Çağlar Bayur 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 sanırım 17:00 de şarj etmişsin telefonunu, foto fake, zira güneş gözlüksüz çıkmam havuz başına Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 Çok hoşuma gitti hocam, senin yüzünden Çağlar Abi'nin cep rehberindeki ismini Çağlar Bayur yerine Çağlar Ciciş olarak değiştirdim Bir de geçen yaz Bodrumda harbi cicişlerle çektirdiği plaj resmini kişi resmi yaptım süper oldu.... Ali, süper olmuş ya. Aslında herkes aynı şeyi yapmalı. sanırım 17:00 de şarj etmişsin telefonunu, foto fake, zira güneş gözlüksüz çıkmam havuz başına Hade lenn! Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 Ali, süper olmuş ya. Aslında herkes aynı şeyi yapmalı. tamam senin de fotonu çekerdik ama ağaç arkasına saklanmıştın janimm 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 sanırım 17:00 de şarj etmişsin telefonunu Yok sabah saat 10.00 da aldım şarjdam, 3G kapalı olunca sıkıntı yok 1,5 gün gidiyor, JB sayesinde 3G açmak 1 milisaniye foto fake, zira güneş gözlüksüz çıkmam havuz başına Kızlar o "güzel gözlerin de çıksın kamerada hayatım" diyince çıkarmışsın, ama gözlüklü halinde var yani sıkıntı yok gerçek fotoğraf. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 JB ? alkollü olarak araba sürmeyelim ama koltukta oturabiliriz tabii, ben Yaya Conni taraftarıyım ama Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 (düzenlendi) Ali, süper olmuş ya. Aslında herkes aynı şeyi yapmalı. Herkes "Ciciş Çağlar" yazsın 3333 yollasın Çağlar Abi'nin plaj halleri konulu resim cep telefonlarına duvar kağıdı olsun. Ben Turkcell ve Vodafone a teklif götürüyorum operatörler de desteklesin bu kampanyayı JB ? alkollü olarak araba sürmeyelim ama koltukta oturabiliriz tabii, ben Yaya Conni taraftarıyım ama Çağlar Ciciş Abi, JailBreak, kaç hapisten kurtul demek. Alkol almam ben bu korsan iOS, Saurik yaz gugıl'a. 24 Mart 2013 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 iletişim için, kopya/hack/huk yapmak zorunda kalmak, zor durum, alkol alsan daha iyiydi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts