İçeriğe Yönlendir

Kayseri Buluşması - 24 Şubat 2013 (Eski Günleri Yad Edelim)

Mehmet Turnacıoğlu

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Ne malzemesi abi. Uzaktan malzemeler olmadan verdik işte ayarı :fiuw:

Niye gızıyon ki laa, :fiuw: dedik ya :D:p Emeğine sağlık kardeşim sağolasın. :bravo:

Yorum bağlantısı

Niye gızıyon ki laa, :fiuw: dedik ya :D:p Emeğine sağlık kardeşim sağolasın. :bravo:

Hani bir laf varya, "Beni eversen gene kızmam" sana abi. :flowers:

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk
(düzenlendi)

Bencede tanismalisin. Çok değerli abiler. Ben Serkan abinin oğlunun sünnetinde tanışmıştım. İyi oldu :)

Ama Mehmet hoca geldiginde de söyledim Muhammed abi ve Ertan abi ile tanışmak istiyorum diye. Kısmet :)

İnşallah Güzel Kardeşim. Nasip olursa tanışacaz :D

Oraların yazına güvenmeyin. Mesajlardan birinde mahsedilmişti. yedek çorap falan alın yanınıza. Hatta bir de naçizane tavsiyem, Kirişlerin Ahmet gibi gönü (derisi) kalın olmayan :D arkadaşlar altlarına tozluk tabir edilen şeylerden giyerlerse çok fazla üşümezler. Erciyesi bilmem ama buralarda son günlerde epey kar yağıdı. Hem yağıyor hem eriyor ama bu gün iyi derecede yağdı ve kaldı. Erciyeste muhtemelen daha fazla vardır.

Konvoy halinde gitmek faydalı olacaktır.

Ekleme: Semih gelirse 2 gelmezse 3 kişilk boş yerim olur muhtemelen. hatta arkayı 3 lersek 4 bileolur.

tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Oraların yazına güvenmeyin. Mesajlardan birinde mahsedilmişti. yedek çorap falan alın yanınıza. Hatta bir de naçizane tavsiyem, Kirişlerin Ahmet gibi gönü (derisi) kalın olmayan :D arkadaşlar altlarına tozluk tabir edilen şeylerden giyerlerse çok fazla üşümezler. Erciyesi bilmem ama buralarda son günlerde epey kar yağıdı. Hem yağıyor hem eriyor ama bu gün iyi derecede yağdı ve kaldı. Erciyeste muhtemelen daha fazla vardır.

Konvoy halinde gitmek faydalı olacaktır.

Ekleme: Semih gelirse 2 gelmezse 3 kişilk boş yerim olur muhtemelen. hatta arkayı 3 lersek 4 bileolur.

big_45153522duc.jpg

Yeni Honda Civic Ön Paçalık.jpg

:p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Biz bu durumda saat 18:00 gibi kesin Kayseri merkezde mi oluyoruz?

Benim dönüş bileti hala rezerve, ona göre alacağım.

19:30 var 23.00 var.

19:30'a al dönüşünü bence..

Yorum bağlantısı

Mehmet abi bizim üstümüze düşen ne var? Hakan yedek olarak sadece mangal getiriyor bi de balata spreyi :p

Başka eksik bişey varsa elimizden geldiği kadar Ankara ekibi olarak yapmaya çalışalım abi?

Yorum bağlantısı

:p da sana :D

kendi ayaklarına takmayacan del mi bunları Kurt um Hakan ım :D

Ben botlarımı giyerim,Sen tozluk ne, onu de bi abi :D

Yorum bağlantısı

"iç don" diyor Hakan, daha doğrusu diyemiyor da demek istiyor. Ertanım Çabuk'um lazımsa sana buradan en has yünlüsünden gönderem, sıcak tut üşütme bedeni. :sandalye:

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Erciyes Bulvarında buluşmak bana mantıklı geliyor.. 38.710266,35.495989

Buraya gideceğiz.. 38.544289,35.52573

Bu koordinatları kaydedlim mi? değişme ihtimali var mı abi?

"iç don" diyor Hakan, daha doğrusu diyemiyor da demek istiyor. Ertanım Çabuk'um lazımsa sana buradan en has yünlüsünden gönderem, sıcak tut üşütme bedeni. :sandalye:

Abi bizim buraların olmazsa olmazıdır onlar. 3 takım var. ama yine de kardeşine hediye amaçlı gönderirsen başım gözüm üstüne :D bedenim XL veya XXL :p

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Yün içlik demek istemiş..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bu koordinatları kaydedlim mi? değişme ihtimali var mı abi?

