İhsan Cingil 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Aracım 2 4 ve geri vitese geçmiyor. Ustam şanzımanda bi kol var o çıkmıştır dedi. Araç stop etmişken de geçmiyor. Dururken de geçmiyor problem ne olabilir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 usta doğru söylemiş, 1-3-5 kullanıp lifte kadar gidilecek 1 Yorum bağlantısı
İhsan Cingil 5 Şubat 2013 Yazar Paylaş 5 Şubat 2013 Teşekkür ederim parça almam gerekir mi yoksa tamirat ile halledebilir miyiz ? Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 Geçmiş olsun ilginç bir arıza olmuş, ilk defa duydum böyle bir şey Yorum bağlantısı
İhsan Cingil 5 Şubat 2013 Yazar Paylaş 5 Şubat 2013 Yarın aracın ne sıkıntısı olduğunu size yazacağım herkes yararlanır umarım. Fazla masraf açmasa çok iyi olur Yorum bağlantısı
İhsan Cingil 5 Şubat 2013 Yazar Paylaş 5 Şubat 2013 Eğer sıkıntı buysa ağlarım gerçekten. Arkadaşımın asker konvoyuna katılacaktım nazar değdiler arabaya. Oracıkta bıraktım arabayı... Gidiyorum şimdi emre yaptığın oldu mu Çok teşekkür ederim emre. Yorum bağlantısı
İhsan Cingil 5 Şubat 2013 Yazar Paylaş 5 Şubat 2013 Senin dediğin gibiyse dile benden ne dilersen Yorum bağlantısı
Mustafa Uz 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 Ben fiestada da focusta da defalarca yaşadım. Bazen 1-3-5 iptal olur bazen de 2-4-geri. Vites halatından başka birşey aklıma gelmiyor. Fakat halatın üst bağlantısı değil de alt bağlantısından dır diye düşünüyorum. Çok seri ve sert vites değişiminden kaynaklanıyor. 1 Yorum bağlantısı
İhsan Cingil 6 Şubat 2013 Yazar Paylaş 6 Şubat 2013 Bugün ustamın yanına gittim. 11.00 da "kaputu aç" dedi açtım boğazın arkasından elini soktu bişeyler kurcaladı 11.05 de aracım düzeldi Ama sorun kolayca halledildi ve para ısrar etmeme rağmen almadı ustaların baştacı 1 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Kolayca hallolmasına sevindim. Aklıma geldi kaç model olduğunu hatırlamıyorum, 20 yıl kadar önceydi sanırım Ford Taunus'umuz vardı. Hareket halinde vites kolu yerinden çıkmış, elimde kalmıştı. Çıktığı yerde hareket eden dişliler falan gözüküyordu. Ne paniklemiştim o zaman Herhalde servis yerine oturtu vidalarını takmayı unuttuydu. 1 Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Bugün ustamın yanına gittim. 11.00 da "kaputu aç" dedi açtım boğazın arkasından elini soktu bişeyler kurcaladı 11.05 de aracım düzeldi Ama sorun kolayca halledildi ve para ısrar etmeme rağmen almadı ustaların baştacı bu durumda arıza tekrar edebilir Yorum bağlantısı
Mustafa Uz 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Bugün ustamın yanına gittim. 11.00 da "kaputu aç" dedi açtım boğazın arkasından elini soktu bişeyler kurcaladı 11.05 de aracım düzeldi Ama sorun kolayca halledildi ve para ısrar etmeme rağmen almadı ustaların baştacı Aynı şekilde benim ustada aynını yapmıştı yıllar önce. Sık tekrarlayınca araç lifte kaldırıldığı bir arada kendim alttan tamir ettim. Bir daha çıkmadı. Aslında vites halatını değiştir diyorlar ama gerek yok. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Bugün ustamın yanına gittim. 11.00 da "kaputu aç" dedi açtım boğazın arkasından elini soktu bişeyler kurcaladı 11.05 de aracım düzeldi Ama sorun kolayca halledildi ve para ısrar etmeme rağmen almadı ustaların baştacı Biraz nazik davranmazsanız sorun tekrarlayabilir.Sürüş biçiminizi gözden geçirin.Geçmiş olsun.. Yorum bağlantısı
İhsan Cingil 7 Şubat 2013 Yazar Paylaş 7 Şubat 2013 Debriyaja yarım bastım bi kere o da başıma bu problemi açtı diye düşünüyorum. Yorumlarınız için teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Bıkmaz 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Benzer arıza da şuan benim başımda yardımcı olursanız sevinirim.özellikle 3 ve 4 .vites de ara sıra takılıyor.örneğin 3 ten 4 e alacam ancak o sıra bir tıkanıklık hissediyorum vites kolunu oynatamıyorum bazen de 2' den 3'e atarken oluyor sık yapmıyor ancak.sebebi ne olabilir arızanın fazla ilerlemesi için şimdiden yapacağım nedir arkadaşlar. Yorum bağlantısı
İhsan Cingil 30 Haziran 2013 Yazar Paylaş 30 Haziran 2013 Benzer arıza da şuan benim başımda yardımcı olursanız sevinirim.özellikle 3 ve 4 .vites de ara sıra takılıyor.örneğin 3 ten 4 e alacam ancak o sıra bir tıkanıklık hissediyorum vites kolunu oynatamıyorum bazen de 2' den 3'e atarken oluyor sık yapmıyor ancak.sebebi ne olabilir arızanın fazla ilerlemesi için şimdiden yapacağım nedir arkadaşlar. Benım araçta problem plastik bi parça sıkışmıştı. Sizinki şanzımanla alakalı veya baskı-balatala zayıfladığında öyle yapar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts