Berk Hüseyinoğlu 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Araci alinca kapak contasi yag filitresi volant kayisi motor yagi direksiyon power i degisti fakat normalde biseyi olmayan arac simdi surekli ayagimi gazdab alinca stop ediyor bujilerden suphelenip buzi ve kablolati degistirdim yine ayni Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun sorun nedir?tesekkurler yazdim elimden geldigince Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun sorun nedir?tesekkurler yazdim elimden geldigince Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun sorun nedir?tesekkurler yazdim elimden geldigince Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun sorun nedir?tesekkurler yazdim elimden geldigince Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun sorun nedir?tesekkurler yazdim elimden geldigince Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun sorun nedir?tesekkurler yazdim elimden geldigince Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun sorun nedir?tesekkurler yazdim elimden geldigince Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun sorun nedir?tesekkurler yazdim elimden geldigince Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun sorun nedir?tesekkurler yazdim elimden geldigince Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun sorun nedir?tesekkurler yazdim elimden geldigince Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun sorun nedir?tesekkurler yazdim elimden geldigince Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun sorun nedir?tesekkurler yazdim elimden geldigince Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun sorun nedir?tesekkurler yazdim elimden geldigince Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun sorun nedir?tesekkurler yazdim elimden geldigince Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun sorun nedir?tesekkurler yazdim elimden geldigince Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Benzinde de yapıyor mu peki aynısını? Yorum bağlantısı
Berk Hüseyinoğlu 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Yapiyor fakat o kadar cok degil siklik derecesi gazda fazla Yorum bağlantısı
Berk Hüseyinoğlu 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Bunu nerden netlestirebiliriz ankarada iyi bir usta varmidir Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Öner oto Tuncay bey. Gidip de memnun kalmayan görmedim. Forumdan giden herkes de tavsiye eder. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/225360-servis-ve-usta-%C3%B6nerileriniz-ankara/page-27#entry2664848 Yorum bağlantısı
Berk Hüseyinoğlu 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Cok sagol koray bey kesin ugruycam tesekkurler Yorum bağlantısı
Berk Hüseyinoğlu 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Tesekkurler koray bey slaz once araci tekrar denedim benzinde titreme yapiyo rolandide cok ufak bi inis var topluyo kendini gaz dan kaynakli olabilir tuncay beyle hallederiz umarim cok sagolun tekrar 1 Yorum bağlantısı
Murat TAŞ 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Merhabalar, pazartesi sabahı başlayan rolantide dalgalanma bazen super ama bazen nefret ettiren durmaya çalışması bugün itibariyle inşallah bitmiştir. çünkü orjinal üretim yapan era marka rolanti valfini alarak taktım ve adaptasyonunu yaptırdım. yolda giderken boşa attığımda devir 3000 lerde gezdi . sanırım adapte yapmaya çalışıyor. durduğumda 750/1000 dd arasında çalışıyor. bir kaç deneme yaptım herhangi bir problem olmadı. bir kaç gün içerisinde kendini belli edecek . ama bütün rolantiyi etkileyen durumlar gözden geçirildi. aracım 150 k ve orjinal rolanti valfi değişti. bence iyi dayandı. Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 (düzenlendi) Merhabalar, pazartesi sabahı başlayan rolantide dalgalanma bazen super ama bazen nefret ettiren durmaya çalışması bugün itibariyle inşallah bitmiştir. çünkü orjinal üretim yapan era marka rolanti valfini alarak taktım ve adaptasyonunu yaptırdım. yolda giderken boşa attığımda devir 3000 lerde gezdi . sanırım adapte yapmaya çalışıyor. durduğumda 750/1000 dd arasında çalışıyor. bir kaç deneme yaptım herhangi bir problem olmadı. bir kaç gün içerisinde kendini belli edecek . ama bütün rolantiyi etkileyen durumlar gözden geçirildi. aracım 150 k ve orjinal rolanti valfi değişti. bence iyi dayandı. Moralinizi bozmak gibi olmasın ama boşa aldığınızda devir 3000 civarı ise aracınıza uyumlu bir rolanti valfi takılmamış yada başka bir sıkıntınız daha var. Parçalar tip ve yapı olarak benzerlik gösterebiliyor. Parçaların çalışma karakteristikleri farklı olduğu için düzgün çalışmıyor.. işlemi yaptırdığınız servis yada yedek parçacı ile tekrar görüşmenizi öneririm. 6 Mayıs 2015 tarihinde Cem Yilmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat TAŞ 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Moralinizi bozmak gibi olmasın ama boşa aldığınızda devir 3000 civarı ise aracınıza uyumlu bir rolanti valfi takılmamış yada başka bir sıkıntınız daha var. Parçalar tip ve yapı olarak benzerlik gösterebiliyor. Parçaların çalışma karakteristikleri farklı olduğu için düzgün çalışmıyor.. işlemi yaptırdığınız servis yada yedek parçacı ile tekrar görüşmenizi öneririm. yok moralim bozulmaz ama ben anlatmak istediğimi anlatamadım sizde yanlış anladınız . adaptasyon sırasında ford araçlar değişik sürüş şekillleri sergileyebilir. belli bir km sonra zaten parçada ya da araçta arıza var ise problem devam edecek ama ilk izlenimlerim sıkıntı yok. zaten bende rolanti valfi temizlene temzilene yeter artık dedi.ömrü bitti yenisini aldım . Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 (düzenlendi) yok moralim bozulmaz ama ben anlatmak istediğimi anlatamadım sizde yanlış anladınız . adaptasyon sırasında ford araçlar değişik sürüş şekillleri sergileyebilir. belli bir km sonra zaten parçada ya da araçta arıza var ise problem devam edecek ama ilk izlenimlerim sıkıntı yok. zaten bende rolanti valfi temizlene temzilene yeter artık dedi.ömrü bitti yenisini aldım . Umarım yakın zamanda herşey gönlünüzce olur.. yinede işlemi yapan servisle yada yedek parçacıyla görüşmenizi öneririm. araç düzgün çalışmadan servisten çıkıyor olmak yapılan hataları da kabullenmek anlamına gelir.. Ufak bir formul ile ifade etmek gerekirse.. doğru parca + doğru servis = sıkıntısız işlem. net sonuç. uygun olmayan parça + yetersiz servis = bu modeller böyle.. 6 Mayıs 2015 tarihinde Cem Yilmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat TAŞ 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 (düzenlendi) her zaman yaptığım sistem o zaten orijinal parça kullanmak ve sorun olduğunda araştırma yaparak neler yapılmış hangi parça ya da nerelere bakılması gerekli.Ben aracımı tanıyorum. lpg kalibrasyonunu kendim yapıyorum. buraya da ne yaptığımı yazmamın sebebi başka problemi olanlarda bakarak fikir alarak yapsınlar. bu modeller böyle kelimesini kabul etmiyorum. lpg ayarını kendi yapmama başlamamın sebebi de lpg ustaları sen kullan bak bakalım. yine bakarız. böyle şeyleri kabul etmiyorum .gittiğim ustada biliyor zaten benim nasıl biri olduğumu. onun için yaptırdığım işlemde neyin yapıldığını