Ayhan Onaran 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Önde bıyıklı, arkada Servet Aydın. Hayal gücünü çalıştır biraz. Bıyıklı: Sağdan gidelim Servet, Hem rampa hem viraj esp testi yaparız. Servet: Yok, önce şu tepede bir durup geri kaldıracağım, bakalım önü kalkıyor mu bu meredin. Bıyıklı: Yok len, yavaş git olmm, ağırlık kurtarmaz. Servet: Ya bi dur, deneyecem, kaç beygir bu acaba. Bütün bunları kar motoru yan yatmış,bizimkiler de yere oturmuş halde konuşuyor olsalar gözümde canlandırabilirdim 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Olur abi,ne diyeyim şimdi bilemedim BEn arkana takılırım artık Gerçi sanırım sana yetişemem,öyle bi yazmışsınki,ben korktum 7de çıksak 11de sucuk? Onun kahvaltı olmaz ertan abi Bizi unutmayın la Bence de en geç 7 hatta 6.30 iyidir iyi Güneşi falan dert etme. Dert ediyosan da gönüllü sürücü bulunur. Hele ki focus 2,5 Collection'sa Sen uyarsan bende sana uyarım Bu arada Eskişehir ekibi de bize katılacak diye biliyorum. Biz saati ayarlayalım onlarla da yola buluşur 3 araba gideriz. Olma mı? Ankara ekibinin buluşma saatinden 3 saat daha erken yola çıkmış olmamız gerekmete diye düşünüyorum. Bizi beklemden hareket etmek yok Eskişehirden kimler geliyor? şimdilik üç kişiyiz cumartesi bir kaç arkadaşı veya herkezi kandırabilirsek güzel olur. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Ankara ekibinin buluşma saatinden 3 saat daha erken yola çıkmış olmamız gerekmete diye düşünüyorum. Bizi beklemden hareket etmek yok Tabii ki inş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Servet: Yok, önce şu tepede bir durup geri kaldıracağım, bakalım önü kalkıyor mu bu meredin. Servet: Ya bi dur, deneyecem, kaç beygir bu acaba. Onun arabası durup kalkma özürlü Dursa kalkamaz ki 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Gel demiştim sana dimi Abi müsaitsen gel sende ya, Ankara'da tanışmak nasip olmadı burada olur inşallah.. Çok güzel olurdu Serhan, benim de gözümde tütüyor da başka zamana inşallah. Abi önce pistte kaydık biraz, sonra konser alanının yanında nescafe de oturduk. Kar motoruna zaman kalmadı binemedik. Haftasonu bineriz artık ona da. Necafe'de nasıl oturdun? Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Çok güzel olurdu Serhan, benim de gözümde tütüyor da başka zamana inşallah. Necafe'de nasıl oturdun? Abi gelirsen birlikte otururuz, sen de tecrübe etmiş olursun. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Kar motoru pilli değilse Servet usta binmez, benden söylemesi... Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Abi gelirsen birlikte otururuz, sen de tecrübe etmiş olursun. Sizleri seviyorum, ben ve benim gibi gelemeyenler için de yeyip için eğlenin, Allah muhabbetinizi artırsın. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Olur abi,ne diyeyim şimdi bilemedim BEn arkana takılırım artık Gerçi sanırım sana yetişemem,öyle bi yazmışsınki,ben korktum 7de çıksak 11de sucuk? Onun kahvaltı olmaz ertan abi Bence 7 çok geç beyler gideceğiniz yol 320 km ona göre Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Bence de 7 çok geç.. 4 saatten önce gelmeniz mümkün değil.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Bence de 7 çok geç.. 4 saatten önce gelmeniz mümkün değil.. Kesinlikle en geç 6 da çıkılması lazım 10 da orada olunacaksa. Çünkü toplanıp şehirden çıkmanız zaman alır. Demedi demeyin. Tecrübe ile sabit. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Serkan abi yazsın,o dedi 7 uygundur diye... Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Serkan abi hızıyla siz 12'den önce Kayseri'de olamazsınız. 4'te çıkın bence. Vallaha bana yetişemezsin yazmış Bilmiyorum artık Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Serkan abi hızıyla siz 12'den önce Kayseri'de olamazsınız. 4'te çıkın bence. Tamam o zaman Eskişehir ekibi olarak cigerleri yiyelim hemen yola düşelim 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Maşallah ekip çoğalmış oku oku bitmiyor. Muhemmed abim yoldaki market işini listeden hariç eksik olursa demiştimdi. Yoksa planlı direk çıkarsak daha rahat olur. Bu arada benim araca hiç yolcu çıkmamış kimse yoksa boş araçlarla çıkmak yada araçları doldurup boş kalanları parkta bırakmak daha mantıklıma geldi. Malum kış günü kar buz olma ihtimali var. Tedariksiz araçlar için zor olur kanaatindeyim. Tecrübeli abilerim daha iyi bilir. Bana ne düşüyor bilmiyorum ama elimden geleni yapmayı hazırım. İş yoğunluğumdan kimseyle rahat görüşemiyorum ama akşamları toplu okuma yapıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Okan Niş 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 merhabalar.buluşmadan bahtiyar sayesinde haberim oldu.kendisi kardeşim gibidir.gelecekler listesine benide eklerseniz sevinirim ) Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Serkan abi yazsın,o dedi 7 uygundur diye... Tamam, 6:00 olsun..Siz bilirsiniz, Kayseri' de buluşma saatini beklerken sıkılmayın sonra... 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Bana ne düşüyor bilmiyorum ama elimden geleni yapmayı hazırım. İş yoğunluğumdan kimseyle rahat görüşemiyorum ama akşamları toplu okuma yapıyorum. Allah kabul etsin gardaşım. :gelemeyecegiicingıcıklıkyapanadamsmileysi: 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Tamam, 6:00 olsun..Siz bilirsiniz, Kayseri' de buluşma saatini beklerken sıkılmayın sonra... Ortası 6.30 diyelim mı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Kar motoru pilli değilse Servet usta binmez, benden söylemesi... Şarjlı pil getirsene, birde şerit led, maviş maviş yapalım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Ben bilmem.. Sucuk yerken de kimseyi beklemem 2 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Allah kabul etsin gardaşım. :gelemeyecegiicingıcıklıkyapanadamsmileysi: Amin gardaşım benim.. Keşke sende olsaydın özlediydim valla. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Benimiçin nema probleme sabah deyin allah izin verirse namazı müteakip tükanın kapısına dikilirim. O vakıt 9.30 da şarkışlada olurum allahtan bir manikeder olmassa Ok , 9:30 iyidir, nevaleyi en geç 09:30 da hazır edeceklerini tembihlerim arkadaşlara... Bu arada 354. mesajımda yazdığım gibi arka koltukların biletini yavuz la bana kestin dimi burada sabahtan beridir kar yağmaya devam ediyor, bahar geldi derken tekrar kapandı heryer, kar tipi bişey olursa benim emektar fiestanın lastiklere güvenemiyorum erciyes yolunda 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Mehmet nerelerde.... Mehmet B planımızda sorun var mı kardeşim... ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts