Onur_Aydın 25 Ekim 2015 Paylaş 25 Ekim 2015 (düzenlendi) Stop etme sadece lpg de oluyorsa lpg ayar ve ekipmanlarına bakılmalı. Hem benzin hem lpg her ikisinde de mevcutsa çeşitli sebepleri olabilir önce yağlı ve yağsız bir kompresyon testi yaptırın. abi lpg de yapıyordu 1 2 hafta öncesine kadar şimsi benzindede aynı durum olmaya başladı ve arttı yani önceden aradabir yapıyor hatta bazen çok şaşırtıyordu gün içerisnde yapmıyordu herhangi bi stop etme rolanti motoru egr valfi filan bahsediliyr 25 Ekim 2015 tarihinde Onur_Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türksoy 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 abi lpg de yapıyordu 1 2 hafta öncesine kadar şimsi benzindede aynı durum olmaya başladı ve arttı yani önceden aradabir yapıyor hatta bazen çok şaşırtıyordu gün içerisnde yapmıyordu herhangi bi stop etme rolanti motoru egr valfi filan bahsediliyr ayni sikiti bendede vardi lpg de daha cok yapiyodu benzinde az yapiodu sonra sadece benzinde binmeye basladim 70 80 km yaptim benzinde dalgalanma bitti sonra gaza aldim baktim oda kendine gelmis bi dene istersen sende bakarsin seninkide duzelir Yorum bağlantısı
Tayfun Zeybek 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Arkadaşlar merhaba 2004 focus hb 178,000 km Aracı sabah çalıştırıyorum 30-35 sn 1000-1200 dev/dak da çalışıyor sonra biranda 200-300 dev/dak düşüp stop ediyor. Biraz gaza basılı tutup lpg ye geçmesini sağlıyorum lpg de sıkıntı yok. Forum yöneticisi arkadaşlarımız lpg kalibrasyonunu güncellememi istedi lpg ciye gittim araçta lpg ile alakalı sorun olmadığını söylüyorlar. Gözlemlerim araç bazen çok güzel çekikyor bazen sanki 70bg arabaymışta motor küçük geliyormuş gibi oluyor. Birde bu çekişin düşük olduğu zamanlarda el freni inik olmasına rağmen lamba çok hafif yanıyor. Aracın kalibrasyonunu güncelletmiştim sağolsunlar galiba yanlış yazılım yüklemişler IAT sensör arızası veriyor.Bu kasa araçlarda IAT sensörü yok :-( Aracı 200-250 km benzinde kullandığımda sorun geçici olarak ortadan kalkıp bi süre sonra tekrar oluşuyor. Benzin pompasındandır diye pompayı değiştirdim sorun devam ediyor. Egzoz manifoltlarının arkasında bir hortum vardı ezilmiş gibi duruyordu usta onu değiştirdi oda olmadı :-( Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 bizdeki 1,4 de aynı problemler vardı cok basit arıza dan sebebmiş şarj dinamosu üzerindeki kolleltor değişti bütün problem ortadan kalktı baktırmanızı oneririm Yorum bağlantısı
Tayfun Zeybek 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 bizdeki 1,4 de aynı problemler vardı cok basit arıza dan sebebmiş şarj dinamosu üzerindeki kolleltor değişti bütün problem ortadan kalktı baktırmanızı oneririm uğur bey,pahalı bir parçamı? ve sizinde zaman zaman el freni lambanız çok az bir şekilde yanıyormuydu? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 uğur bey,pahalı bir parçamı? ve sizinde zaman zaman el freni lambanız çok az bir şekilde yanıyormuydu? Yok işçilik le 150 tl vermiştim ama çıkma parça kullanmıştı yan sanayilerde sorun oluyormus Yorum bağlantısı
Tayfun Zeybek 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Yok işçilik le 150 tl vermiştim ama çıkma parça kullanmıştı yan sanayilerde sorun oluyormus pekiiiii ozaman neden lpg de stop etmiyor bu alet? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 pekiiiii ozaman neden lpg de stop etmiyor bu alet?Yok bütün sıkıntılar kayboldu elinizde avometre varsa akü olcumunde belli oluyo dalgalanma varsa voltaj da dediğim problem sizde de var olabilir Yorum bağlantısı
Tayfun Zeybek 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Arkadaşlar focus 1 de rolenti sensör valfi nerede ? Yorum bağlantısı
Murat Küpeli 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Murat kanka ben sana dedim Hatchback al diye dinlemedin beni o nasıl araba ole fren e basınca rolanti düşüyor vs Cihan ım ben tank alacaktım baktım en benzeri buydu çok düşmüyo rolanti az bi oynama oluyo sadece 1 Yorum bağlantısı
Cihan Efe 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 kANKa senın araba Tank sa o zaman ben Range Rover a bınıyorum :D Cihan ım ben tank alacaktım baktım en benzeri buydu çok düşmüyo rolanti az bi oynama oluyo sadece Yorum bağlantısı
Enes Öztürk 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 degerli abilerim aracimi 3 ay once aldim rolanti sorunum var . ilk calistirmada devir yuksek oldugu icin sikinti yok ama motor isininca rolanti *** küfür *** *** küfür *** 900 devrin altina dusup stop etmeden toparliyor. ozellikle farlari acinca bu durum artiyor ve rolanti dusunce farlarin parlakligi da azaliyor. bogaz kelebegi ve rolanti motoru temizligi yapildi herhangi bir degisim olmadi. arac lpg li fakat rolanti sorunu benzinde de ayni. manofoltun ordaki t seklinde boruyu da kontrol ettim herhangibir deformasyon hava girisi goremedim. su an rolanti motorunu degistirmeyi dusunuyorum. aracim 180 binde ne yapmami onerirsiniz tesekkur ederim. Yorum bağlantısı
Halil İbrahim Bilgiç 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 5 seneden fazla rolanti dengesizligi mudavimi olarak ve sayisiz parca degisimi ve tecrubeden sonra soyleyeceklerim;evvela motorun bir yerlerden hava almadigindan emin olun(bas supheli karter havalandirma ''T'' hortumu). Bogaz kelebegi,rolanti valfi,maf sensoru temizligini ehil ellerde(ehil eller kismi onemli,ozellikle bogaz kelebegi ve maf sensoru pahali ve hassas parcalar.Bogaz kelebegini motor uzerinde temizletmeyin,cunku temizleyici madde genellikle yanici maddeler ve temizlik sirasinda motor icine akar,ilk calistirmada asiri parlamaya neden olabilir.maf sensoru ziyadesiyle hassas bir parcadir ve sensor teline direk temastan kacinilmalidir.) temizletin.Genellikle dengesizligi tetikliyen elektirik kullaniminda ki artislardir(farlari acmak,frene basmak,klima,kalorifer fani,motor sogutma radyator fani)Bu durumda supheli aku veya sarj dinamosu olarak gorunsede odaklanilmasi gereken bobin ve buji kablosudur.Her ne kadar bu ikisinin uzerinde orjinal marka olsada yuksek ihtimal sahte urundur.Orjinalini bulmak zor ama minumum 400 tl den dusuk rakamlara pek ihtimal dahilinde degildir.Tabiki beraberlerinde buji degisimi de olmazssa olmazdir.Sarj dinamo konjektoru , akü kontrol ve degisimleride ic rahatlamsi ve guven telkin edecektir. Saygilarimla.... biz de sizin gibi baya tırmalıcaz gibi gözüküyor yasin bey Yorum bağlantısı
İsmail Özler 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 arkadaşlar ben bu konuyu baya araştırdım servisede gittim özel ustayada gittim sorunu çözemiyorlar nokta atışı yapamıyorlar. bence sorun lpgnin kalitesi lpg montajını yapan ustanın ustalığı ve lpg bakımıyla alakalı bir durum. size yaptıklarımı anlatayım serviste kalibrasyon yaptırdım benzinde kullandım lpg ayarını yaptırdım düzelir gibi oldu lpgde kullanmaya devam edince yine aynı sorunları yaşadım.kartel havalandırma subabı değişti yine aynı sorunu yaşadım. benzin katkı maddesi würthünkini attım benzin deposuna benzinde kullandım bir depo benzin bitene kadar bir problem yaşamadım lpgye gectim 2-3 gün sonra yine aynı rölanti dalgalanmasını yaşadım. yani kısaca çoğumuzun sorunu hepsi aynı olmayabilir ama çoğumuzun sorunu lpgyle alakalı lpg eğer kaliteli bir işçilikle takılmamış ve bakımıda yapılmamışsa bu sorunu yaşatıyor. 1 Yorum bağlantısı
Orhan Aksakallı 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 abi bu rolenti mesela normal seyırde gıdıyorum ışıklarda durdum rölanti yavaş düşüyor ve kendikendine yükselip düşüyor. Yorum bağlantısı
Seyit Şahin 13 Aralık 2015 Paylaş 13 Aralık 2015 Merhaba, aranıza yeni katıldım daha öncesinde forumu sürekli takip etmektedeydim ancak mesaj yazmak bugüne nasipmiş 2001 model 157.000km focus ghia aracım var rolanti sorununu ne yaptıysak çözemedik boğaz kelebeği rolanti sensörü temizlendi çözüm olmadı, motorun hava alacak her yeri değiştirdik düzenledik olmadı, direksiyon müşürünün tesisatı sıkıntılıymış tekrar düzenledik sonuç aynı en sonunda kompresyon testine soktuk ve usta bir tane piston çalışmadığını söyledi subap ların değişmesi gerektiğini söyledi tamam dedik bu arada triger dahil olmak üzere 1.100TL ye mal oldu dün itibariyle aracımı özel servisten aldım ancak rolanti dalgalanması devam ediyor benzinde ve lpg de daha belirgin şekilde usta benlik bişey yok diyor ben hallettim diyor lpg ciye gidiceksin diyor aracımda voltran lpg sistemi var ancak bizim burada onun servisi yok sanırım voltran şirket batmış sanırım haftaya ankaraya gidicem