İçeriğe Yönlendir

Landi Ve Landirenzo

Özgür Mert

Recommended Posts

Özgür Mert

Arkadaşlar nette yaptığım tarama sonucunda iki marka arasındaki farkla ilgili çok net bilgiler olmadığını gördüm. Landirenzo bayilerine gidilip Landi denildiği an aman ha biz landirenzoyuz karıştırmayın diye üstüne basa basa belirtiyorlar. Landirenzo kitler şu an yaklaşık olarak 1750 tlye takılıyor. Landi ise simit tankla beraber 1500 tl. İki kit arasında enjektörler dışında hiçbir fark yoktur. Landi ipragaz güvencesiyle Türkiyeye gelir ve Landi marka enjektörleri kullanır. Diğer bütün parçalar aynıdır. Landirenzo bayilerinin ikinci kalite ürün iddialarına inanmayın güvenle takılabilir. Kaliteli bir kittir fazla para vermeye gerek yok. Aynı stratejiyi prins uygulamıştır bugün silverline modelide tamamen diğerleri ile aynı olup sadece kendi ürettiği enjektörleri kullandığı için ucuzdur. İnanmayanlar landirenzo ve landi sitelerine girip resimleri karşılaştırabilir hatta italyadaki siteyle de eşleştirebilirsiniz bilginiz olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yakup Başaran

++Programlama için gerek olan Bağlantı kablosu bile aynıdır.

Yorum bağlantısı
Özgür Mert
(düzenlendi)

Ancak lpg de en önemli parçaların başında enjektör gelmiyor mu. :unsure2:

Dikkat ederseniz landi marka kendi ürettiği enjektörleri kullanıyor yani fason ürün değil.

Bir hatırlatma daha; landirenzo bosch marka enjektör kullanmaz bosch marka map sensörü kullanır enjektörleri med markadır. En sesli çalışan enjektördür. Landi marka enjektörler daha sessiz çalışır. Son olarak bunu kesin olarak bilmiyorum ama landinin enjektörleri için matrix enjektör deniyor.

tarihinde Özgür Mert tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Özgür Mert

Pardon biraz araştırdım gözüme nereden takılıyor diye buldum. Landi deki enjektörlerin ve bosch marka map sensörünün aynısını lovato kullanıyor. Üzerinde isim dışında herşey aynı resim attım.

8N412ld.jpg

D21wWGX.jpg

Yorum bağlantısı
Serkan Önder

paylaşım için teşekkürler..evet landi`nin sitesindede belirtiyor aynı firma`nın kolları olduğunu o yazıdan bir kesit.

1954 yılında, Landi Renzo tarafından kurulan Landi Otogaz Dönüşüm Sistemleri, bugün 5 kıtada 50 ülkede faaliyet gösteren ve LPG otogaz dönüşümleri konusunda ilk akla gelen markalardan biridir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...