ve neden yapıldığını bilerek yaptırıyorum. parçayı herkes den almam . orjinal yada montaj ürünü yapan firmanın malını kullanırım. kutuda illede otosan yazmak zorunda değil. bugün aldığım parçanın mudali 90 tl ye de var 315 tl yede var. ama otosan kutusu içindeki malı kim yapıyor ona bakarım .ben rolanti valfine 195 tl verdim. gittim montaj ürünü yapan firmanın kini buldum aldım bir de 1 yıl garanti verdiler. demek istediğim malı kimden ve hangi marka aldığımı ve ustanın nasıl yaptığını bilerek hareket ediyorum. yinede uyardığınız için teşekkür ederim. 6 Mayıs 2015 tarihinde Murat TAŞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 her zaman yaptığım sistem o zaten orijinal parça kullanmak ve sorun olduğunda araştırma yaparak neler yapılmış hangi parça ya da nerelere bakılması gerekli.Ben aracımı tanıyorum. lpg kalibrasyonunu kendim yapıyorum. buraya da ne yaptığımı yazmamın sebebi başka problemi olanlarda bakarak fikir alarak yapsınlar. bu modeller böyle kelimesini kabul etmiyorum. lpg ayarını kendi yapmama başlamamın sebebi de lpg ustaları sen kullan bak bakalım. yine bakarız. böyle şeyleri kabul etmiyorum .gittiğim ustada biliyor zaten benim nasıl biri olduğumu. onun için yaptırdığım işlemde neyin yapıldığını ve neden yapıldığını bilerek yaptırıyorum. parçayı herkes den almam . orjinal yada montaj ürünü yapan firmanın malını kullanırım. kutuda illede otosan yazmak zorunda değil. bugün aldığım parçanın mudali 90 tl ye de var 315 tl yede var. ama otosan kutusu içindeki malı kim yapıyor ona bakarım .ben rolanti valfine 195 tl verdim. gittim montaj ürünü yapan firmanın kini buldum aldım bir de 1 yıl garanti verdiler. demek istediğim malı kimden ve hangi marka aldığımı ve ustanın nasıl yaptığını bilerek hareket ediyorum. yinede uyardığınız için teşekkür ederim.Satin aldığınız rolanti valfinin markası ve üreticisi nedir? Yorum bağlantısı
Murat TAŞ 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Satin aldığınız rolanti valfinin markası ve üreticisi nedir? era marka .ford yazısı ve soket yerinin oradaki seri numarası kazınmış durumda. aynı ürünün yazıları kazınmamış olanı ford ya da otosan kutusunda 250-315 tl arasında satılıyor. era marka montaj ürünü yapan firma bu arada bilginiz olsun. bu konuda bir çok kişi bana olur mu öyle şey diyebilir . evet olur bal gibide olur. nasıl mı ben 2006 senesinde tofaş-reno yedek parça işinde çalışırken orjinal kutu içinde çıkan ürün ile tedarikçi firmanın ürünlerinin her şeyinin aynı olduğunu gördüm . fiyat ta okadar değişiyor du.bu bir çok markada böyle. araçlarımızın üzerindeki parçalarının bir çok markası var ve bu markalar kendi isimlerinde de ürünler üretiyorlar. önemli olan doğru kalite ve parçayı bulmak.sadece kutusunun üzerinde ford ya da otosan yazıyor diye dünya kadar para vermek çok mantıksız. Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Bu murat da benzinli focusların yerli üretim olduğunu belirtmekte [emoji4] http://sahibinden.com/203377715 Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Muhtemelen km düşürme de olmuş Allah korusun [emoji3] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 yoo bu ülkede sadece mersolar bmw ler yollarda. diğerleri hep kapalı garajda. Yorum bağlantısı