orada servis önerebilirmisiniz ? Ve bu rolanti sorununa çözüm yok mu ilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 13 Aralık 2015 Paylaş 13 Aralık 2015 (düzenlendi) Merhaba, aranıza yeni katıldım daha öncesinde forumu sürekli takip etmektedeydim ancak mesaj yazmak bugüne nasipmiş 2001 model 157.000km focus ghia aracım var rolanti sorununu ne yaptıysak çözemedik boğaz kelebeği rolanti sensörü temizlendi çözüm olmadı, motorun hava alacak her yeri değiştirdik düzenledik olmadı, direksiyon müşürünün tesisatı sıkıntılıymış tekrar düzenledik sonuç aynı en sonunda kompresyon testine soktuk ve usta bir tane piston çalışmadığını söyledi subap ların değişmesi gerektiğini söyledi tamam dedik bu arada triger dahil olmak üzere 1.100TL ye mal oldu dün itibariyle aracımı özel servisten aldım ancak rolanti dalgalanması devam ediyor benzinde ve lpg de daha belirgin şekilde usta benlik bişey yok diyor ben hallettim diyor lpg ciye gidiceksin diyor aracımda voltran lpg sistemi var ancak bizim burada onun servisi yok sanırım voltran şirket batmış sanırım haftaya ankaraya gidicem orada servis önerebilirmisiniz ? Ve bu rolanti sorununa çözüm yok mu ilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Rolanti valfi değiştirip denedinizmi? Söküp takma işlemi basittir.. çalışan bir araçtan söküp 5 dk içinde deneyebilirsiniz.. 13 Aralık 2015 tarihinde Cem Yilmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 13 Aralık 2015 Paylaş 13 Aralık 2015 Yıllar önce benimde başıma gelmişti. Bunca kullanıcı arasında bu problemi şu şekilde çözdüm diyen yok mu? 1 Yorum bağlantısı
Seyit Şahin 13 Aralık 2015 Paylaş 13 Aralık 2015 Rolanti valfi değiştirip denedinizmi? Söküp takma işlemi basittir.. çalışan bir araçtan söküp 5 dk içinde deneyebilirsiniz.. değişti denendi sonuç değişmedi hocam. Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 13 Aralık 2015 Paylaş 13 Aralık 2015 Merhaba daha önce de yazmıştım benim araçta 2004 ford focus sabah sadece soğuk motorda rölanti dalgalanması oluyor ve motor stop ediyordu son 3 aydır problem yok yaptırdığım işlem daha doğrusu çok takdir ettim bir ustanın yaptıklarını anlatayım size ben arızayı bulurum dedi ve buldu, benzin karışımını ve Lpg karışımını kıyasladığında Lpg karışımını %35 daha fakir olduğunu fark etti ve dedi ki sen arabayı stop ettikten sonra araç en son Lpg ile çalıştığı için ve karışımı da fakir olduğu için ertesi gün benzin le çalıştırdığında karışımı lpg gibi kısıyor ve dalgalanma meydana geliyor dedi ve lpg ustana selamımı söyle karışımı %35 yükseltsin dedi ve bende ilk defa Kocaeli BRC FS otogaz gittim ve problemi anlattım ve karışımı düzelttiler ve araç 3 aydır rölantide problem yok . Yorum bağlantısı
Murat Coşkun 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Merhaba daha önce de yazmıştım benim araçta 2004 ford focus sabah sadece soğuk motorda rölanti dalgalanması oluyor ve motor stop ediyordu son 3 aydır problem yok yaptırdığım işlem daha doğrusu çok takdir ettim bir ustanın yaptıklarını anlatayım size ben arızayı bulurum dedi ve buldu, benzin karışımını ve Lpg karışımını kıyasladığında Lpg karışımını %35 daha fakir olduğunu fark etti ve dedi ki sen arabayı stop ettikten sonra araç en son Lpg ile çalıştığı için ve karışımı da fakir olduğu için ertesi gün benzin le çalıştırdığında karışımı lpg gibi kısıyor ve dalgalanma meydana geliyor dedi ve lpg ustana selamımı söyle karışımı %35 yükseltsin dedi ve bende ilk defa Kocaeli BRC FS otogaz gittim ve problemi anlattım ve karışımı düzelttiler ve araç 3 aydır rölantide problem yok . Yakıt tüketimi arttımı peki ? Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Yakıt tüketimi arttımı peki ? yok hatta düştü , şimdilik iyi bir senedir uğraşıyorduk bu rölanti ile en sonunda çözdük galiba... 1 Yorum bağlantısı
İsmail Özler 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 yok hatta düştü , şimdilik iyi bir senedir uğraşıyorduk bu rölanti ile en sonunda çözdük galiba... peki bu işlemi yaptırdıktan sonra hiç böyle bir problemle karşılaştınız mı? 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 peki bu işlemi yaptırdıktan sonra hiç böyle bir problemle karşılaştınız mı? yok şimdilik iyi problem yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts