İçeriğe Yönlendir

Kayseri Buluşması - 24 Şubat 2013 (Eski Günleri Yad Edelim)

Mehmet Turnacıoğlu

Recommended Posts

Ahmet Kiriş

Yok arkadaş ben kayaklarla kaymam. :i-ih: .. Binerim arkadaş şamyele, indiririm el frenini ,takarım jatko vitesime, bakarım keyfime.... :biggrin:

Naylonla gelen olursa ön kaputu söker onunlada kayabiliriz...... ;)

Şambriyel ve kızak ile kayanların hali daha vahim abi, metal frenli kızak iyidir. Plastik frenli alırsanız geçmiş olsun. Fren yok. Tüyoları şimdi vereyim sonra bana dua edersiniz. Yalnız gülmekten ağızlar kapanmayacağı için kaçak riskinden yedek iç çamaşırı filan da getirin. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

11 de buluşacak ise 8,30 - 9,00 da malzemeleri almak için şarkışlada olurum kısmetse. Şarkışla merkez de mi malzemeleri alacağım yer?

11 de buluşacak ise 8,30 - 9,00 da malzemeleri almak için şarkışlada olurum kısmetse. Şarkışla merkez de mi malzemeleri alacağım yer?

Yok gardaşım. ben semvaerimin başında çay içerim sağı solu gezerim. öyle depelere çıkıp da kendimi aşağı falan bırakamam. tırsarım, panik atağım azar, psikopata bağlarım :D

Siz kayın ben kenardan sizi alkşılarım. Bir değil iki kere bile atlayabilirsin yani :D

Gel şunu 09:30 yapalım köfteleri sabahtan tıpışlatayım :) Evet Şarkışla merkezde Acet, Acar Et diye sorduğunda her türlü ulaşırsın, Pazar o saatte soracak biri bulamazsan, Şarkışla ana caddesine (Cumhuriyet Cad.) çık Ziraat Bankası yada İş Bankası görürsen aynı sıra ACET tabelalı mağazayı bul :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu koordinatları kaydedlim mi? değişme ihtimali var mı abi?

Şunu her halukarda kaydet... Buraya gideceğiz.. 38.544289,35.52573

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Yok arkadaş ben kayaklarla kaymam. :i-ih: .. Binerim arkadaş şamyele, indiririm el frenini ,takarım jatko vitesime, bakarım keyfime.... :biggrin:

Naylonla gelen olursa ön kaputu söker onunlada kayabiliriz...... ;)

Adamın biri 4*2 muşamba istemiş :D

tren oluruz :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
(düzenlendi)

İnşallah Güzel Kardeşim. Nasip olursa tanışacaz :D

Oraların yazına güvenmeyin. Mesajlardan birinde mahsedilmişti. yedek çorap falan alın yanınıza. Hatta bir de naçizane tavsiyem, Kirişlerin Ahmet gibi gönü (derisi) kalın olmayan :D arkadaşlar altlarına tozluk tabir edilen şeylerden giyerlerse çok fazla üşümezler. Erciyesi bilmem ama buralarda son günlerde epey kar yağıdı. Hem yağıyor hem eriyor ama bu gün iyi derecede yağdı ve kaldı. Erciyeste muhtemelen daha fazla vardır.

Konvoy halinde gitmek faydalı olacaktır.

Ekleme: Semih gelirse 2 gelmezse 3 kişilk boş yerim olur muhtemelen. hatta arkayı 3 lersek 4 bileolur.

Ben dün Erciyes'teydim. Hava saat 4'e kadar soğuk değil ama sonra soğuyor. Yün içlik giymeden duruluyor. Ama alışkın olmayanların giymesinde fayda var. Yedek ayakkabı, çorap ıslanma ihtimali için alınmalı.

Kaymak için kızaklar var ama en güzeli naylonla kaymaktır. İçine de minder attın mı tadından yenmez. Ancak hıza dikkat etmek gerekir.

dsc0159td.jpg

tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

İnşallah hava güzel olur . Develi tarafından çıkacak olan olursa çok dikkatli olsun.. iyi eğlenceler...

Yorum bağlantısı

01 Mehmet TURNACIOĞLU (kayseri - 09:00 - kayseri)

02 Mehmet ÖZYÜREK

03 Serkan TOKER+1 veya 2

04 Ahmet KİRİŞ

05 Servet AYDIN

06 Ertan ÇABUK

07 Hakan KURT + 1

08 Tolgahan SAĞLAM

09 Serkan TURAN

10 Muhammed ANDI

11 Naci ÖZKAN

12 Mehmet Akif ACER

13 Yaşar DEMİRCİ

14 Semih İZGİ (Sivas Sınırları içerisinde olursam)

15 Yavuz S. BİLGİN

16 Abdussamed ACAR

17 Fatih UZUN

18 Ayhan ONARAN

19 Ümit Harun AKKAYA

20 Şahin TOPALOĞLU

21 Burak ÇINAR

22 Serhan GÜRBÜZOL

23 Mustafa Koçak2

23 Bahtiyar Kılcı

24 Mustafa ÇAYIR

25 Serdal SOYSAL

26 Umut TÜRKMEN (kendisi teyit ederse iyi olur)

Mustafa listede ekli değildi. Onu ekledim. ;) Bir de Serkan abi +1 mi +2 mi, bilemedim?

Yorum bağlantısı

Serkan abi +9 muş.Minibüsle gelecek onlar :p

Yapar mı yapar. Sayın Toker sonuçta bu ne yapacağı belli olmaz ;)

Yorum bağlantısı

GİDECEK ANKARA EKİBİ DİKKAT !

Şimdi biz Ankara ekibi olarak,

1- Serkan Toker +1

2- Hakan +1

3- Tolgahan

4- Ayhan Onaran

5- Burak

6- Bahtiyar

7- Mustafa Koçak

Şimdi toplam 9 kişi görünüyoruz.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/239549-kayseri-bulusmasi-24-subat-2013-eski-gunleri-yad-edelim/page__view__findpost__p__1843695

Yukarıdaki mesaja göre bizim buradan kaçta çıkmamız gerekiyor? ve buluşma işini de bi ayarlayalım derim ben.

Sizin görüşleriniz nedir?

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

BU pozisyonda,Ahmet abi(kiriş) üstümüze düşerse, nasıl bi sonuç olur :D

Don giyip giymediğine bağlı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

GİDECEK ANKARA EKİBİ DİKKAT !

Şimdi biz Ankara ekibi olarak,

1- Serkan Toker +1

2- Hakan +1

3- Tolgahan

4- Ayhan Onaran

5- Burak

6- Bahtiyar

7- Mustafa Koçak

Şimdi toplam 9 kişi görünüyoruz.

http://www.fordclubt...ost__p__1843695

Yukarıdaki mesaja göre bizim buradan kaçta çıkmamız gerekiyor? ve buluşma işini de bi ayarlayalım derim ben.

Sizin görüşleriniz nedir?

Çok geç kalmadan 6-7 gibi düşelim yola..Hatta daha da erken olabilir.Yol şartları belli olmaz geç kalmayalım.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Sabah ayazında donmuş yollar iyi olur değil mi, ayrıca doğuya doğru gideceğimiz için sürücü ve yanında oturan güneşten kör olmuş hiç önemli değil...:D Neleri hesap ediyorum bende ya, epey yaşlandım...

En geç 07:00 de hareket etmiş olmalıyız ki kahvaltı için vakit kalsın... :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Sabah ayazında donmuş yollar iyi olur değil mi, ayrıca doğuya doğru gideceğimiz için sürücü ve yanında oturan güneşten kör olmuş hiç önemli değil... :D Neleri hesap ediyorum bende ya, epey yaşlandım...

En geç 07:00 de hareket etmiş olmalıyız ki kahvaltı için vakit kalsın... :good1:

Güneş olsa keşke :) yolda ki buzları biraz eritir hiç yoktan.Ben kaptana uyarım.

Yorum bağlantısı

Sabah ayazında donmuş yollar iyi olur değil mi, ayrıca doğuya doğru gideceğimiz için sürücü ve yanında oturan güneşten kör olmuş hiç önemli değil... :D Neleri hesap ediyorum bende ya, epey yaşlandım...

Kahvaltıyı nerde yapacaz Sayın yönetici bey :D ?

Varmı bildiğin güzel yerler,yol üstünde ?

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Gel şunu 09:30 yapalım köfteleri sabahtan tıpışlatayım :) Evet Şarkışla merkezde Acet, Acar Et diye sorduğunda her türlü ulaşırsın, Pazar o saatte soracak biri bulamazsan, Şarkışla ana caddesine (Cumhuriyet Cad.) çık Ziraat Bankası yada İş Bankası görürsen aynı sıra ACET tabelalı mağazayı bul :)

Benimiçin nema probleme :D

sabah deyin allah izin verirse namazı müteakip tükanın kapısına dikilirim.

O vakıt 9.30 da şarkışlada olurum allahtan bir manikeder olmassa :D

Şunu her halukarda kaydet... Buraya gideceğiz.. 38.544289,35.52573

Ben ne kaydedecem kaybolursam abi kayboldum derim nasılsa alayınız birden yanıma geleceksiniz :icecream::seytan::D :40adamınbeklediğibiriolanpisadamsmilisi:

Kahvaltıyı nerde yapacaz Sayın yönetici bey :D ?

Varmı bildiğin güzel yerler,yol üstünde ?

Kahvaltıda sucuk yokmuydu? :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Yol üstünde her yer güzel, Elmadağ' ı inince güzel bir yer var, olmadı Kırşehir' e kadar giderim ben...Sende biz kahvaltıyı bitirene kadar ancak gelirsin, ekmek arası peynir falan hazırlarız sen ve senin ekibindekilere...:D

Yorum bağlantısı

Yol üstünde her yer güzel, Elmadağ' ı inince güzel bir yer var, olmadı Kırşehir' e kadar giderim ben...Sende biz kahvaltıyı bitirene kadar ancak gelirsin, ekmek arası peynir falan hazırlarız sen ve senin ekibindekilere... :D

Olur abi,ne diyeyim şimdi bilemedim :D

BEn arkana takılırım artık :p

Gerçi sanırım sana yetişemem,öyle bi yazmışsınki,ben korktum :D

Kahvaltıda sucuk yokmuydu? :)

7de çıksak 11de sucuk? :D

Onun kahvaltı olmaz ertan abi :)

Yorum bağlantısı

Bence de en geç 7 hatta 6.30 iyidir iyi :)

Güneşi falan dert etme. Dert ediyosan da gönüllü sürücü bulunur. Hele ki focus 2,5 Collection'sa :wub:

Güneş olsa keşke :) yolda ki buzları biraz eritir hiç yoktan.Ben kaptana uyarım.

Sen uyarsan bende sana uyarım :p

Bu arada Eskişehir ekibi de bize katılacak diye biliyorum. Biz saati ayarlayalım onlarla da yola buluşur 3 araba gideriz. Olma mı?

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...