Serhan Gürbüzol 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Ne malzemesi abi. Uzaktan malzemeler olmadan verdik işte ayarı Niye gızıyon ki laa, dedik ya Emeğine sağlık kardeşim sağolasın. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Niye gızıyon ki laa, dedik ya Emeğine sağlık kardeşim sağolasın. Hani bir laf varya, "Beni eversen gene kızmam" sana abi. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 (düzenlendi) Bencede tanismalisin. Çok değerli abiler. Ben Serkan abinin oğlunun sünnetinde tanışmıştım. İyi oldu Ama Mehmet hoca geldiginde de söyledim Muhammed abi ve Ertan abi ile tanışmak istiyorum diye. Kısmet İnşallah Güzel Kardeşim. Nasip olursa tanışacaz Oraların yazına güvenmeyin. Mesajlardan birinde mahsedilmişti. yedek çorap falan alın yanınıza. Hatta bir de naçizane tavsiyem, Kirişlerin Ahmet gibi gönü (derisi) kalın olmayan arkadaşlar altlarına tozluk tabir edilen şeylerden giyerlerse çok fazla üşümezler. Erciyesi bilmem ama buralarda son günlerde epey kar yağıdı. Hem yağıyor hem eriyor ama bu gün iyi derecede yağdı ve kaldı. Erciyeste muhtemelen daha fazla vardır. Konvoy halinde gitmek faydalı olacaktır. Ekleme: Semih gelirse 2 gelmezse 3 kişilk boş yerim olur muhtemelen. hatta arkayı 3 lersek 4 bileolur. 18 Şubat 2013 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 İnşallah Güzel Kardeşim. Nasip olursa tanışacaz Oraların yazına güvenmeyin. Mesajlardan birinde mahsedilmişti. yedek çorap falan alın yanınıza. Hatta bir de naçizane tavsiyem, Kirişlerin Ahmet gibi gönü (derisi) kalın olmayan arkadaşlar altlarına tozluk tabir edilen şeylerden giyerlerse çok fazla üşümezler. Erciyesi bilmem ama buralarda son günlerde epey kar yağıdı. Hem yağıyor hem eriyor ama bu gün iyi derecede yağdı ve kaldı. Erciyeste muhtemelen daha fazla vardır. Konvoy halinde gitmek faydalı olacaktır. Ekleme: Semih gelirse 2 gelmezse 3 kişilk boş yerim olur muhtemelen. hatta arkayı 3 lersek 4 bileolur. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 da sana kendi ayaklarına takmayacan del mi bunları Kurt um Hakan ım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Biz bu durumda saat 18:00 gibi kesin Kayseri merkezde mi oluyoruz? Benim dönüş bileti hala rezerve, ona göre alacağım. 19:30 var 23.00 var. 19:30'a al dönüşünü bence.. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Mehmet abi bizim üstümüze düşen ne var? Hakan yedek olarak sadece mangal getiriyor bi de balata spreyi Başka eksik bişey varsa elimizden geldiği kadar Ankara ekibi olarak yapmaya çalışalım abi? Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 da sana kendi ayaklarına takmayacan del mi bunları Kurt um Hakan ım Ben botlarımı giyerim,Sen tozluk ne, onu de bi abi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Ben botlarımı giyerim,Sen tozluk ne, onu de bi abi Resim koyacam da olmayacek iç giyim olduğu için abuk sabuk şeyler çıktı linkini vereyim sen bak. https://www.google.com.tr/search?q=y%C3%BCnl%C3%BC+fanila&hl=tr&client=firefox-a&hs=uWi&tbo=u&rls=org.mozilla:tr:official&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=GOwhUY3GNqbv4QTNm4CoBw&ved=0CEYQsAQ&biw=1366&bih=636 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Ben botlarımı giyerim,Sen tozluk ne, onu de bi abi "iç don" diyor Hakan, daha doğrusu diyemiyor da demek istiyor. Ertanım Çabuk'um lazımsa sana buradan en has yünlüsünden gönderem, sıcak tut üşütme bedeni. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Erciyes Bulvarında buluşmak bana mantıklı geliyor.. 38.710266,35.495989 Buraya gideceğiz.. 38.544289,35.52573 Bu koordinatları kaydedlim mi? değişme ihtimali var mı abi? "iç don" diyor Hakan, daha doğrusu diyemiyor da demek istiyor. Ertanım Çabuk'um lazımsa sana buradan en has yünlüsünden gönderem, sıcak tut üşütme bedeni. Abi bizim buraların olmazsa olmazıdır onlar. 3 takım var. ama yine de kardeşine hediye amaçlı gönderirsen başım gözüm üstüne bedenim XL veya XXL Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Ben botlarımı giyerim,Sen tozluk ne, onu de bi abi Yün içlik demek istemiş.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Bu koordinatları kaydedlim mi? değişme ihtimali var mı abi? Abi bizim buraların olmazsa olmazıdır onlar. 3 takım var. ama yine de kardeşine hediye amaçlı gönderirsen başım gözüm üstüne bedenim XL veya XXL Sana kurban olsun, renk tercihi alayım? Genelde beyaz olur amma, isteğe göre çiçekli, kalpli vb. modeller de varmış. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Resim koyacam da olmayacek iç giyim olduğu için abuk sabuk şeyler çıktı linkini vereyim sen bak. https://www.google.c...iw=1366&bih=636 Sadece bunlamı gelecen Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Sana kurban olsun, renk tercihi alayım? Genelde beyaz olur amma, isteğe göre çiçekli, kalpli vb. modeller de varmış. Kırmızı olsun abi Sadece bunlamı gelecen Benim için problem değil de etrafa rahatsızlık veririm 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Kırmızı olsun abi Benim için problem değil de etrafa rahatsızlık veririm Bir de mabadı takviyeli olanlardan varmış, malûm soğuk yerlere oturma riskini düşünmüşler. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Kırmızı olsun abi Benim için problem değil de etrafa rahatsızlık veririm Göz zevki,diyorsun Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 İnşallah Güzel Kardeşim. Nasip olursa tanışacaz Oraların yazına güvenmeyin. Mesajlardan birinde mahsedilmişti. yedek çorap falan alın yanınıza. Hatta bir de naçizane tavsiyem, Kirişlerin Ahmet gibi gönü (derisi) kalın olmayan arkadaşlar altlarına tozluk tabir edilen şeylerden giyerlerse çok fazla üşümezler. Ertan tavsiyelerine uyup şu kıyafetlerden sipariş verdim, cumartesiye kadar gelirse paçaları yaptırıp geliyorum... 5 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Bir de mabadı takviyeli olanlardan varmış, malûm soğuk yerlere oturma riskini düşünmüşler. Abi biz soğuk memleket adamıyız. Buralarda yaşa ve taşa oturma derler Göz zevki,diyorsun Aynen Hakan ım 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Ertan tavsiyelerine uyup şu kıyafetlerden sipariş verdim, cumartesiye kadar gelirse paçaları yaptırıp geliyorum... Güzelmiş bana da sipariş etsene :p O kayak takımlarını poz vermek için mi geçirdin ayağına yoksa yuvarlanmadan inebiliyonmu aşağıya Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 O kayak takımlarını poz vermek için mi geçirdin ayağına yoksa yuvarlanmadan inebiliyonmu aşağıya Vallahi kaymayı dün öğrendim. 2 kez düştüm. 1 kez de adamın birine çift daldım. Adamın ayaklarının yerden kesildiğini gördüm ve hep beraber gülmeye başladık. İlk defa birine çarpınca herkesin tek bir ağız kahkaha attığı benim gördüğüm tek yer. Yalnız soruna gelince, 2 saatlik eğitim ile slalom yapmaya başladım. Teleferikle çıkarız tepeye, üzerinden atlar inerim aşağı. 4 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Şunu 11 yapsak YSB ile ben 11 de ancak limandan çıkmış oluruz 11 de buluşacak ise 8,30 - 9,00 da malzemeleri almak için şarkışlada olurum kısmetse. Şarkışla merkez de mi malzemeleri alacağım yer? Vallahi kaymayı dün öğrendim. 2 kez düştüm. 1 kez de adamın birine çift daldım. Adamın ayaklarının yerden kesildiğini gördüm ve hep beraber gülmeye başladık. İlk defa birine çarpınca herkesin tek bir ağız kahkaha attığı benim gördüğüm tek yer. Yalnız soruna gelince, 2 saatlik eğitim ile slalom yapmaya başladım. Teleferikle çıkarız tepeye, üzerinden atlar inerim aşağı. Yok gardaşım. ben semvaerimin başında çay içerim sağı solu gezerim. öyle depelere çıkıp da kendimi aşağı falan bırakamam. tırsarım, panik atağım azar, psikopata bağlarım Siz kayın ben kenardan sizi alkşılarım. Bir değil iki kere bile atlayabilirsin yani 3 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Yok arkadaş ben kayaklarla kaymam. .. Binerim arkadaş şamyele, indiririm el frenini ,takarım jatko vitesime, bakarım keyfime.... Naylonla gelen olursa ön kaputu söker onunlada kayabiliriz...... 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts