İçeriğe Yönlendir

Arka Ford Logosu

Burak Atmaca

Recommended Posts

Burak Atmaca
(düzenlendi)

arkadaşlar merhaba

bagaj kapağındaki plakanın üst tarafındaki ford logosu yıpranmış gözüme takılıp duruyor aynısıyla değiştirmek istiyorum

öncelikle eskiyi nasıl sökerim tarif ederseniz sevinirim.

daha sonra yenisini nereden bulurum acaba.

bir soru da şimdi aklıma geldi

çelik jantın ortasında yuvarlak ford logoları da renkleri atmış onları çıkartırım da yenisini nereden bulurum

ilginize teşekkürler şimdiden.iyi forumlar

tarihinde Burak Atmaca tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Konusu açılmış bende bir soru sorayım bari.Bu logolar her model de aynı boyutlarda mı yoksa modele göre ebatları değişiyormu ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Seninki ile benimki aynı :)

Ancak... Sen boşa kıvranıyorsun.. sen panjurla birlikte almak zorundasın. :)

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin
(düzenlendi)

Muhtemelen çift taraflı yapışkan bantla yapıştırılmıştır. Öncelikle boyanın zarar görmemesi için logonun alt ve üst kısımlarına bant yapıştırın, sonra 50-60 cm boyunda olta ipi temin edin, olta ipini logonun alt tarafına takıp bir testere kullanırcasına ileri geri hareket ettirerek yapışkan bandın kesilmesini sağlayın.

tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Burak Atmaca

teşekkürler en yakın zamanda deneyip buradan paylaşacam...ama önce yenisini nasıl nerden kaça bulurum???

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Seninki ile benimki aynı :)

Ancak... Sen boşa kıvranıyorsun.. sen panjurla birlikte almak zorundasın. :)

Bu laf bana sanırım :D

Nedense sorduğum parçacıda aynı şeyi söyledi panjurla birlikte geliyor diye.Durduk yerde 160 tl nin suçu ne.Hem ben ayrıca buldum sadece logoyu.Ön panjur logosu diye 49 tl olması lazımdı.Sen öyle diyince şüpheye düştüm ama şimdi :unsure2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Logo sadece logo değil ki Akan.. o bir kapak, Kilit kapağı..

Ne aldığını görmek isterim..

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Serkan Toker

En ucuz E-bay den, en pahalı parçacılardan bulursunuz..Misina işe yaramayabilir çünkü Fiesta nın arka logoda içeri doğru uzanan pimleri vardı...Benim aldığımda ise pim yoktu çift taraflı bantla geldi üzerinde..40-50 gibi rakamlara bulunabiliyor parçacılarda...

Uçlarından boyunu ölçerek sipariş edebilirsiniz bu arada...

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...

Ön Panjur ve arkadaki Ford logosu solmuş, hiç belli olmuyor kötü bi görüntüsü var. aksarayaki parçacılara ford logosu almaya gittim satmadılar. Amortisör ve logo satışı artık yasakmış büyük cezası var dediler. Nasıl temin edebilirim ?

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Logo sadece logo değil ki Akan.. o bir kapak, Kilit kapağı..

Ne aldığını görmek isterim..

Biraz geç bir cevap olacak ama idare et görmemişim ben bunu sanırım :D

Kendi konumda paylaşmıştım aldığım ürünü.Hem ön hem arka kısım için temin ettim.Ön taraf panjur haricinde satılıyor çıkarması biraz sıkıntılı gerekirse detaylı anlatırım nasıl olduğunu.Ön kısmı takmak 30 saniye sürer.Arka logo çift taraflı bat ile birlikte zaten direk yapıştırıyorsun.

Netten araştırın var satışı.Ben orjinal olarak aldım.Ön 59 tl arka 35 tl gibi bir rakamdı sanırım.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Çizmeyecek plastik bir çubuk ile hafifçe yavaş yavaş kastırarak sünger olan çift taraflı bantı ortadan ikiye ayırın, daha sonra bagaj üzerindeki kalıntıyı balata spreyi ile temizleyin.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ön Panjur ve arkadaki Ford logosu solmuş, hiç belli olmuyor kötü bi görüntüsü var. aksarayaki parçacılara ford logosu almaya gittim satmadılar. Amortisör ve logo satışı artık yasakmış büyük cezası var dediler. Nasıl temin edebilirim ?

E-bay dan tanesi 2 dolara iki tane almıştım benim Fiesta için..Orijinalinin içeri doğru giren uçları vardı benim aldıklarım doğrudan çift taraflı bantla yapıştırılıyordu..Bagajdakini değiştirdim, öbürü de torpidoda gitti maalesef..Logo satmıyoruz kısmı biraz uçuk olmuş, 50 liraya buralarda dolu var...Başka yerlere bakın bence...:)

Örnek olarak buradan beğenebilirsin ölçüsüne göre, bende yanında mavi renk ST logosunu alırım promosyon olarak...:D

http://www.ebay.com/sch/m.html?item=121090084001&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c31880ca1&_ssn=top_badge&rt=nc

Yorum bağlantısı

Yapışkanlı olandan daha önce aldım ama küçük geldi tam oturmadı başkada bulamadım. Ama önerdiğiniz sitede logoların fiyatları da uygun teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Bendeki arka logonun "Ford" yazan metalik gri kısımları resmen oksitlenmiş...

Musluk pastaları vardır yada başka bir pasta ile ovalayınız pasım pasım parlar diye düşünüyorum, resim olsaydı tam yorum yapabilirdim.

Yorum bağlantısı
Mert Ender

Musluk pastaları vardır yada başka bir pasta ile ovalayınız pasım pasım parlar diye düşünüyorum, resim olsaydı tam yorum yapabilirdim.

Dışarıdan değil de içten oksitlenmiş gibi. Üstünde şeffaf tabaka gibi bir şey var, onun altından öyle görünüyor.

Yorum bağlantısı
Ferhat Genç

Ben logoyu kendim değiştirdim. Arka logoyu hafiften altından doğru kastırarak size doğru çekin gelecektir. Aynı ebatlarda zaten yedek parçacıda var oraya göre. Logonun altında 2 tane yuvarlak yaklaşık 2 cm uzunlugunda tırnak var onun sayesınde sabıtlenıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Ender

Ben logoyu kendim değiştirdim. Arka logoyu hafiften altından doğru kastırarak size doğru çekin gelecektir. Aynı ebatlarda zaten yedek parçacıda var oraya göre. Logonun altında 2 tane yuvarlak yaklaşık 2 cm uzunlugunda tırnak var onun sayesınde sabıtlenıyor.

Sanırım öyle yapmak gerekecek. Yakından bakmasam göreceğim yoktu aslında.

Yorum bağlantısı
Emre Köksal
(düzenlendi)

en iyisi araç rengine göre siyah veya beyaz folyo ile logoları kapla, iptal et öyle dolaş...en maliyetsiz olanı :p

tarihinde Emre K&#246ksal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Burak Atmaca

arkadaşlar arka logoyu orjinal aldım parçacıdan....20 tl

kırk takla atmaya gerek yok dedim aldım....sökme işleminin resimlerini çekince atarım inşallah...

Yorum bağlantısı
Burak Atmaca

arkadaşlar eski logoyu sökmek çok kolay ince uçlu tornavidayı aradan sokup "kanırtıyoruz" alttan yapıştığı yerden kolayca çıkıyor...

çok güzel oldu yenisi tavsiye ederim böyle sorunu olanlara

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...