Akan Belen 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Hadi len, Honda'dan bahsediyoruz Tamam işte bende onu diyorum zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 325 ? benim niye daha az ? Seninki de 325, fesatlık düşünme hemen Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Muhammed iyi geceler, siz uçaklamı gidiyorsunuz arabaylamı, bizde Sadıkla düşünüyoruz da bir soralım dedim ? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Abi arabayla gideriz biz. Uçak ters olur biraz. Kalktığımızla indiğimiz bir olursa, düşüyoz zannederiz Allah korusun.! Ama nasıl gideriz, ne ile gideriz henüz bir netlik yok. Vakit var daha İnşaallah... Anladım yarın bir görüşme yapalım o zaman Ahmet'le, ayarlamaya çalışalım bir an önceki listeye ismimizi yazdıralım. Evet uçak biraz ters oluyor haklısın Yorum bağlantısı
Mehmet Akif Acer 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Ben ilk defa katılacağım heyecanlıyım Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Beni Ahmet Kiriş mi alıyor şimdi? Tam anlayamadım da. Yol üstü falan demişsiniz. 3 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Bilirim abi bilirim. Hayırlısı Allah'tan. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 (düzenlendi) Vay bee, gardaşıma bak 10 numaraya yazmış beni. Hagi gibim, Alex gibim; 10 numara.! İyi de gardaşım ben yedek pilot deel miyim, 12 ve üstü olmam gerekmiyor mu benim? O deel, bende de gatlanır mangal var bi dene hee. Heç gullanmadım ama... Mesafe kısa, yedek lazım deel, sen gardaş olarak gel beraber giderik. Ahmet Kiriş araç durumu; Ahmet Kiriş (Pilotaj) Muhammed Andı (Demirbaş) Servet Aydın [The Gottik Man(Birşey dersen babamı ararım )] Direksiyona elini sürebilir, ama sadece o kadar, aracı sürebilir dimedim İsterse parçalar o başka mevzuu. Şahin Topaloğlu (Arzu ablamdan muvafakatname getirebilirse, araca alacağım. Yoksa gelmesin zatiii Arzu abla saygılar. ) Y.S.B (The man, until donkey If he will be able to keep its promise always he has place at trunk of mondeo. ) 9 Şubat 2013 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Hale ...ayın 23 ünde Kayseriye gidebilirmiyim...??? Ni ye ki ??? Bizim çocuklar toplanıyormuş... Hangi bizim çocuklar...??? Ford klup ...canım... Söyle Mehmet özyüreğe silsn seni üyelikten...!!! Niye kiiiii??? Seni yoldan çıkarıyorlar... Az önce masada olan konuşma....yaktınız lan beni.... :D 8 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Hale ...ayın 23 ünde Kayseriye gidebilirmiyim...??? Ni ye ki ??? Bizim çocuklar toplanıyormuş... Hangi bizim çocuklar...??? Ford klup ...canım... Söyle Mehmet özyüreğe silsn seni üyelikten...!!! Niye kiiiii??? Seni yoldan çıkarıyorlar... Az önce masada olan konuşma....yaktınız lan beni.... :D Bekarlığı seviyorum ben yaaa Anladım yarın bir görüşme yapalım o zaman Ahmet'le, ayarlamaya çalışalım bir an önceki listeye ismimizi yazdıralım. Evet uçak biraz ters oluyor haklısın Serhan Abi kuvvetle muhtemel arka arkaya en az 2 araç gideceğiz. Gün yaklaşınca tekrar istişare ederiz. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Masaya yumruğu vurup, kaşlarını çatacaksın. Yükses ses ile bağırıp, gidiyorum uleyynn diyeceksin. Bizde küllerini Karadeniz'e serpeceğiz 7 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Bilirim abi bilirim. Hayırlısı Allah'tan. Kekik de hazır hacıııııı Masaya yumruğu vurup, kaşlarını çatacaksın. Yükses ses ile bağırıp, gidiyorum uleyynn diyeceksin. Bizde küllerini Karadeniz'e serpeceğiz Külü neyin de kalmaz. Külünü de yakar yengemiz. :odunatıpateşharlayansmile: 4 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Hale ...ayın 23 ünde Kayseriye gidebilirmiyim...??? Ni ye ki ??? Bizim çocuklar toplanıyormuş... Hangi bizim çocuklar...??? Ford klup ...canım... Söyle Mehmet özyüreğe silsn seni üyelikten...!!! Niye kiiiii??? Seni yoldan çıkarıyorlar... Az önce masada olan konuşma....yaktınız lan beni.... :D Abi 23 demişsin ya o yüzden izin çıkmamış.Sen 24 ü olduğunu söyle kesin izin çıkar 2 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Külü neyin de kalmaz. Külünü de yakar yengemiz. :odunatıpateşharlayansmile: Dönüştürür beni demi...doğaya falan salar... Abi 23 demişsin ya o yüzden izin çıkmamış.Sen 24 ü olduğunu söyle kesin izin çıkar :D Bir günde yol istedim... 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Adana dan gidecek baska arac olur mu acaba? Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Adana dan gidecek baska arac olur mu acaba? Sen gel bulunur. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 bir an önce evlen çoluğa çocuğa karış, yalnızlık Allah'a mahsus. gelelim ikinci konuya, taaa Adana'dan Kayseri'ye arka arka mı gideceksiniz? nasıl olacak o iş? Motor iflas etmediği sürece bana göre oluru var. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Servet Abi'nin aracı sürebilmesi için arka koltukta bir Kemal Korkmaz olması lazım. Yoksa zevki olmuyor.! Benim Servet Abi'ye bir sürprizim olacak zaten, siz o ara sandalyelere koltuklara sıkı tutunun yeter. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Sen gel bulunur. Bakalim kismet diyelim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Hale ...ayın 23 ünde Kayseriye gidebilirmiyim...??? Ni ye ki ??? Bizim çocuklar toplanıyormuş... Hangi bizim çocuklar...??? Ford klup ...canım... Söyle Mehmet özyüreğe silsn seni üyelikten...!!! Niye kiiiii??? Seni yoldan çıkarıyorlar... Az önce masada olan konuşma....yaktınız lan beni.... :D Abi sende başka bir isimle üye olursun Masaya yumruğu vurup, kaşlarını çatacaksın. Yükses ses ile bağırıp, gidiyorum uleyynn diyeceksin. Bizde küllerini Karadeniz'e serpeceğiz Sonra artık ne vaad eder bilmiyorum. Kredi kartını mı verir ne yapar 2 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Noldu burada ya sınav yoğunluğu yüzünden giremiyorum bi bakıp çıkayım dedim Serkan abi hala aynı fikirdeyse bizde varız ins Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Servet Abi'nin aracı sürebilmesi için arka koltukta bir Kemal Korkmaz olması lazım. Yoksa zevki olmuyor.! Katılacağım kesin değil eğer ki gelir isem kendi aracımla gelirim dualarim sizinle ama.... 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Mesafe kısa, yedek lazım deel, sen gardaş olarak gel beraber giderik. Ahmet Kiriş araç durumu; Ahmet Kiriş (Pilotaj) Muhammed Andı (Demirbaş) Servet Aydın [The Gottik Man(Birşey dersen babamı ararım )] Direksiyona elini sürebilir, ama sadece o kadar, aracı sürebilir dimedim İsterse parçalar o başka mevzuu. Şahin Topaloğlu (Arzu ablamdan muvafakatname getirebilirse, araca alacağım. Yoksa gelmesin zatiii Arzu abla saygılar. ) Y.S.B (The man, until donkey If he will be able to keep its promise always he has place at trunk of mondeo. ) Lem çaktırmadan giydirmişsin lafı.... Kafamı bozmayın listeye benide yazın lem..... Benim Servet Abi'ye bir sürprizim olacak zaten, siz o ara sandalyelere koltuklara sıkı tutunun yeter. :seytan: Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Nasıl birşey istiyorsun söyle ki, yardımcı olayım. Bunu yap abi Kız olsam hani 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts