Ömer Türkşanlı 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Merhaba yeni araç almaktan gerçekten nefret ediyorum huyluyum bir de,neyse yeni Focusum maşallah 800TL para yedi daha da doymadı galiba.Arkadaşlar sol ön paspasa yağ akmakta damla damla.Direksiyon hidroliği çok doluydu ondan dedik fazlasını çektik ama damla damla akmaya devam nedir nerdendir? Yorum bağlantısı
İhsan Cingil 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Direksiyon hidroliği çok dolu olduğu içindir. Aynısı başıma geldi ben de çektim yağı 1 hafta boyunca az az aktı sonra bitti. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Debriyaj üst merkezinden kaçırıyor olabilir. 40-50 lira gibi bir fiyatı olduğunu sanıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Debriyaj üst merkezinden kaçırıyor olabilir. 40-50 lira gibi bir fiyatı olduğunu sanıyorum. Bİr arkadaşın aracında da benzer sorun vardı. Pedalların oradan yağ geliyordu. Debriyaj üst merkezinden yağ kaçırıyordu. Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Debriyaj üst merkezi büyük ihtimal.Parça LUK 40-60 tl arası fiyatı.İşçilik 30-50 tl arası tutar.Düzgün takılmadığında yağ damlamaya devam edebilir.Nedeni fazla yağ koymuş olmanız olabilir.Ama kaçırmaya başlamışsa değiştirmenizi öneririm.Değiştirmesseniz de devamlı kontrol altında tutun, frenler önemli. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Şubat 2013 Paylaş 3 Şubat 2013 Direksiyonun oralarda direksyon hidroliği olmaz.. Debriyaj üst merkezi yorumları doğru.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Yağın renginden anlayabilirsiniz.. Ne renk ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Direksiyonun oralarda direksyon hidroliği olmaz.. Debriyaj üst merkezi yorumları doğru.. yolda bırakmadan , değiştirtin 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 4 Şubat 2013 Yazar Paylaş 4 Şubat 2013 Direksiyon hidroliği çok dolu olduğu içindir. Aynısı başıma geldi ben de çektim yağı 1 hafta boyunca az az aktı sonra bitti. Umarım öyledir çok fazlaydı bende çektim ama hala devam etmekte bir hafta beklesem mi acaba? Yağın renginden anlayabilirsiniz.. Ne renk ? Yağın rengi normal yani kırmızımsı bir renk. Direksiyonun oralarda direksyon hidroliği olmaz.. Debriyaj üst merkezi yorumları doğru.. Yarın baktırcağım abi teşekkürler bende debriyaj üst merkezi olarak düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Bekleyecek bir şey yok.. değiştirin. yoksa yolda kalırsınız.. Yorum bağlantısı
Guest Hasan Ekici 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Renk kırmızı demişsiniz, direksiyon hidroliği kırmızı renk tanımına uyar ama orda olmaması lazım. Diğer arkadaşların dediği gibi üst merkezdir kaçıran, fren hidroliği ile aynı hidroliktir, dot'tur. Bulaştığı yeri aşındırır, iyice temizleyin. Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 5 Şubat 2013 Yazar Paylaş 5 Şubat 2013 Temizledim inanın ve neler geldi neler başıma...Trigeri değiştim dediler ama inanmamıştım açtık ama önce yağ kaçaklarını giderelim dedik önce.Başladık değişmeye krank keçesi,aklıma gelmeyen yağ kaçaklarına sebep olan keçeler değişti,derken yağ,hava,yağ filtresi falan değiştim.Ateşleme bobini,bujiler,lpg gaz ayarı derken derken....Trigere geldik açtık fena değil ama her yeri yağ idi,yağ yıpratmasın diye değiştim bilyasıyla fakat sente atlamıştı faciadan dönmüştük.Aks kafalarından sağdan ses geliyordu açtık iki dış kafa da bozuk ve tüm aks elemanları milleri dahil çin malı idi bir kez daha şok yaşadım.neyse onlarda usta ellerde yapıldı takıldı derken abs ışığı yandı...Önce frene dokunur dokunmaz devreye giren peşine ise abs arıza lambası devreye giren yeni bir sistem adeta.Sensör değişti kablo değişti ama yok...Son çare bilgisayara bağladık ve ön sağ teker devir dişlisi gibi ir arıza verdi.Nedir bilen var mı?Porya mı değişmeli? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Ömer Bey büyük geçmiş olsun sizin arabanın durumu diş ağrısı diye doktora gidip hamile olduğunu bilmeden doğuran bayan gibi olmuş Bu arada ben üst merkeze kadar çalışmıştım sonrasını bilmem İllaki arkadaşlar yardım edecektir. Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 6 Şubat 2013 Yazar Paylaş 6 Şubat 2013 Ömer Bey büyük geçmiş olsun sizin arabanın durumu diş ağrısı diye doktora gidip hamile olduğunu bilmeden doğuran bayan gibi olmuş Bu arada ben üst merkeze kadar çalışmıştım sonrasını bilmem İllaki arkadaşlar yardım edecektir. Nasipsizimdir pek bir bulur böyle işler beni.Herşey halloldu umarım sorunsuz binerim yıllarca. 3 Yorum bağlantısı
Alper Bilici 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 canınızı sıkmayın Ömer bey hemen hemen her ikinci el araçta çıkar bu tür şeyler ama eksik ama fazla giderilmiş şanslı tarafından bakın triger olayından dolayı büyük ihtimalle debriyaj üst merkezinden o yağ akıntısı parça ucuz fakat bazı araçlarda işçilik pahalı olabiliyor konumundan ötürü iyi günlerde kullanın aracınızı Yorum bağlantısı
Recommended Posts