Aykut Yıldırım 26 Ekim 2016 Paylaş 26 Ekim 2016 Çağlar Bey foruma kaydolunca ilk size özel mesaj atmak istedim forumdaki yazılarınızı görüp ama beceremedim bu kompresyon testini nerde yaptırabilirim acaba ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ekim 2016 Paylaş 26 Ekim 2016 mekanik tamirci lerde çoğunda. buji sökülüyor yerine basınç ölçer takılıyor ve marş a basılıyor. 5 dak. Yorum bağlantısı
Aykut Yıldırım 26 Ekim 2016 Paylaş 26 Ekim 2016 Abi çok teşekkür ediyorum. Peki bir soru daha soracağım abi sana. Taşlı yollarda bozuk yollarda bütün f1 ler bu kadar sallar mı aracın içindekileri ? Ve de takır takır ses çıkarır mı sanki 90 model tofaş gibi. 2001 honda civic ek kasa vardı bu kadar hissetmiyordum çukurları ve bu kadar ses gelmiyordu. Ama bunla sakin direksiyon elimde kalacakmış gibi oluyor resmen Yorum bağlantısı
Koray Demir 26 Ekim 2016 Paylaş 26 Ekim 2016 Abi çok teşekkür ediyorum. Peki bir soru daha soracağım abi sana. Taşlı yollarda bozuk yollarda bütün f1 ler bu kadar sallar mı aracın içindekileri ? Ve de takır takır ses çıkarır mı sanki 90 model tofaş gibi. 2001 honda civic ek kasa vardı bu kadar hissetmiyordum çukurları ve bu kadar ses gelmiyordu. Ama bunla sakin direksiyon elimde kalacakmış gibi oluyor resmenSüspansiyonları serttir bu da artı yol tutuş olarak fayda sağlar. Takırtı ise normal değildir alt takım kontrol edilmeli. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ekim 2016 Paylaş 26 Ekim 2016 ilk şüpheli zrot a bakılacak ucuzdur kolay bozulur. cüssesisnden fazla da ses çıkarır Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 26 Ekim 2016 Paylaş 26 Ekim 2016 Çağlar beyin dediği gibi ses için z rota bakınız. kolay bozuluyor ve beklenmeyecek kadar ses çıkartıyor ben z rottan dolayı ses duyduğumda bundan mı çıkıyormuş bu ses demiştim değiştirdik sorun çözüldü. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ekim 2016 Paylaş 26 Ekim 2016 Arkadaşlar merhabalar. Forumda yeniyim ve umarım doğru yere konu açmışımdır. Öncelikle ilk sorunum rölanti problemi. 2004 focus ghia araca sahibim. Aracı çalıştırıyorum lpg ye geçene kadar ısınmasını bekliyorum. Sonrasında yola çıkıyorum. Mesela ilerde ışıklar kırmızı. Durmam gerekiyor yavaşlayıp vitesi boşa attım. Rölanti bi anda 300 lere kadar düşüp araba kendini silkeliyor ve araç kendine gaz verip devir çubuğunu 1500 e kadar çıkarıyor sonra 900 de sabitleniyor. Bazen stop etmişliği bile oluyor. Aslında çok çok ciddi bir problem. Çünkü stop ettiğinde frenler sertleşiyor direksiyon dönmüyor. Ve bir sıkıntı daha var. Yokuş aşağıya arabayla boş viteste inerken devir çubuğu kendi kendine yükseliyor. Araba kendisi gaz veriyor.1300 e kasar geliyor çubuk. Boğaz kelebeğini ve rölanti valfini temizlettim sıkıntım düzelmedi. Rica ediyorum derdime bir çare bulun. Dediğim gibi forumda yeniyim yanlışım olduysa mazur görün. Konunuz birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Selami Şimşek 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Merhaba arkadaşlar beni bir sorunum var aracım sabahları özellikle bu soğuk havalarda marsa bastığımda tek marşla çalışıyor ancak gitmeye çalıştığımda araç boğuluyor gitmiyor gaz yemiyor yığılıyor sonradan açılıyor lpg ye geçtiğinde hiç bir sorun yok yaklaşık 9 ay önce buji, buji kablosu ve bobin değişti özellikle soğuk havalarda ve düşük devirlerde yapıyor.sonrada düzelir gibi oluyor.kesinlikle benzin lambasını hiç yakmamışımdır.aracım 2001 model 1.6 bu neden olur acaba geçen kışta böyle bir sorun olmuştu.cevaplarınızı bekliyorum... Saygılarımla 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Merhaba arkadaşlar beni bir sorunum var aracım sabahları özellikle bu soğuk havalarda marsa bastığımda tek marşla çalışıyor ancak gitmeye çalıştığımda araç boğuluyor gitmiyor gaz yemiyor yığılıyor sonradan açılıyor lpg ye geçtiğinde hiç bir sorun yok yaklaşık 9 ay önce buji, buji kablosu ve bobin değişti özellikle soğuk havalarda ve düşük devirlerde yapıyor.sonrada düzelir gibi oluyor.kesinlikle benzin lambasını hiç yakmamışımdır.aracım 2001 model 1.6 bu neden olur acaba geçen kışta böyle bir sorun olmuştu.cevaplarınızı bekliyorum... SaygılarımlaBenzin filtresi tıkalı olabilir. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Benzin pompasını bir kontrol etmek lazım. CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Merhaba arkadaşlar beni bir sorunum var aracım sabahları özellikle bu soğuk havalarda marsa bastığımda tek marşla çalışıyor ancak gitmeye çalıştığımda araç boğuluyor gitmiyor gaz yemiyor yığılıyor sonradan açılıyor lpg ye geçtiğinde hiç bir sorun yok yaklaşık 9 ay önce buji, buji kablosu ve bobin değişti özellikle soğuk havalarda ve düşük devirlerde yapıyor.sonrada düzelir gibi oluyor.kesinlikle benzin lambasını hiç yakmamışımdır.aracım 2001 model 1.6 bu neden olur acaba geçen kışta böyle bir sorun olmuştu.cevaplarınızı bekliyorum... Saygılarımla gaz kokusu geliyor mu? Yorum bağlantısı
