Yaşar Demirci 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 benim araba 1978 model 3 senedir periyodik bakımlardan başka bir şey yapmadım. eminim daha uzun süre masrafta çıkarmaz. aracımın tek sorunu düz yolda ben ona biniyorum rampalarda o bana biniyor 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 2005 model 51.500 km'deki aracımı asla 2012 model bir Clio Symbol'e değişmem bu kadar net. Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 2005 model 51.500 km'deki aracımı asla 2012 model bir Clio Symbol'e değişmem bu kadar net. bende aynısını demiştim bir seferinde, clio cunun biri köpürmüştü 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Bu tercih meselesi tamamen. 1999 model 5.20ia var 2011 Focus Comfort var çok şükür. Akşam babam eve gelse de bi çıksam diye yolunu bekliyorum Bence kaliteli eski daha iyidir. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 bende aynısını demiştim bir seferinde, clio cunun biri köpürmüştü Kimmiş o ya Ford forumunda? Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 Kimmiş o ya Ford forumunda? renonun acanları Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 renonun acanları Bizim Fordcu olduğumuzu unutmasınlar sakın. 2 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 Bende de 2004 c max var, abartmıyorum yerine koyabilecek araç bulamadım..Yeni kasasının motor performansını,konsol tasarımını ve koltuk döşemesini sevmedim. 6 ileri vites motor karakterini değiştirmiş sanki Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 Bende de 2004 c max var, abartmıyorum yerine koyabilecek araç bulamadım..Yeni kasasının motor performansını,konsol tasarımını ve koltuk döşemesini sevmedim. 6 ileri vites motor karakterini değiştirmiş sanki ben deyince bazıları hemen tepki gösteriyor. 6 vites araçlara alışamadım, c-max, focus ikiside 6 vites yapmış, ben kullanamıyorum, elim viteste kalıyor, çok sık vites değiştirmek gerekiyor, bana göre değil. ben biraz tutucuyum, kesinlikle 6 vites almayı düşünmüyorum, otomatik lpg li araca bile binerim ama, 6 vitese binmem. 2020 yılında bulursam otomatik dizel, bulamazsam otomatik lpg li... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Aydın 6 Şubat 2013 Yazar Paylaş 6 Şubat 2013 Kaliteli eski diyenler ezici üstünlükteyiz Yalnız şöyle bir durum var. Bizim piyasada kaliteli eskinin temizini bulmak çok zor. Kalitesiz olmasına bakmayıp yeni yenidir diyenleride anlıyorum. Kazasız araç satılmıyor nerdeyse 2.elde. Millet araçların kaymağını yemiş, doğru düzgün bakım yaptırmamış hadi bakalım satışa koyalım masraf açmaya başladı. Çevremde var temiz araç aramaktan sıkılıp gidip Sandero alanlar. Bu durumda onlarda haklı. Şasesi oynanmış araç bir daha ki kazada fabrikadan çıktığı gibi koruyamaz. Ben bu aracımın 2 sene peşinden koştum. 85 yaşındaki amcamıza az diller dökmedim Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 ben yeri geldi 1 yıl, yeri geldi 2 yıl araç aradım. arayınca, birazda arabadan anlıyorsan, bulunuyor. Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 üst segment olsun eski olsun diyenleri otomobil romantiği olarak niteliyorum. evet 99 model golfün ilk alındığı günkü kokusunu hayal edebiliyorum, nfs'de civic'lere hep ezilmesine rağmen sarı tek kapısından hiç vazgeçmedim. ne zamana kadar? 2 yıl kadar önce 99 model öğretmen arkadaştan alınmış bir golfün durup dururken emniyet kemerinin aktif gergisi aktifleşene kadar. kuzenimin boynu fena incindi. suçlu ise yoktu. arabanın beyni eskimiş dediler. değiştirdiler. bir şeyin eski olduğu için değerli olması gereken tek yer bir koleksiyoncunun galerisidir. ben kendimi 15 yaşında bir arabada (mecedes de olsa) 120 ile giderken güvende hissetmiyorum. 2006 fiestayla giderken de pek hissetmiyorum gerçi ama o arabanın segmentinden kaynaklı eskime ise tehlikeli bir şey. o yüzden 20 000 lirayı takur tukur fiestaya koyuyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 (düzenlendi) Eski kötüdür, demek; beyaz aktır demek gibi birşey. Adı üstünd; eski yeniden kötüdür. Ben bu konudan eski iyidir şeklinde bir sonuç çıkaramadım. Şöyle söyleyebiliriz; İyinin eskisi, kötünün yenisinden evladır. Burada da iyi ne kadar iyi, kötü ne kadar kötü sorusu sorulabilir. 1974 model tek kapı passat'ım vardı. 1990 yılında aldım 2004 yılında sattım. Gezmedik il bırakmadım. Sattığımda kapı sacları orijinal çürüksüzdü. Peşinden 1995 model R9 aldım. Ona da 8 yıl bindim ama 6. yılda sağlam bir kaporta ve boşa işlemi yaptırmak zorunda kaldım. Kullanıcıların tercihlerini biraz da araçların pazar performansı belirliyor. 7 Şubat 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Atladığımız bir nokta var, eskiden kasıt aralarında 20 yıl olarak anlamadım, benim eski dediğim araba benimkine göre 5-8 yaş eski olanlardır. Yani 2002 model mercedes her kulvarda 2007-2010 peugeotu yer Keza 2007 Model Mercedes bütün 2013 modelleri yer gibi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 benim araba 1978 model 3 senedir periyodik bakımlardan başka bir şey yapmadım. eminim daha uzun süre masrafta çıkarmaz. aracımın tek sorunu düz yolda ben ona biniyorum rampalarda o bana biniyor Sizin aracınız daha uzun süreler hizmet verir hem bakıyorsunuzdur hemde ne bozulacak sensörü var ne de cc motoru (mesela). Yorum bağlantısı
Fatih Aydın 7 Şubat 2013 Yazar Paylaş 7 Şubat 2013 Atladığımız bir nokta var, eskiden kasıt aralarında 20 yıl olarak anlamadım, benim eski dediğim araba benimkine göre 5-8 yaş eski olanlardır. Yani 2002 model mercedes her kulvarda 2007-2010 peugeotu yer Keza 2007 Model Mercedes bütün 2013 modelleri yer gibi 1. mesajımdan itibaren bunu söylüyorum. 90 model Mercedes bile olsa cihana hükmeder. Gidelim 20 lira verelim demiyorum. Yorum bağlantısı
Samet Yarın 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 f1 efsane oldu avrupada yılın otomobili seçildi temizleri hala mevcut mantıklı bir araç eski diyorum ford diyorum Yorum bağlantısı
Hakan İldeş 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 valla arkadaşlar yaklaşık bir sene önce 2007 vectra elegance 60 binde 32 bine aldım arkadaş geçenlerde astra hb classic 32 bine aldı sıfır tabi benim arabaya bindiğinde farkı anlıyor sıfır olmasına rağmen seninkinin yanından geçemez diyor demek istediğim modeli düşük olsun önemli değil bu paraya bu donanımda bir arabayı bulmak zor Yorum bağlantısı
Recommended Posts