Can Kalkandelen 5 Şubat 2013 Yazar Paylaş 5 Şubat 2013 Night Breaker daha iyidir performans açısından ama beyaz ışık istiyorsan o beklentini karşılamaz.. ama sizinki beyaz yanıyor ? o hangisi o zaman benim kafam iyice karıştı Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Bendeki Cool Blue, Night Breaker değil.. Yağmurlu havalarda Night Breaker daha iyidir.. Tercih senin Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen 5 Şubat 2013 Yazar Paylaş 5 Şubat 2013 Bendeki Cool Blue, Night Breaker değil.. Yağmurlu havalarda Night Breaker daha iyidir.. Tercih senin anladım o zaman night olanı secelim biz olmassa cool blue deneriz teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Avrupa yakasında connectime far karartma ve amerikan park yaptırabileceğim bildiğiniz yerler var mı? Yorum bağlantısı
Ramazan Arslan 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Amerikan park modülünü tavsiye edrm ben kullanyorum fakat normak park ampullerini sökmen lazim öle daha güzel görünüyo Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Amerikan park modülünü tavsiye edrm ben kullanyorum fakat normak park ampullerini sökmen lazim öle daha güzel görünüyo park ampülü kullanmıyor musun? Yorum bağlantısı
Recommended Posts