İçeriğe Yönlendir

(06Mrn48) 2006 Focus Ghia St Dizayn

Özer Kürkdiken

Recommended Posts

Burak ilgin

Neee? Sticker mı? Ciddi misin abi? Selçuk abi sticker mi dağıtacak toplantıda? Çok iyi ya :D

Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken
(düzenlendi)

Neee? Sticker mı? Ciddi misin abi? Selçuk abi sticker mi dağıtacak toplantıda? Çok iyi ya :D

Burak,model istiyordu Selçuk sende vardı bir paylaşsan da Selçuk abimiz zorlanmasa. :fiuw:

tarihinde Özer Kürkdiken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken

Hayırlı olsun abi yakışmış...  :nazar:

teşekkürler Bahtiyar, İyi bayramlar.

Yorum bağlantısı
Başar Mert

Özer abi gerçekten güzel olmuş hayırlı olsun güle güle kullan, dün bende boştum öğleden sonra arabayla uğraştım temizliycem diye :)

Selçuk abi niyeyse işin sonu hep sana dokunuyor, biri stickermı dedi ?  :crazy:

Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken

Arkadaşlar araç temizliği konusunda 2. buluşma planlanıyor. Selçuk kardeşim konuyu aç artık.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)

Bu jantlara 235 lastik daha uygun galiba. Jantlar lastiğin çok dışında kaldı. Sıkılınca bu jantlardan alırım dedim ama bu resimi görünce bana uygun olmadığını gördüm. Bozuk taşlı yollarda jantları çok çizerim ben çünkü  :(

IMG_0425_zps7699a515.jpg

225-40-18 lastikle benim jantlar lastikle aynı izada olduğu halde 2 ayda 1-2 küçük çizik oldu bozuk yollardaki taşlar yüzünden  :angry:

uiat.jpg
tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken

Bu jantlara 235 lastik daha uygun galiba. Jantlar lastiğin çok dışında kaldı. Sıkılınca bu jantlardan alırım dedim ama bu resimi görünce bana uygun olmadığını gördüm. Bozuk taşlı yollarda jantları çok çizerim ben çünkü :(

IMG_0425_zps7699a515.jpg

225-40-18 lastikle benim jantlar lastikle aynı izada olduğu halde 2 ayda 1-2 küçük çizik oldu bozuk yollardaki taşlar yüzünden :angry:

uiat.jpg

235 lastik focus icin çok geniş. Ben önler 8,5 arkalar 9,5 ofset taktirdim. Siz isterseniz 4x 8,5 taktirin lastik tam otursun. Ben biraz ofsetli jant seviyorum bir önceki de 4x9,5 di .

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)

235 lastik focus icin çok geniş. Ben önler 8,5 arkalar 9,5 ofset taktirdim. Siz isterseniz 4x 8,5 taktirin lastik tam otursun. Ben biraz ofsetli jant seviyorum bir önceki de 4x9,5 di .

Teşekkürler. O şekilde olabilir bana daha uygun olur.

Bende ofsetli seviyorum ama Rize'nin yolları buna izin vermiyor. Jantlarım daha 2 aylık biraz sıkılıyım daha güzeli denk gelmezse bunlardan alırım kesin. Connect'e yakışırlar bence.

tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Hayırlı olsun güle güle kullanın çok güzel araç.  :nazar:

Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken

Hayırlı olsun güle güle kullanın çok güzel araç.  :nazar:

Özgür çok teşekkür ederim. Bayramını kutlarım,

Yorum bağlantısı
Misafir

Kafamda hep jant vardı sizin araç iyice durtmeye başladı beni :) performans da bariz bir kayıp oluyor mu araç benzinli mi bu arada telefondan girdiğim için göremiyorum

Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken

Kafamda hep jant vardı sizin araç iyice durtmeye başladı beni :) performans da bariz bir kayıp oluyor mu araç benzinli mi bu arada telefondan girdiğim için göremiyorum

performans olarak bir sıkıntı yaşamadım, aracım LPG li, niyetiniz varsa tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

performans olarak bir sıkıntı yaşamadım, aracım LPG li, niyetiniz varsa tavsiye ederim.

Sihirli kelimeleri duyduk işte Samet abi geriye harekete geçmek kaldı :) Bu arada Özer abi maşallahı var aracının Allah kazadan beladan korusun :nazar:
Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken
(düzenlendi)

abi hayırlı olsun çok fiyaka olmuş araç  :nazar:  :nazar:  aracı alçaltmak için ne kullandın acaba ?

Sihirli kelimeleri duyduk işte Samet abi geriye harekete geçmek kaldı :) Bu arada Özer abi maşallahı var aracının Allah kazadan beladan korusun :nazar:

Teşekkür ederim. aracı KW  yay ile alçalttım, önler 3,5 Arkalar 5cm ,Yalnız yarın coil kit takılacak kısmetse biraz daha alçaltma planım var.

tarihinde Özer Kürkdiken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

aynen :) seninle bi ankara yaparız bu gidişle :)
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

aynen :) seninle bi ankara yaparız bu gidişle :)

Çıkarım senle her yola :p

Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken

coil yaptırdın mı abi yoksa aldınmı abi. ?

Coil yaptırmadım Fk marka hazır satılandan aldım.

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Resimleri görüntüleyemiyoruz sorun var sanırım. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken

Resimleri görüntüleyemiyoruz sorun var sanırım. :unsure2:

Güncel fotolar 3. sayfadan itibaren başlıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken

Kardeşim emeğine sağlık, sende olmasan MRN ne yapardı.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...