Murat TAŞ 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 focus burada üretilmedi?Focuslar burada uretilmedi biliyorum.aldığım urunde yerli değil era ile başlayan uzun bir ismi var ve kutunun üstünde ingilizce yazıyor. Yerli urun 90 tl dediler zaten denedik devir 1200 altına dusmedi. Akşam rölantiyi denedim çok sukur saat gibi . Elektrik çeken butun aksamları sona kadar açtım.hiç bir oynama tekleme yok. Benzin ve lpg de aynı şu anda. Çok korkuyorum. Ben böyle dedikçe bir sıkıntı oluyor. Allah nazardan saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 (düzenlendi) Focuslar burada uretilmedi biliyorum.aldığım urunde yerli değil era ile başlayan uzun bir ismi var ve kutunun üstünde ingilizce yazıyor. Yerli urun 90 tl dediler zaten denedik devir 1200 altına dusmedi. Akşam rölantiyi denedim çok sukur saat gibi . Elektrik çeken butun aksamları sona kadar açtım.hiç bir oynama tekleme yok. Benzin ve lpg de aynı şu anda. Çok korkuyorum. Ben böyle dedikçe bir sıkıntı oluyor. Allah nazardan saklasın. Aracınıza 2.0 yada 1.8 dizel aracın hatta belkide 1.4 fiestanın rolanti valfini takmış olabilirsiniz. Görsel tip olarak aynı fakat içerik olarak ve çalışma karakteristiği olarak farklı parçalar.. Aracı boşa aldığınızda devirin 3000 civarı kalması sizi rahatsız etmiyorsa.. size göre aracınızda problem yoksa.. sorun yok. 7 Mayıs 2015 tarihinde Cem Yilmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat TAŞ 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Aracınıza 2.0 yada 1.8 dizel aracın hatta belkide 1.4 fiestanın rolanti valfini takmış olabilirsiniz. Görsel tip olarak aynı fakat içerik olarak ve çalışma karakteristiği olarak farklı parçalar.. Aracı boşa aldığınızda devirin 3000 civarı kalması sizi rahatsız etmiyorsa.. size göre aracınızda problem yoksa.. sorun yok. Cem bey yazdıklarımı okudunuz mu bilmiyorum ama ford marka araçlar adaptasyon sırasında farklı suruş şekilleri uygulayabilir. Bu kitapçığında teknik bilgi olarak yer alır. Şu anda 750-800 d\d olarak sabit bir şekilde çalışıyor.her hangi bir problem yok.Ben yeni parça taktıran arkadaşlarıma adaptasyon yaptırmalarını( IDS bağlantı ile )ve değişik devir dalgalanmalarının olabileceğini söylemeye çalışıyorum.1.4 fiesta valfi benin aracıma uymuyor ,şeklide farklı .3000 d\d rolantide çalışan bir araç kimi rahatsız etmez .lutfen yazdıklarımı okuyun Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Merhabalar, pazartesi sabahı başlayan rolantide dalgalanma bazen super ama bazen nefret ettiren durmaya çalışması bugün itibariyle inşallah bitmiştir. çünkü orjinal üretim yapan era marka rolanti valfini alarak taktım ve adaptasyonunu yaptırdım. yolda giderken boşa attığımda devir 3000 lerde gezdi . sanırım adapte yapmaya çalışıyor. durduğumda 750/1000 dd arasında çalışıyor. bir kaç deneme yaptım herhangi bir problem olmadı. bir kaç gün içerisinde kendini belli edecek . ama bütün rolantiyi etkileyen durumlar gözden geçirildi. aracım 150 k ve orjinal rolanti valfi değişti. bence iyi dayandı. Rolanti devriniz ile ilgili herhangibir yazım varmı? Sanırım yanlış anlaşılma var.. Benim bahsetmiş olduğum durum sürüş sırasında boşa aldığınızda devirin 3000 devirde kalıyor olması ile ilgili.. Ayrıca model belirtmemde örneklendirmek içindir. Cem bey yazdıklarımı okudunuz mu bilmiyorum ama ford marka araçlar adaptasyon sırasında farklı suruş şekilleri uygulayabilir. Bu kitapçığında teknik bilgi olarak yer alır. Şu anda 750-800 d\d olarak sabit bir şekilde çalışıyor.her hangi bir problem yok. Ben yeni parça taktıran arkadaşlarıma adaptasyon yaptırmalarını( IDS bağlantı ile )ve değişik devir dalgalanmalarının olabileceğini söylemeye çalışıyorum.1.4 fiesta valfi benin aracıma uymuyor ,şeklide farklı .3000 d\d rolantide çalışan bir araç kimi rahatsız etmez .lutfen yazdıklarımı okuyun Adaptasyon sürecinde mutlu sürüşler dilerim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts