İçeriğe Yönlendir

Kayseri Buluşması - 24 Şubat 2013 (Eski Günleri Yad Edelim)

Mehmet Turnacıoğlu

Recommended Posts

Abdussamed Acar

Bu arada gürsoy nerede yahu? haberi olan var mı? kaybolmuş olmasın ecnebi memleketlerinde :)

Mamak - Kayseri Merkez 290 Km civarında, yolun tamamı duble, mevsim kış ;)

direksiyondakiler yapsın hesabını :)

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

:)

Öyle okuyunca yanlış anlaşılıyo, yok yok Allah'ın izni ile kayseri merkeze her türlü ulaşılır kara kış bile olsa benim kastım erciyes yolunca anormal bir durum olursa B planı ne, ondan haberim yok, mangallar nerede yanıcak yani :) Olaki Ertan'ın sürpriz bi durumu çıkarsa saat başı otobüs var, benim nevaleler konusunda ki B planım bu.. O deil de kar fırtınası çıkıp uçak kayseriye inemeyip geri dönmeyeydi :)))

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

İlk mesajımı okudun sanırım. Sonrasında düzenledim bak, tekrar oku. :)

http://www.fordclubt...ost__p__1845903

Tamam şimdi oldu :)

Kayseri merkezden erciyes 30 km sanırım ??

Yaklaşık o civarda ama parke ve bol virajlı dağ yolu... 30-40 dakikada gidilir sürpriz olmazsa, buluşma mekanı erciyes yolunun başlangıcı zaten...

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Özellikle direksiyon daki arkadaşlar gözünüzü seveyim, dikkatli ve temkinli gelin, kalabalık olucaz kimsenin canını sıkıcak en ufak duruma mahal vermeden güvenli gelin...

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)

Normal sürüş 4.5-5 saat sürer. Havalar soğuk sabah saatlerinde dikkatli gelin zaten. Yolda yol çalışmaları vs. de vardır kesin.

Yani 6'da çıksanız, rahat rahat 11'de Kayseri'de olursunuz.

Ankara Ekibi için diyorum.

Geçenlerde Ankaradan gelirken Kayserinin içine kadar Çalışma yoktu. Normalde 3,5-4 saati göze alsınlar. Ankarada çıkmak buluşmak derken 30-45 dakika rahat geçer.

Kayseri merkezden erciyes 30 km sanırım ??

Mehmet abi koordinatları yazdın da bi foto paylaşsan olmaz mı :) Navi yok bizde :)

O kadar adam var arabanda birinde de mi navigasyon yok. Elinde S3 var arabadakilerde ayfon var. Birinden birinde navi vardır herhalde :D

tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Tamam, 6:00 olsun..Siz bilirsiniz, Kayseri' de buluşma saatini beklerken sıkılmayın sonra... :)

Vallaha,büyük sensin.

Sen ne dersen ona uyarız.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Vallaha,büyük sensin.

HK sen serkan abiye takılma sen 120 sabit stabil git :) Test yapıyorsun. Giderken gittiğin yavaş gidişin dönüşte acısını çıkarırsın :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ankara Ekibi için diyorum.

Geçenlerde Ankaradan gelirken Kayserinin içine kadar Çalışma yoktu. Normalde 3,5-4 saati göze alsınlar. Ankarada çıkmak buluşmak derken 30-45 dakika rahat geçer.

O kadar adam var arabanda birinde de mi navigasyon yok. Elinde S3 var arabadakilerde ayfon var. Birinden birinde navi vardır herhalde :D

Var bende navi.

HK sen serkan abiye takılma sen 120 sabit stabil git :) Test yapıyorsun. Giderken gittiğin yavaş gidişin dönüşte acısını çıkarırsın :D

Serkan abi nasılsa,bende öyle giderim :)

merhabalar.buluşmadan bahtiyar sayesinde haberim oldu.kendisi kardeşim gibidir.gelecekler listesine benide eklerseniz sevinirim :))

Ankara ekibi 10kişimi olacak? 11'mi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

O zaman Serkan abinin aracına Tolgahan binmesin :D

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Özellikle direksiyon daki arkadaşlar gözünüzü seveyim, dikkatli ve temkinli gelin, kalabalık olucaz kimsenin canını sıkıcak en ufak duruma mahal vermeden güvenli gelin...

Vallahi benim araba alışkanlık yaptı, her h.sonu direksiyonu Kayseri-Nevşehir tarafına kırıyoruz. :D :D

Şakası bir yana, kışlık lastiği olmayan (benim gibi), veya kış şartlarında sürüş tecrübesi olmayan arkadaşlar, kendinize bir nebze olsun güvensizlik hissederseniz, lütfen otobüsle veya başka birisinin kullandığı araç ile gelin. Nefsinize yenik düşüp, tecrübe eder giderim diye düşünmeyin.

Bir anlık dikkatsizliğe bakıyor, Şeytan ayrıntıda gizli. Ne üzelim, ne üzülelim. ;)

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Ben bilmem.. Sucuk yerken de kimseyi beklemem :D

Beni de mi beklemeyicin amirim pos bıyıklım :p

Ok , 9:30 iyidir, nevaleyi en geç 09:30 da hazır edeceklerini tembihlerim arkadaşlara...

Bu arada 354. mesajımda yazdığım gibi arka koltukların biletini yavuz la bana kestin dimi :) burada sabahtan beridir kar yağmaya devam ediyor, bahar geldi derken tekrar kapandı heryer, kar tipi bişey olursa benim emektar fiestanın lastiklere güvenemiyorum erciyes yolunda :)

Tamam o halde.

Arka koltuk biletleri sizde, ve bir sıkıntı da yok çok şükür şimdilik.

Yanlız sizi nerden alacam?

Kış bitti derken iki gündür ki hava beni tırsıttı işin açığı. İnşallah o gün bize bir güzellik yapmaz hava....

Yorum bağlantısı

Vallaha,büyük sensin.

+66

Abi sen ne diyorsan o ? Saat konusu sende. Sen şurda şu saatte olalım de biz oraya gelelim.

Serkan abi nasılsa,bende öyle giderim :)

Ankara ekibi 10kişimi olacak? 11'mi?

9'duk 10 olduk herhalde. ;)

O zaman Serkan abinin aracına Tolgahan binmesin :D

O neden ki ? :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

O neden ki ? :D

Eskişehir yolunu sen anlat istersen :D

Serkan abi sen ve ben yemeğe giderken. Sen Serkan abinin arabasındayken :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Eskişehir yolunu sen anlat istersen :D

Anlatayım :p

Eskişehir yolunda ort. 60km hızla giderken, Serkan abiye: "Abi mehmet hocayla sohbet edecek zaman da kalsın" dememle, Serkan abi gaza az bi dokunur. :p

Hepsi bu kadarmıydı :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Anlatayım :p

Eskişehir yolunda ort. 60km hızla giderken, Serkan abiye: "Abi mehmet hocayla sohbet edecek zaman da kalsın" dememle, Serkan abi gaza az bi dokunur. :p

Hepsi bu kadarmıydı :D

Hıhı ben en son kadrana baktığımda yetişmek için 160 gördüm :D Makas atıyordum :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu
(düzenlendi)

Abooo 27 sayfa olmuş len......:) ( Aypad de yıkılan adam smayılı bulamayan adam smayılı...)

Hıhı ben en son kadrana baktığımda yetişmek için 160 gördüm :D Makas atıyordum :D

Kime makas atıyordun, allah muhafaza , sendemi bürütüs

tarihinde Şahin Topaloğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Oysaki herşey senin içindi :flowers:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abooo 27 sayfa olmuş len...... :) ( Aypad de yıkılan adam smayılı bulamayan adam smayılı...)

Kime makas atıyordun, allah muhafaza gözüne falan girer len... :)

Kendime değil Serkan abilere. Ne yapım gözüne mukayet olsunlar :D

Oysaki herşey senin içindi :flowers:

Eyvallah canım eyvallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Tamam, sağ salim gelip dönmek nasip olsun hepimize... :good1::bravo:

Şarjlı pil getirsene, birde şerit led, maviş maviş yapalım :)

Geceye kalalım, Erciyes' i aydınlatalım...:D

Ben bilmem.. Sucuk yerken de kimseyi beklemem :D

Sen bilirsin, bende biftekleri yerken seni beklemem...:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Valla Mecidiyeköy'den alsan çok makbule geçer de, uzak kaçarsa uçakla Kayseri'ye kadar geliriz. :D

Benim için nema probleme ama sucuklar ve nevaleler kendinden geçerse karışmam :p

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...