacak, Ertan gelirken alıp gelecek. Niğde gazozu : Ben getiriyorum.. Su: Su satın almayacağız, ben su kabı alacağım yanıma, Erciyesteki çeşmeden dolacağız. Gazoz ve çay dışında meşrubat düşünmüyorum.. Bunlar dışında nelere ihtiyacımız olabilir.. ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 kusura bakmayın arkadaşlar, benim gelmem mümkün değil. sizlere iyi eğlenceler. Muhabbetiniz bol olsun... Abi senin de orada olmanı canı gönülden isterdik ancak vardır bir sebebin... Yine de gelme imkanın doğarsa çekinme abi. İçmelik yahut malzeme-el yıkamalık suya ihtiyacımız olmaz sanırım, orada vardır değil mi? Su işini son anda yazmıştım ben Muhammed 01 Mehmet TURNACIOĞLU (kayseri - 09:00 - kayseri) 02 Mehmet ÖZYÜREK 03 Serkan TOKER 04 Ahmet KİRİŞ 05 Servet AYDIN 06 Ertan ÇABUK 07 Hakan KURT + 1 08 Tolgahan SAĞLAM 09 Serkan TURAN 10 Muhammed ANDI 11 Naci ÖZKAN 12 Mehmet Akif ACER 13 Yaşar DEMİRCİ 14 Semih İZGİ (Sivas Sınırları içerisinde olursam) 15 Yavuz S. BİLGİN 16 Abdussamed ACAR 17 Fatih UZUN 18 Ayhan ONARAN 19 Ümit Harun AKKAYA 20 Şahin TOPALOĞLU 21 Burak ÇINAR 22 Serhan GÜRBÜZOL 23 .... 23 Bahtiyar Kılcı 24 Mustafa ÇAYIR 25 Serdal SOYSAL 26 Umut TÜRKMEN (kendisi teyit ederse iyi olur) Arkadaşlar... Önemli hatırlatma: Yanınızda bulunması gereken zorunlu ekipmanlar : Yedek ayakkabı, yedek çorap, kulaklarınızı kapatabilecek bir şapka, eldiven, soğuğa karşı korunabileceğiniz kalın kıyafetler. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 Ahmet Kiriş'i keşfe göndermiştim... Az önce canlı bağlandık... Görüşleri şu şekilde... En geç 10:30-11:00'de Erciyeste olmalıyız, 15:30 gibi de dönüşe geçmeliyiz... Hava çok güzel, güneşli idi diyor.. Buna göre Buluşma saatimiz 10.. En geç 10:30'da Kayseri'den hareket etmeliyiz.. Buluşma yerinin koordinatlarını ilerleyen günlerde ekleriz.. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 Bir mangalda ben alayımmı? Tüplü değil.Orji mangal Kömür odun ve spreyle alevlenebilen Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 Ahmet Kiriş'i keşfe göndermiştim... Az önce canlı bağlandık... Görüşleri şu şekilde... En geç 10:30-11:00'de Erciyeste olmalıyız, 15:30 gibi de dönüşe geçmeliyiz... Hava çok güzel, güneşli idi diyor.. Buna göre Buluşma saatimiz 10.. En geç 10:30'da Kayseri'den hareket etmeliyiz.. Buluşma yerinin koordinatlarını ilerleyen günlerde ekleriz.. Şunu 11 yapsak YSB ile ben 11 de ancak limandan çıkmış oluruz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 Tamam... Nerede buluşuyoruz.... ? Bir mangalda ben alayımmı? Tüplü değil.Orji mangal Kömür odun ve spreyle alevlenebilen Erciyesin tepesinde, fazla mangal göz çıkarmaz.. Isınırız Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 Arkadaşlar bir problem olmayacağını düşünerek beraberimde çok yakın 2 arkadaşımı getirmek istiyorum mahsuru olmaz sanırım değil mi ? Problem olmuyorsa mod. arkadaşlardan ricam ismimin yanına +2 eklerlerse sevinirim, görüşmek üzere iyi akşamlar herkese........ Yorum bağlantısı
Serkan Turan 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 Arkadaşlar bende küçük tüp ekstradan getiriyorum bide bulabilirsem semaver bulacağım. Hava 5 gibi kararıyor ama 4 den sonra ayaz başlar. Buluşma yerini herkesin gelişine göre belirleriz. Malzeme işi kolay yol üstü marketler var eksikleri çıkmadan tedarik ederiz. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 Beni buradan alabilir misin kardeşim? Geliyorsan seve seve alırım kardeşim. Dönerken Mehmet beyide alırız hatta.. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 Özellikle dışarıdan araçlarıyla gelenler için bulunması kolay ve park sorunu olmayan bir yerde buluşmak daha uygun olur.... Şöyle düşünüyorum Kayseri Doğu girişinde Sivas Cad. yol üstünde 5M Migros, Vatanbilgisayar yada İpeksaray (Beğendik) önü geliyor aklıma başka neresi olabilir ki? Batı girişi de olabilir, yada Direkt Erciyes yolu üzerinde Kartal Kavşağında felan yada Erciyes'e doğru şehri çıkmadan bir yerde olabilir? Bu konuda Kayseri'deki arkadaşlar daha güzel önerilerde bulunabilirler aslında... Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 Buluşma noktası kesinleşirse harita kolay... Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 Serkan, 359. mesajda malzeme dağılımı mevcut. Dediğinde haklısın ama yoldan almaya kalksan illa ki birşeyler unutulur. O yüzden listeyi önceden yapıp aramızda dağılım yapıyoruz biz. Seninle ve Ertan abiyle tanışmayı çok istiyordum. İns. Kısmet olacak abi Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 (düzenlendi) Az kaldı az yaza ne kaldı şurada ondan sonra ver elini tüm toplantı, gösteri yürüyüşü ve organizasyonlar. Bizim içinde yiyip için eğlenin bakem 17 Şubat 2013 tarihinde Hüseyin Yergin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 Hayırlısı Tolgahan. Aramızda çok bir fark yok. Al birini vur ötekine.! Yok yok fark çok abi. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 Bende özellikle Ahmet Kiriş abem ve Muhammed abem ve de Mehmet abem (emmi) ile tanışmak istiyorum Bencede tanismalisin. Çok değerli abiler. Ben Serkan abinin oğlunun sünnetinde tanışmıştım. İyi oldu Ama Mehmet hoca geldiginde de söyledim Muhammed abi ve Ertan abi ile tanışmak istiyorum diye. Kısmet Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 Tayinim çıkırsa evmi alacağız abi oradan bana. İlk olarak Dağlıoğlu Mahallesi'ne götürecem seni. Oradaki performansına göre değerlendirecez artık.! 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 Yok, o kadar da uzun boylu deel. Kıyamayız sana... Ekip otosuyla ana caddeden geç yeter.! Bende dedim Muhammed abim beni düşünüyor Viranşehirde 5 yıl kaldıktan sonra yabancılık çekmeyeyim diye Dağlıoğlu felan diyor sandıydım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Erciyesin tepesinde, fazla mangal göz çıkarmaz.. Isınırız Mesaj alınmıştır... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Kayseri merkezde mi hep birlikte buluşucaz ?? Bu arada 15.30 erken değil mi emmi ? 16.30'da hava henüz aydınlık olur gibime geliyor.. 15:30-16:00 normaldir.. Bundan sonra, kar başlar, tipi yapar, yollar buzlar, fırtına çıkar gerek yok daha fazlasına 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Erciyes Bulvarında buluşmak bana mantıklı geliyor.. 38.710266,35.495989 Buraya gideceğiz.. 38.544289,35.52573 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 İlk olarak Dağlıoğlu Mahallesi'ne götürecem seni. Oradaki performansına göre değerlendirecez artık.! Dağlıoğlu'ndan sonra bir de Hürrüyet mahallesinden bir resmi geçit yaptırsanız nasıl olur ki ? :D Arkadaşlar bir önceki sayfada yazmıştım kimseden de olumsuz bir cevap gelmediğine göre çok yakın 2 arkadaşımıda getiriyorum listeye de +2 olarak ekledim, görüşmek üzere herkese hayırlı günler........ 01 Mehmet TURNACIOĞLU (kayseri - 09:00 - kayseri) 02 Mehmet ÖZYÜREK 03 Serkan TOKER 04 Ahmet KİRİŞ 05 Servet AYDIN 06 Ertan ÇABUK 07 Hakan KURT ( + 1 ) 08 Tolgahan SAĞLAM 09 Serkan TURAN 10 Muhammed ANDI 11 Naci ÖZKAN 12 Mehmet Akif ACER 13 Yaşar DEMİRCİ 14 Semih İZGİ (Sivas Sınırları içerisinde olursam) 15 Yavuz S. BİLGİN 16 Abdussamed ACAR 17 Fatih UZUN 18 Ayhan ONARAN 19 Ümit Harun AKKAYA 20 Şahin TOPALOĞLU 21 Burak ÇINAR 22 Serhan GÜRBÜZOL ( + 2 ) 23 .... 23 Bahtiyar Kılcı 24 Mustafa ÇAYIR 25 Serdal SOYSAL 26 Umut TÜRKMEN (kendisi teyit ederse iyi olur) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 (düzenlendi) Dağlıoğlu'ndan sonra bir de Hürrüyet mahallesinden bir resmi geçit yaptırsanız nasıl olur ki ? :D Arkadaşlar bir önceki sayfada yazmıştım kimseden de olumsuz bir cevap gelmediğine göre çok yakın 2 arkadaşımıda getiriyorum listeye de +2 olarak ekledim, görüşmek üzere herkese hayırlı günler........ 01 Mehmet TURNACIOĞLU (kayseri - 09:00 - kayseri) 02 Mehmet ÖZYÜREK 03 Serkan TOKER 04 Ahmet KİRİŞ 05 Servet AYDIN 06 Ertan ÇABUK 07 Hakan KURT ( + 1 ) 08 Tolgahan SAĞLAM 09 Serkan TURAN 10 Muhammed ANDI 11 Naci ÖZKAN 12 Mehmet Akif ACER 13 Yaşar DEMİRCİ 14 Semih İZGİ (Sivas Sınırları içerisinde olursam) 15 Yavuz S. BİLGİN 16 Abdussamed ACAR 17 Fatih UZUN 18 Ayhan ONARAN 19 Ümit Harun AKKAYA 20 Şahin TOPALOĞLU 21 Burak ÇINAR 22 Serhan GÜRBÜZOL ( + 2 ) 23 .... 23 Bahtiyar Kılcı 24 Mustafa ÇAYIR 25 Serdal SOYSAL 26 Umut TÜRKMEN (kendisi teyit ederse iyi olur) Tolgahan Bunu çoooook Beğendi Sıra Mehmet Kaya'da, Ondan da bi atak bekliyoruz 18 Şubat 2013 tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Tolgahan Bunu çoooook Beğendi Sıra Mehmet Kaya'da, Ondan da bi atak bekliyoruz Allah razı olsun kardeş, sende malzemeleri unutmazsın artık değil mi ? Kendine iyi bak Allah'a emanet ol.... Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Tolgahan Bunu çoooook Beğendi Sıra Mehmet Kaya'da, Ondan da bi atak bekliyoruz Gel serhan abi,gel Ben ümidi kestim Bence sende kes artık Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Allah razı olsun kardeş, sende malzemeleri unutmazsın artık değil mi ? Kendine iyi bak Allah'a emanet ol.... Ne malzemesi abi. Uzaktan malzemeler olmadan verdik işte ayarı Gel serhan abi,gel Ben ümidi kestim Bence sende kes artık Olm Mehmet Kaya'dan bahsediyorsun, bence var ya ne yapar eder, bir yolunu bulur gelir Mehmet Kaya sonuçta bu Yorum bağlantısı
Recommended Posts