Selami Şimşek 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Benzin filtresi 6ay önce değişti araçta gaz kokusu da gelmiyor sanki araç boğuluyor gibi gez yemiyor sonradan açılıyor Yorum bağlantısı
Selami Şimşek 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Birde arkadaşlar lpg kesicisi gaz kaçıyor olabilir mi? ilk çalıştırmada gaz ve benzin birlikte mi giriyor silindirlere ondanmı boğuluyor araç Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Vesile ile Focus 1 2 vs. De bunlar kronik ve veya üretimsel sorun değildir. Çoğu bakım + temizlik ile kolayca düzelir. Mesele hiç kurum temizliği yapıldı mı. Kompres yon testi yapıldı mı Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Vesile ile Focus 1 2 vs. De bunlar kronik ve veya üretimsel sorun değildir. Çoğu bakım + temizlik ile kolayca düzelir. Mesele hiç kurum temizliği yapıldı mı. Kompres yon testi yapıldı mıHangi kurum temizliği yaptırmayan toyota honda, focus kadar yoğun rölanti sorunu verir? Bakım yap geç yakıta dikkat et cc felan hikaye.. [emoji4] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 yaptıktan sonra ki farkı görünce anllaşılıyor çekiş farkı. yanan her fosil yakıt arkasında karbon bırakır fizik kanunu 1 Yorum bağlantısı
Selami Şimşek 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 İnanın pek bi şey anlayamadım çağlar bey Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 Kurum her motorda oluşur. Benzin lpg mazot fosil yakıtlı motorda. Bunlar rölanti düzensizliğinin ilk sebebidir. Yorum bağlantısı
Selami Şimşek 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Benim araçta rölantiyle bir sıkıntım yokki rölanti ok gibi yerinde duruyor.benim sıkıntım araç benzinde ilk yol alırken düşük devirde yığılması bazen düzelmesi sorunum bu sayın abim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Vesile olarak yazmıştım spesifik tahmin değil. Soğuk motordaki tekleme ısınma sonrası düzelir se subap yüzeyinde sorun akla gelir. İlk. Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Benzin filtresi 6ay önce değişti araçta gaz kokusu da gelmiyor sanki araç boğuluyor gibi gez yemiyor sonradan açılıyor Birde arkadaşlar lpg kesicisi gaz kaçıyor olabilir mi? ilk çalıştırmada gaz ve benzin birlikte mi giriyor silindirlere ondanmı boğuluyor araç gaz kokusu geliyor mu diye sormamın sebebi buydu. sizin dediğniz sorunu eski aracımda yaşamıştım. gaz kesici valfti sanırım o bozulmuş onu değiştirince sorun çözülmüştü. kontrol ettirmenizi tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Aykut Yıldırım 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Tekrardan merhabalar herkese. Dediğiniz üzere rölanti valfini değiştirdim. Artık yokuştan inerken kendi kendine devir çubuğu yükselmiyor gibi. Fakat tam durmaya yakın vitesi boşa attığımda devir çubuğu avaş yavaş aşağıya inerken 1 e gelince bi anda 300 e kadar inip aracı sirkelemeye devam ediyor. T hortumunu kontrol etti usta göz ucuyla. Genleşme yok dedi. Birkaç gün bi dene bakalım dedi. Şuan beklemedeyim. Çağlar bey kompresyon testi yaptır demişti. Onu yapmadılar hata kodu var mı diye araca bi cihaz bağlayıp baktılar ve birşeyler sildiler. Sizce valften başka hangi seçenek var bu sıkıntıyı bana yaratan ? Yorum bağlantısı
Şevket Demirkıran 18 Kasım 2016 Paylaş 18 Kasım 2016 Herkese merhabalar. Daha önceki benzer sorunları okudum fakat çözüm kafamda tam olarak netleşmedi. Sizlerinde fikrini almak istedim. Aracım 2001 1.6 ghia focus sedan . Motor ısınıp lpg ye geçtiği zaman rölantide stop edecek gibi olup tekrar normale geliyor, sonra tekrar tekrar devam ediyor. Farları açınca, frene basınca, kaloriferi açınca yani araç elektrik akımı çekerken sürekli aynı sorunu yaşıyorum. Dalgalanma başlayınca benzine de alsam fark etmiyor. Ustaya gösterdim kronik sorundur denemek lazım ama büyük ihtimal kapaktan yapar dedi. Gaza çok hafif dokunup rölanti devrinde tuttuğumda sorun olmuyor. Ayrıca aküyü ölçtürdüm biraz zayıf ama bu kadar aküden yapmaz dediler. Değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Hasen Kara 18 Kasım 2016 Paylaş 18 Kasım 2016 Ne kapağından yaparmış? Çalışırken aküden yapması zor ihtimal. Şarj dinamosu şarj etmiyor diyebiliriz ancak. 1 Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 18 Kasım 2016 Paylaş 18 Kasım 2016 Vakum hortumu dedikleri bir hortum var. Ben de o zedelenmişti. LPG ustası tesadüfen farketti. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts