İçeriğe Yönlendir

Kayseri Buluşması - 24 Şubat 2013 (Eski Günleri Yad Edelim)

Mehmet Turnacıoğlu

Recommended Posts

Ali Eren

Boşverin gitmeyin. Havanın ne olacağı belli değil. Oturun sıcacık evinizde. :) Gitmeyin gitmeyin, cık cık , ı ııh gitmeyin. Sucuk mangal falanda yemeyin. :seytan: Buz gibi havada, karda kışta, dağın başında. Ne gerek var canım :)

Aynen katılıyorum. :good1:

Toplantı eşlimi değilmi :blush:

:i-ih:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Biz ailecek gidiyoruz, hava iyi olursa çocuklar da geliyor.. Kötü olursa Kayseride kalacaklar..

Naylon ile kamelyanın etrafını kapatıp, sıcacık bir ortam oluşturmayı deneyeceğim arkadaşlar...

Örnek kamelyalar..

img3195k.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Biz ailecek gidiyoruz, hava iyi olursa çocuklar da geliyor.. Kötü olursa Kayseride kalacaklar..

Naylon ile kamelyanın etrafını kapatıp, sıcacık bir ortam oluşturmayı deneyeceğim arkadaşlar...

Örnek kamelyalar..

Şöyle hava olsa ne güzel olur, ama bu kadar güneş için pek umutlu değilim işin açığı :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hava kapalı görünüyor... Nasip, çıktık artık yola :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Sende gel bahtiyar arabayla :D konvoy yapalım :p

4 araba mı olduk şimdi :) aynalara havlu da bağlayacakmıyız?

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Biz gelmeden hareket yok size :) sıcak çay içilebilen bir buluşma noktası ayarlayında beklerken üşümeyin arkadaşlar :)

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal
(düzenlendi)

Sizin buluşma saatinizden 2 saat önce çıkmayı planlıyoruz, sizinki bir kesinleşsin bizimki de belli olacak sanırım :)

tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Bizde öyle yapacağız :)

Şaka bir yana 3 önce düşünüyoruz büyük ihtimalle 03:00 gibi hareket etmiş oluruz.

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Hanıma diyorum botlarımı ve polar içliğimi de koyalım çantaya o da dedi ki Adana ya bot la içlikle mi gideceksin. :biggrin:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Tüplü mangal arıza yapmış, tüpsüz mangallarla idare edeceğiz arkadaşlar.. Bu durumda bir mangal daha lazım olacak bize..

Bir de, En az 2 metre eninde, 10 metre kadar naylon lazım... Çadır kurmak için.. :)

Benim mangalda vardı.Bu durumda balata spreyi sayısını arttıyorum Daha çabuk alevlemek için :D

Tampon naylonları var,Ama dediğin kadar çıkarmı bakayım bugün...

Olmadı bi kaç tampon sipariş çekeyim stoğa,Bi kaç tanede ön panel :D Onlardada oluyo naylon :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Arkadaşlar, Ankara çıkış planı cumartesi netlik kazanır...Benim arabayla veya Hakan' ın arabayla olmadı Burak' ın arabayla gidecekler koordine olur sabah ortak güvenli bir noktada buluşur, yola çıkarız...Ben benimle geleceklere bizim orayı tavsiye ederim, park alanı müsait...Ortam güvenli, ha derseniz Telekom önünde buluşalım Siteler civarına arabaları bırakırız, ona da bir şey demem...

Ben senin evin oraya gelirim..Orası iyi :)

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

4 araba mı olduk şimdi :) aynalara havlu da bağlayacakmıyız?

O sen ne diyorsun. Son ses Angara havası dinleyerek yaldır yaldır gideceğiz :D

Yorum bağlantısı

Tüplü mangal arıza yapmış, tüpsüz mangallarla idare edeceğiz arkadaşlar.. Bu durumda bir mangal daha lazım olacak bize..

Bir de, En az 2 metre eninde, 10 metre kadar naylon lazım... Çadır kurmak için.. :)

Teh.!! Ben biliyordum zaten o mangalın iş görmeyeceğini. Arıza kodu ne acep? Belki çözerdik. :crazy:

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Kayseri'den ilk hava durumu

Burda yine kar yağıyor tipi ile. Muhtemelen Cumartesi ve pazar da yağacağı söyleniyor. Daha dikkatli olalım yanımıza ona göre malzeme alalım, depoları dolduralım :D

Valla dünden beri aynı korku bende de yok değil de bugün eridi sayılır çok şükür, Biz Yavuz ile birlikte saat 11 gibi Kayseri Havalimanına ineceğiz, benim araba Havalimanı otoparkında olacak, artık benim arabayı bırakabileceğim bir yerden olabilir... Yahut yaklaşık aynı saatlere denk geliyor direkt bizi limandanda alabilirsin zahmet olmazsa :) Aslında buluşma yerine direk geçicem ama orada arabayı bırakabileceğim bir yer gelmiyo aklıma..

Tamam sizi havalimanından alırım ben.

Murat Dere, stayla :biggrin:

Var bu Muğla da bir keramet :D

Hava kapalı görünüyor... Nasip, çıktık artık yola :)

Yağacak ta sanırım. B planı devredemi hala yoksa kendi kendini imha mı etti abi? :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Burda yine kar yağıyor tipi ile. Muhtemelen Cumartesi ve pazar da yağacağı söyleniyor. Daha dikkatli olalım yanımıza ona göre malzeme alalım, depoları dolduralım :D

Ne şanslısınız, bu işin tadı karda çıkar kardeşim. Hayatınız boyunca unutamayacağınız güzellikte bir kış pikniği diliyorum.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Bugün biletimi ayırttım, cuma gece Adana ya hareket, :ohooh:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bugün biletimi ayırttım, cuma gece Adana ya hareket, :ohooh:

Abi hayırlı yolcukluklar :( Bol eğlenceler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Serkan abi kaç gibi çıkarız Ankaradan. Bir fikrin varmı? Eskişehir ekibi de ona göre kendini ayarlayacak sanırım ?

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

30 X 50 civarı bir mangalım var atayım onuda arabanın arkasına ne olur ne olmaz. :good1: Bir de şu ucuzculardan leğen alalımda kayarken lazım olur kayak mayak bizi bozar kardeşim, Mazallah kol kanat kırıp gelmiyelim oralardan :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Serkan abi kaç gibi çıkarız Ankaradan. Bir fikrin varmı? Eskişehir ekibi de ona göre kendini ayarlayacak sanırım ?

Sabah en geç 6:30 uygun, Eskişehir ekibini beklemek için Samsun yolunda bir yer buluruz...Biz 6:00 da bir araya gelelim, eğer onlarda 6:30 a kadar yanımıza gelebilirlerse çok güzel olur...Benim ufak yolcu gelecek büyük ihtimalle...Ayhan, sen, ben, Doğukan, Arda olacağız...Çocuklar arkada psp ile oynarken biz yolumuza bakarız...:)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Sabah en geç 6:30 uygun, Eskişehir ekibini beklemek için Samsun yolunda bir yer buluruz...Biz 6:00 da bir araya gelelim, eğer onlarda 6:30 a kadar yanımıza gelebilirlerse çok güzel olur...Benim ufak yolcu gelecek büyük ihtimalle...Ayhan, sen, ben, Doğukan, Arda olacağız...Çocuklar arkada psp ile oynarken biz yolumuza bakarız...:)

Anlaşıldı patron ;)

Serdal durum komuta Eskişehir ekibi olarak ayarlamayı yapalım, haberlesim ;)

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Sinyal alınmıştır en geç 06:30 da Samsun yolunda sizin yanınızda oluruz. Çevre yolu oluyor demi çok şeritli otoban gibi olan :)

Anlaşıldı patron ;)

Serdal durum komuta Eskişehir ekibi olarak ayarlamayı yapalım, haberlesim ;)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Hakan hangi yönden gelecek, Burak hangi yönden gelecek ? Eğer onlar içinde uygunsa Mamak otoyol bağlantısı civarında buluşabiliriz...Eskişehir' den gelen arkadaşlar Siteler / Aydınlıkevler tarafında değil de çevre yolundan gelmeyi tercih ederler...Trafik olmayacağı için o saatte karar onların..:)

Ben yazabilene kadar Serdal yazmış zaten...:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hakan hangi yönden gelecek, Burak hangi yönden gelecek ? Eğer onlar içinde uygunsa Mamak otoyol bağlantısı civarında buluşabiliriz...Eskişehir' den gelen arkadaşlar Siteler / Aydınlıkevler tarafında değil de çevre yolundan gelmeyi tercih ederler...Trafik olmayacağı için o saatte karar onların.. :)

Ben yazabilene kadar Serdal yazmış zaten... :)

Benim ev aslında mamağa yakında,tolgayla hakanı alacam :)

Yani mamak tarafından,eryamana,eryamandan bi daha mamağa gelecem :D:D:D:D:D:D:D

Farketmez nerde istersen buluşuruz serkan abi...

Mustafa koçaktan haber bekliyorum,bi o kaldı kesinleştirecek olan.

Benim araba ; BEn,Hakan abi,Tolgahan,Mustafa(haber bekleniyor)

Eryaman tarafından gelen yok sanırım,VArsa hakanla tolgayı alabilirlerdi :D

En azından mamağa kadar :p

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...