Abi bizim buraların olmazsa olmazıdır onlar. 3 takım var. ama yine de kardeşine hediye amaçlı gönderirsen başım gözüm üstüne :D bedenim XL veya XXL :p

Sana kurban olsun, renk tercihi alayım? Genelde beyaz olur amma, isteğe göre çiçekli, kalpli vb. modeller de varmış.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Sana kurban olsun, renk tercihi alayım? Genelde beyaz olur amma, isteğe göre çiçekli, kalpli vb. modeller de varmış.

Kırmızı olsun abi :D

Sadece bunlamı gelecen :p

Benim için problem değil de etrafa rahatsızlık veririm :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Kırmızı olsun abi :D

Benim için problem değil de etrafa rahatsızlık veririm :D

Bir de mabadı takviyeli olanlardan varmış, malûm soğuk yerlere oturma riskini düşünmüşler.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Oraların yazına güvenmeyin. Mesajlardan birinde mahsedilmişti. yedek çorap falan alın yanınıza. Hatta bir de naçizane tavsiyem, Kirişlerin Ahmet gibi gönü (derisi) kalın olmayan :D arkadaşlar altlarına tozluk tabir edilen şeylerden giyerlerse çok fazla üşümezler.

Ertan tavsiyelerine uyup şu kıyafetlerden sipariş verdim, cumartesiye kadar gelirse paçaları yaptırıp geliyorum... :D

Eskimo1.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Bir de mabadı takviyeli olanlardan varmış, malûm soğuk yerlere oturma riskini düşünmüşler.

Abi biz soğuk memleket adamıyız. Buralarda yaşa ve taşa :D oturma derler :D

Göz zevki,diyorsun :D

Aynen Hakan ım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Ertan tavsiyelerine uyup şu kıyafetlerden sipariş verdim, cumartesiye kadar gelirse paçaları yaptırıp geliyorum... :D

Güzelmiş bana da sipariş etsene :D

:p :p :p

O kayak takımlarını poz vermek için mi geçirdin ayağına yoksa yuvarlanmadan inebiliyonmu aşağıya :p

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

O kayak takımlarını poz vermek için mi geçirdin ayağına yoksa yuvarlanmadan inebiliyonmu aşağıya :p

Vallahi kaymayı dün öğrendim. 2 kez düştüm. 1 kez de adamın birine çift daldım. Adamın ayaklarının yerden kesildiğini gördüm ve hep beraber gülmeye başladık. İlk defa birine çarpınca herkesin tek bir ağız kahkaha attığı benim gördüğüm tek yer.

Yalnız soruna gelince, 2 saatlik eğitim ile slalom yapmaya başladım. Teleferikle çıkarız tepeye, üzerinden atlar inerim aşağı. :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Şunu 11 yapsak :) YSB ile ben 11 de ancak limandan çıkmış oluruz :)

11 de buluşacak ise 8,30 - 9,00 da malzemeleri almak için şarkışlada olurum kısmetse. Şarkışla merkez de mi malzemeleri alacağım yer?

Vallahi kaymayı dün öğrendim. 2 kez düştüm. 1 kez de adamın birine çift daldım. Adamın ayaklarının yerden kesildiğini gördüm ve hep beraber gülmeye başladık. İlk defa birine çarpınca herkesin tek bir ağız kahkaha attığı benim gördüğüm tek yer.

Yalnız soruna gelince, 2 saatlik eğitim ile slalom yapmaya başladım. Teleferikle çıkarız tepeye, üzerinden atlar inerim aşağı. :D

Yok gardaşım. ben semvaerimin başında çay içerim sağı solu gezerim. öyle depelere çıkıp da kendimi aşağı falan bırakamam. tırsarım, panik atağım azar, psikopata bağlarım :D

Siz kayın ben kenardan sizi alkşılarım. Bir değil iki kere bile atlayabilirsin yani :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Yok arkadaş ben kayaklarla kaymam. :i-ih: .. Binerim arkadaş şamyele, indiririm el frenini ,takarım jatko vitesime, bakarım keyfime.... :biggrin:

Naylonla gelen olursa ön kaputu söker onunlada kayabiliriz...... ;)

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...