Şevket Demirkıran 18 Kasım 2016 Paylaş 18 Kasım 2016 Ne kapağından yaparmış? Çalışırken aküden yapması zor ihtimal. Şarj dinamosu şarj etmiyor diyebiliriz ancak. Motor kapağı dedi sübalar aşınmıştır yüzden olur dedi. LPG den ötürü ama kafama yatmadı Vakum hortumu dedikleri bir hortum var. Ben de o zedelenmişti. LPG ustası tesadüfen farketti. Tam olarak nerede bu hortum? Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 19 Kasım 2016 Paylaş 19 Kasım 2016 Motor kapağı dedi sübalar aşınmıştır yüzden olur dedi. LPG den ötürü ama kafama yatmadı Tam olarak nerede bu hortum? Ben daha önce focus 1 için forumda yazılanları okudum. LPg ustasına gittim. Baktı bu hortum gitmiş dedi. Vakum hortumu mu dedim, ta kendisi dedi. Neyse mk3 mondeoda alt arka tarafta. Yorum bağlantısı
mustafa çetinkaya 19 Kasım 2016 Paylaş 19 Kasım 2016 bide ustaya buji ve buji kablosu ile bobini kontrol ettirebilirmisiniz Yorum bağlantısı
Şevket Demirkıran 20 Kasım 2016 Paylaş 20 Kasım 2016 Sorun tam olarak bu. Araba elektrik akımı çekince başlıyor https://youtu.be/cAqpTMjimCM Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 Sorun tam olarak bu. Araba elektrik akımı çekince başlıyor https://youtu.be/cAqpTMjimCM Hisli motor ritme ayak uydurmuş. Yorum bağlantısı
Şevket Demirkıran 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Boğaz ve kelebeği temizlettim sorun düzeldi. Herkese teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Delen 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 Bu boğaz kelebeği nedir her yerde karşıma çıkıyor yahu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 Bakımlarda göz atılması gereken bir eksiklik olmuş temizlik ile düzelmesi. Geçmiş olsun Sonra kronik rafına geliyor rölanti dalgalanması Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Oruc 10 Ocak 2017 Paylaş 10 Ocak 2017 Rolanti valfinin sokulup ici yaglanmasi ve temizlenmesi gerekir soruna tek care bu basima geldi aynisi Yorum bağlantısı
Can Oygur 16 Ocak 2017 Paylaş 16 Ocak 2017 (düzenlendi) On 18.11.2016 at 15:59, Şevket Demirkıran yazdı: Herkese merhabalar. Daha önceki benzer sorunları okudum fakat çözüm kafamda tam olarak netleşmedi. Sizlerinde fikrini almak istedim. Aracım 2001 1.6 ghia focus sedan . Motor ısınıp lpg ye geçtiği zaman rölantide stop edecek gibi olup tekrar normale geliyor, sonra tekrar tekrar devam ediyor. Farları açınca, frene basınca, kaloriferi açınca yani araç elektrik akımı çekerken sürekli aynı sorunu yaşıyorum. Dalgalanma başlayınca benzine de alsam fark etmiyor. Ustaya gösterdim kronik sorundur denemek lazım ama büyük ihtimal kapaktan yapar dedi. Gaza çok hafif dokunup rölanti devrinde tuttuğumda sorun olmuyor. Ayrıca aküyü ölçtürdüm biraz zayıf ama bu kadar aküden yapmaz dediler. Değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler. Merhabalar bir önceki aracımda da aynı sorun vardı bire bir benim aracımda 2004 ghia idi.Bize baştan supaplar değişecek boşuna uğraşmayın demelerine rağmen biz sürekli kendimizi avutup sürekli değişik değişik yerlerde sorun aradık(altarnatör bakımı,lpg ayar vs. Direksiyon pompa müşiri gibi şeyler e baktırdık.) . Ama sorun supaplar.Kapak yapılacağına ikna olduk sorun supaplar anlayacağınız.Yaptırmadan öylece sattım.rölanti valfi de temizlendi bu arada.Sormak istediğiniz başka bir soru varsa cevaplarım 16 Ocak 2017 tarihinde Can Oygur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 On 29.12.2016 at 20:39, Çağlar Bayur yazdı: Bakımlarda göz atılması gereken bir eksiklik olmuş temizlik ile düzelmesi. Geçmiş olsun Sonra kronik rafına geliyor rölanti dalgalanması Abi focuslarda gaz kelebeği temizlendiğinde kendisi kalibrasyonu otomatik yapıyor mu yoksa bir usta mı yapmalı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 Eecv beyni de kalibrasyon yoktur. Kendisi tanır. Yeni parça takılsa bile dahi. Sadeceeeeee 2003model yılına ait bir yaızlım düzeltme vardır o da parça değil beyindeki data alakalı. Şimdiye kadar yapılmayanı kalmamıştır diye düşünürüm 1 Yorum bağlantısı
Sinan Aktaş 23 Ocak 2017 Paylaş 23 Ocak 2017 On 02.11.2016 at 17:59, Selami Şimşek yazdı: Merhaba arkadaşlar beni bir sorunum var aracım sabahları özellikle bu soğuk havalarda marsa bastığımda tek marşla çalışıyor ancak gitmeye çalıştığımda araç boğuluyor gitmiyor gaz yemiyor yığılıyor sonradan açılıyor lpg ye geçtiğinde hiç bir sorun yok yaklaşık 9 ay önce buji, buji kablosu ve bobin değişti özellikle soğuk havalarda ve düşük devirlerde yapıyor.sonrada düzelir gibi oluyor.kesinlikle benzin lambasını hiç yakmamışımdır.aracım 2001 model 1.6 bu neden olur acaba geçen kışta böyle bir sorun olmuştu.cevaplarınızı bekliyorum... Saygılarımla Aynı sorunu bende yaşıyorum.Ben bu sıkıntıyı yaklaşık 2 senedir çekiyorum bir çaresini bulamadım.Araba ilk çalıştırmada benzindeyken direk hareket edidiğinde gaz yemiyor yığılıyor ama lpg ye geçince sıkıntı yok.Ben bir çok ustaya gittim, Benzin filtresi,Benzin Pompası takım halinde,Enjektörler,Hava Akışmetre,Enjektör Kütüğü değiştirildi sıkıntı düzelmedi.Yalnız 1 - 2 Depo sadece benzinde kullanıldığı zaman sıkıntı düzeliyor ama tekrar lpg ye dönüldüğünde bir müddet sonra sıkıntı tekrardan başlıyor.Fakat bir usta ilk gittiğim ustaya problemi söyledim daha arabaya binmeden lpg nin markası Lovato'mu dedi bu probleme daha öncede rastladım dedi Lovato lar ilk zamanlar uyumluydu şimdi uymuyor tarzı bişey söyledi.Birtek yapmadığım lpg yi değiştirmek kaldı zaten en sununda onuda yapıcam heralde.Bu zamana kadar yaklaşık 1000 - 1500 tl arası masraf oldu elde var sıfır.Bu derdimize bir çare lütfen... Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 23 Ocak 2017 Paylaş 23 Ocak 2017 Merhaba arkadaşlar,anlattığınız problemin aynısı bende de vardı.Bu forumda yaptığım araştırmada sorunun lpg den kaynaklandığını öğrendim,sonra iyi bir usta buldum lpg ayarını yeniden yaptı problem kalmadı.Ayarı araç hem rölanti de çalışırken hemde motora yük binince yaptı.Benim kit tartarini Malatya yarış oto da yaptım. Yorum bağlantısı
Sinan Aktaş 23 Ocak 2017 Paylaş 23 Ocak 2017 1 saat önce, Seçkin Kaçar yazdı: Merhaba arkadaşlar,anlattığınız problemin aynısı bende de vardı.Bu forumda yaptığım araştırmada sorunun lpg den kaynaklandığını öğrendim,sonra iyi bir usta buldum lpg ayarını yeniden yaptı problem kalmadı.Ayarı araç hem rölanti de çalışırken hemde motora yük binince yaptı.Benim kit tartarini Malatya yarış oto da yaptım. Abi kit tartarı dediğin lpg ayarımı? Yarış Oto Malatya'nın neresinde ve senin lpg nin markası nedir marka fark ediyor mu Yarış Oto için.Elazığ'da neredesiniz görüşebilirmiyiz. Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 23 Ocak 2017 Paylaş 23 Ocak 2017 Lpg nin markası Tartarini, marka fark ediyor yanlış hatırlamıyorsam Atiker,tartarini ve landi renzo bakıyorlar.Malatyada sana tavsiyem Sağlamlar oto gaza git,yeni sanayi sitesinde Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Ocak 2017 Paylaş 23 Ocak 2017 On 18.11.2016 at 15:59, Şevket Demirkıran yazdı: Herkese merhabalar. Daha önceki benzer sorunları okudum fakat çözüm kafamda tam olarak netleşmedi. Sizlerinde fikrini almak istedim. Aracım 2001 1.6 ghia focus sedan . Motor ısınıp lpg ye geçtiği zaman rölantide stop edecek gibi olup tekrar normale geliyor, sonra tekrar tekrar devam ediyor. Farları açınca, frene basınca, kaloriferi açınca yani araç elektrik akımı çekerken sürekli aynı sorunu yaşıyorum. Dalgalanma başlayınca benzine de alsam fark etmiyor. Ustaya gösterdim kronik sorundur denemek lazım ama büyük ihtimal kapaktan yapar dedi. Gaza çok hafif dokunup rölanti devrinde tuttuğumda sorun olmuyor. Ayrıca aküyü ölçtürdüm biraz zayıf ama bu kadar aküden yapmaz dediler. Değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler. Şevket bey konunuz birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Selami Şimşek 23 Ocak 2017 Paylaş 23 Ocak 2017 10 saat önce, Sinan Aktaş yazdı: Aynı sorunu bende yaşıyorum.Ben bu sıkıntıyı yaklaşık 2 senedir çekiyorum bir çaresini bulamadım.Araba ilk çalıştırmada benzindeyken direk hareket edidiğinde gaz yemiyor yığılıyor ama lpg ye geçince sıkıntı yok.Ben bir çok ustaya gittim, Benzin filtresi,Benzin Pompası takım halinde,Enjektörler,Hava Akışmetre,Enjektör Kütüğü değiştirildi sıkıntı düzelmedi.Yalnız 1 - 2 Depo sadece benzinde kullanıldığı zaman sıkıntı düzeliyor ama tekrar lpg ye dönüldüğünde bir müddet sonra sıkıntı tekrardan başlıyor.Fakat bir usta ilk gittiğim ustaya problemi söyledim daha arabaya binmeden lpg nin markası Lovato'mu dedi bu probleme daha öncede rastladım dedi Lovato lar ilk zamanlar uyumluydu şimdi uymuyor tarzı bişey söyledi.Birtek yapmadığım lpg yi değiştirmek kaldı zaten en sununda onuda yapıcam heralde.Bu zamana kadar yaklaşık 1000 - 1500 tl arası masraf oldu elde var sıfır.Bu derdimize bir çare lütfen... Arkadaşım ben arızayı çözdüm ve çok şükür arıza %90 bitti...Sorun (gaz kelebek potunda)bu parçayı değiştirmedim elektronik parça satan bir dükkan dan YAĞSIZ kontak temizleme spreyi aldım bu parçayı söktüm sökmek çok kolay iki küçük cıvata tutuyor onları çıkarıp az bir kuvvetle çekince geliyor yanlız şunu unutma çıkardıktan sonra pot un pozisyonunu unutmamak için kalem yada sivri birşeyle işaretleki takarken o pozisyonda takasın ...Ben bu parçayı dağıtmadan yani o krom saç kapak falan çıkartmadan o deliklerden baya bi sprey sıktım sonra kuruduktan sonra taktım bu arada akü kutup başını çıkarttım beş dakika sonra taktım marşa öyle bastım maşallah sende bir dene çok zor değil belkide senin sorunda böyle bir şeydir sağlıcakla 2 Yorum bağlantısı
Selami Şimşek 23 Ocak 2017 Paylaş 23 Ocak 2017 10 saat önce, Sinan Aktaş yazdı: Aynı sorunu bende yaşıyorum.Ben bu sıkıntıyı yaklaşık 2 senedir çekiyorum bir çaresini bulamadım.Araba ilk çalıştırmada benzindeyken direk hareket edidiğinde gaz yemiyor yığılıyor ama lpg ye geçince sıkıntı yok.Ben bir çok ustaya gittim, Benzin filtresi,Benzin Pompası takım halinde,Enjektörler,Hava Akışmetre,Enjektör Kütüğü değiştirildi sıkıntı düzelmedi.Yalnız 1 - 2 Depo sadece benzinde kullanıldığı zaman sıkıntı düzeliyor ama tekrar lpg ye dönüldüğünde bir müddet sonra sıkıntı tekrardan başlıyor.Fakat bir usta ilk gittiğim ustaya problemi söyledim daha arabaya binmeden lpg nin markası Lovato'mu dedi bu probleme daha öncede rastladım dedi Lovato lar ilk zamanlar uyumluydu şimdi uymuyor tarzı bişey söyledi.Birtek yapmadığım lpg yi değiştirmek kaldı zaten en sununda onuda yapıcam heralde.Bu zamana kadar yaklaşık 1000 - 1500 tl arası masraf oldu elde var sıfır.Bu derdimize bir çare lütfen... Bu arıza için internet ten TPS arızaları yazarsan araçta nasıl belli ettiğini ,arıza belirtilerini anlatır 1 Yorum bağlantısı
Sinan Aktaş 24 Ocak 2017 Paylaş 24 Ocak 2017 10 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: Kalibre yok beyinde Çağlar Bey lpg beyninden mi bahsediyorsunuz? Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız 24 Ocak 2017 Paylaş 24 Ocak 2017 7 sene boyunca bu rolanti sorunuyla ugrastim,burada arkadaslarin tek tek yaptigi herseyi fazlasiyla tek basima yaptim(ust kapak reftekiyesi dahil)Sonuc itibari ile ustamla birlikte vardigimiz kani;lpg montaji sirasinda manifolda acilan delik olarak karar kildik. İlk firsatta o konuylada ilgilenecegim bakalim sonuc ne olacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts